Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    23. Listopad 2019. 10:27

Evo gotova! Uzeli krv (OGTT među ostalog), urin i briseve (Papa test i bakteriološki).
    Nalazi urina i krvi će biti gotovi danas a brisevi za tjedan-dva, ne znam točno...
    Nije bila gužva danas pa je sve iako brzo hvala Bogu!
    Još ćemo tražiti od doktorice opće prakse da da uputnicu za trombofiliju za muža, da vidimo šta je kod njega...
    Kod mene je PAI i MTFHR.  😐
    Ali od danas krećemo u akciju 💪🏻🤗

23. Listopad 2019. 10:59

Sretno Nova 😘 

Lavica27
    23. Listopad 2019. 11:22

Nova tek sad vidim tvoj odgovor upucen meni neki dan. Onako je kako ti je Cima objasnila, pokusala sam te virtualno "protresti" da shvatis da nije krivnja u tebi niti da ikako moze biti. Zao mi je sto si to krivo shvatila,ali ja nisam tip koji ce pustit da netko tuguje i davat mu potvrdu i tapsat po ramenu ako mislim da je to suludo. Planirate pricekati sve rezultate prije nego ponovno krenete?

nada23
    23. Listopad 2019. 12:13

Sretno Nova i pozitivno u nove pobjede! 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Mrvica2019
    23. Listopad 2019. 13:58

Nova19

Mrvica kako si? Nadam se da si bolje 💕
    Ja evo u bolnici na prekoncepcijskoj obradi… za sada dala urin, uzeli krv i popila za OGTT… i čekam…
    Jedva čekam da odem doma i da bide sve iza mene…
    Slušam bebice kako plaču, divan zvuk ❤️

Bolje sam vec, vrijeme radi svoje. Taj pregled me malo psihicki uzdrmao. Isto se rastuzim kada vidim trudnicu, ali nije to tak cest slucaj. Uskoro ce i taj dio proci. 
    Zelim ti svu srecu da bude sve ok i da sto prije vidis plus. Mene ce bas razveseliti kada pocnete javljati da ste trudne 

Nova19
    23. Listopad 2019. 20:05

Lavica sve ok ☺ ne, necemo cekati nalaze, iako je ovaj ciklus pa-pa jer je O vec prosla pa cekam M za 10 dana... nalaze cemo dobiti prije novog ciklusa pa se nekako sve poklapa... nadam se samo da ce sve biti uredno.
    Curke i ja se nadam da cete uskoro pocet javkjat da ste trudne! Citamo se 😊😊😊

malamarelica
    24. Listopad 2019. 06:58

Bok cure. I ja sam bila na pregledu jucer, 2 tjedna nakon kiretaze. Isla sam privatno. Nije mi nista zaostalo, jajnici uredni. Rekla mi je da je gotovo sigurna da ce mi menga kasniti 😔 
    Poslije sam gledala nalaz i endometrij je strasno tanak, ni 2 milimetra, a bio je 15.dan.
    Inace, rekla mi je da nakon menge (ako ce kasniti nakon jedne, a ako nece kasniti nakon druge) odem svojoj socijalnoj ginek. Napisala mi je kije sve uputnice moram traziti, tj.moram tamo dati na mi sestra napise i onda se opet javiti ovoj privatnoj i idem u petrovu u dnevnu bolnicu vaditi te nekakve stvari. U svakom slucaju, drago mi je da cu ipak krenuti s nekakvim pretragama

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Ivo& Ivana💙♥️
    24. Listopad 2019. 08:52

malamarelica

Bok cure. I ja sam bila na pregledu jucer, 2 tjedna nakon kiretaze. Isla sam privatno. Nije mi nista zaostalo, jajnici uredni. Rekla mi je da je gotovo sigurna da ce mi menga kasniti 😔
    Poslije sam gledala nalaz i endometrij je strasno tanak, ni 2 milimetra, a bio je 15.dan.
    Inace, rekla mi je da nakon menge (ako ce kasniti nakon jedne, a ako nece kasniti nakon druge) odem svojoj socijalnoj ginek. Napisala mi je kije sve uputnice moram traziti, tj.moram tamo dati na mi sestra napise i onda se opet javiti ovoj privatnoj i idem u petrovu u dnevnu bolnicu vaditi te nekakve stvari. U svakom slucaju, drago mi je da cu ipak krenuti s nekakvim pretragama

Super sto se sve ocistilo. Normalno je da ti je endometrij tanak, zato i gin. kazu da pazimo na trudnocu 3 ciklusa jer je endometrij slabiji pa se plod nebi mogao bas dobro primiti. Kazu da je sok od cikle dobar za debljinu endometrija pa da mozda probas s tim. Ja svaki dan testiram lh trakice, imam one srednje osjetljivosti i svaki dan po njima mi slijedi ovulacija jer su uvijek iste nijanse. Meni je danas 2 tjedna od kiretaze. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• josipa3110
    24. Listopad 2019. 10:00

Cure, kaj je moguce da se na kariogram ceka do 4 mj?
    Mi smo ostali bez bebice krajem 8 mj i sad na pregledu mi je ginekologica rekla da mogu bez problema opet zatrudnjeti,ali mene je strah ponovo posto nam je ovo druga neuspjela trudnoca.Mislila sam da se ne ceka toliko.lakse bi nam bilo da znamo da je sve ok.

• josipa3110
    24. Listopad 2019. 10:10

Čitam sad vase postove o tome kako pisete zbog cega nema bebica.
    Ja se i danas pitam dali sam.ja kriva pomisljam.na to kako nisam smjela jesti suseno meso tipa prsut cajne...A najvise e3 grizem i zbog toga sto sam opsesivna u ciscenju kada sam prala kupaonu koristila sam jaka sredstva otvarala prohor i vrata al.opet mozda je to utjecalo na sve.Nez nekak kad se sjetim svega ipak je bila trudnoca od 25 tj rasplacem se sad rijede ali svaki dan mi je na pameti.
    I uvijek imam te crne misli da se nama uvijek desi nesto lose.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani