Clio i meni je drago da je sve ok proslo, nisam ni ocekivala drugacije i sada sam sigurna da ce i meni u pon reci da je sve ok.
Nisam znala da treba imati odnose sa zastitom, makar cu ga i ja svejedno pitati, iako cemo mi jos malo pricekati s tim. Nisam si jos psihicki spremna i ne zuri mi se..
Mimmyx ne znam takav slucaj. Znam da je cesta pojava i meni pise na nalazu da sam imala hematom, ali to nije bio uzrok spontanog.
Mrvica2019 naravno da ce ti reci da je sve ok bavezno javi sto je rekao. I onda kako je mrvicak rekla, treba zatvoriti to poglavlje i krenuti dalje 😉.
Moj gon. je predobar i stvarno jako profesionalan zato ga bas u svemu slusam. Rekao je da korostimo zastitu dok ne dobijem menzes. A poslije 3 ciklusa mpzemo ponovno planirati trudnocu

🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Tako je! Ja cekam jos taj pregled, prvu mengu i onda cu moci dalje. Malo mi je cudno ovako kad ne znam kad ce doci.
I moj gin je isto takav i zato me bas zanima sto ce reci u pon. Javim sto je bilo.

Cure imam pitanje, jeli moguce da 9 dana nakon kiretaze sam u plodnim danima? Od jutros osjecam lagano probadanje u desnom jajniku, a tako mi se znalo dogadjat kad sam u plodnim danima tj. pred ovulaciju. U cetvrtak sam bila na pregledu i sve je uredu i cisto. Bas sam zbunjena jer neznam kako sad to sve ide nakon spontanog. Imam lh trakice za ovulaciju al nemam pojma dal one sad uopce i koriste, tj. u periodu do prvog menzesa

🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Cure imam pitanje, jeli moguce da 9 dana nakon kiretaze sam u plodnim danima? Od jutros osjecam lagano probadanje u desnom jajniku, a tako mi se znalo dogadjat kad sam u plodnim danima tj. pred ovulaciju. U cetvrtak sam bila na pregledu i sve je uredu i cisto. Bas sam zbunjena jer neznam kako sad to sve ide nakon spontanog. Imam lh trakice za ovulaciju al nemam pojma dal one sad uopce i koriste, tj. u periodu do prvog menzesa
Moguće je. Meni je ovulacija bila ranije nego inače nakon spontanog. To je dobar znak
Moguće je. Meni je ovulacija bila ranije nego inače nakon spontanog. To je dobar znak
Znam da si rekla da si dobila menzes normalno nakon spontanog. Mislim da cu probat s trakicama jer ne vjerujem da je nesto kad sam bila na ultrazvuku prije dva dana. Hvala ti sad si me smirila🤗😉😘

🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Moguće je, tako je i meni bila rano. Još sam mislila kad su me bolili jajnici da previše radim jer sam baš počela malo po malo kad ono ovulacija bila i prozirna sluz. To je dobro da se tijelo vraća u normalu

💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Moguće je, tako je i meni bila rano. Još sam mislila kad su me bolili jajnici da previše radim jer sam baš počela malo po malo kad ono ovulacija bila i prozirna sluz. To je dobro da se tijelo vraća u normalu
Evo sam sad tesirala lh trakice i testna je skroz jaca od kontrolne. Bas sam zbunjena jer su meni ciklusi inace 32 dana a danas mi je 9 dana od kiretaze i trakica pokazuje pik. Neznam kako ucitati sliku.

🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
https://ibb.co/YX6Xs7G
Evo slike trakice. Bas pokazuje pravi pik

🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
https://ibb.co/YX6Xs7G
Evo slike trakice. Bas pokazuje pravi pik

🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Evo sam sad tesirala lh trakice i testna je skroz jaca od kontrolne. Bas sam zbunjena jer su meni ciklusi inace 32 dana a danas mi je 9 dana od kiretaze i trakica pokazuje pik. Neznam kako ucitati sliku.
Nema veze sto su ti inace ciklusi po 32 dana,tijelo je dozivjelo hormonalni sok i "resetira" se. Meni je prvi ciklus iza kiretaze bio 25 dana,slijedeci 16 dana(!?) I treci 23 dana. Tek cetvrti je bio normalan, 26 dana(imam krace cikluse).

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji