Ja pijem vrkutu i macinu travu poslije kiretaze ...
Danas odem poslije 23 dana ginekologu s betom 155.7 i pozitivnim testom za trudnocu ..Govori mi nije moguce da si ponovno trudna ne znam sta da mislim .Dal da se radujem ...Ja mislim da mi je ostao stati plod opet nisam sigurna svasta je moguce
Ruza ako si samo dva dana krvarila ja bi rekla da je to zaostali sadrzaj. Pa sto nema taj ginekolog ultrazvuk da provjeri sadrzaj u maternici? Ja sam ima ugruske jos i to se sve vidjelo na uzv.
Cure, drago mi je da ste dobro i na ovaj dan kad se prisjećamo naših beba anđela.
Želim vam brzo da dođu dugine bebe. Nadam se da će se meni vratiti hrabrost i vaš optimizam.
Drzite se cure, jer sve ce biti dobro. ❤️
Treba se i isplakati i odbolovati, a onda krenuti naprijed.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja pijem vrkutu i macinu travu poslije kiretaze …
Danas odem poslije 23 dana ginekologu s betom 155.7 i pozitivnim testom za trudnocu ..Govori mi nije moguce da si ponovno trudna ne znam sta da mislim .Dal da se radujem …Ja mislim da mi je ostao stati plod opet nisam sigurna svasta je moguce
Pa ne mogu vjerovati na ona na uzv ne vidi je li ostalo išta??
Ja pijem vrkutu i macinu travu poslije kiretaze …
Danas odem poslije 23 dana ginekologu s betom 155.7 i pozitivnim testom za trudnocu ..Govori mi nije moguce da si ponovno trudna ne znam sta da mislim .Dal da se radujem …Ja mislim da mi je ostao stati plod opet nisam sigurna svasta je moguce
Pa ne mogu vjerovati na ona na uzv ne vidi je li ostalo išta??
On kaze ne smije mi 100 % reci al ima nesto kao gest.mesak nije siguran i dao mi betu da izvadim opet za dva dana
Ruza ako si samo dva dana krvarila ja bi rekla da je to zaostali sadrzaj. Pa sto nema taj ginekolog ultrazvuk da provjeri sadrzaj u maternici? Ja sam ima ugruske jos i to se sve vidjelo na uzv.
On kaze da se vidi nesto kao gest.mesak ali mi ne smije reci da li je ostalo od one trudnoce ili je nesto novo dok ne uradim betu za 2 dana opet
Ok,moje drugo pitanje je ti valjda znas jesi mogla ostati trudna ili nisi? Koristili ste zastitu ili?
Ok,moje drugo pitanje je ti valjda znas jesi mogla ostati trudna ili nisi? Koristili ste zastitu ili?
Ja mislim da nisam jer smo se cuvali ....Nismo zastitu koristili ...ali sam cula da se lakse ostane u drugom stanju poslije kiretaze ..To mi je jucer ginekolog rekao jer je sve jos uvijek frisko i otvoreno
Pa nesto mislim ako je novo neka je samo da je zivo i zdravo a ako je staro ostalo opet cu morati na kiretazu i to me brine puno
Nadam se da me razumijes jer wam mlada ouno i ovo mi je prva trudnoca bila ne razzumijem se bas u to ..ali ti hvala ipak sto si tu i sto odgovaras 🥰❤
Sortiraj odgovore
Najstariji