Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Listopad 2019. 11:39

ruža20

Lavica27

Ok,moje drugo pitanje je ti valjda znas jesi mogla ostati trudna ili nisi? Koristili ste zastitu ili?

Ja mislim da nisam jer smo se cuvali ….Nismo zastitu koristili …ali sam cula da se lakse ostane u drugom stanju poslije kiretaze ..To mi je jucer ginekolog rekao jer je sve jos uvijek frisko i otvoreno
    Pa nesto mislim ako je novo neka je samo da je zivo i zdravo a ako je staro ostalo opet cu morati na kiretazu i to me brine puno

Draga drži se. Brzo ćeš saznati o čemu je riječ. Ako je trudnoća želim ti daljnju sreću

ruža20
    16. Listopad 2019. 11:54

mrvičak

ruža20

Lavica27

Ok,moje drugo pitanje je ti valjda znas jesi mogla ostati trudna ili nisi? Koristili ste zastitu ili?

Ja mislim da nisam jer smo se cuvali ….Nismo zastitu koristili …ali sam cula da se lakse ostane u drugom stanju poslije kiretaze ..To mi je jucer ginekolog rekao jer je sve jos uvijek frisko i otvoreno
    Pa nesto mislim ako je novo neka je samo da je zivo i zdravo a ako je staro ostalo opet cu morati na kiretazu i to me brine puno

Draga drži se. Brzo ćeš saznati o čemu je riječ. Ako je trudnoća želim ti daljnju sreću

Hvala Vam puno 🥰❤❤

Mokvica
    16. Listopad 2019. 23:16

Curke, danas sam se javila svojoj ginekologici. Dobila sam Estrofem, tablete koje sadrže ženski hormon estradiol. Trebam ih piti 5 dana i G kaže da bih zapravo već kroz 2-3 dana mogla prokrvariti. Je li koja od vas koristila taj lijek? Piše da se koristi u menopauzi pa me to malo zabrinulo.. 

17. Listopad 2019. 14:57

Mokvica, je ne, pa ti ne mogu dati nikakav savjet,
    Ruža kako si ti?

Ivo& Ivana💙♥️
    17. Listopad 2019. 17:14

Cure evo da vam se javim, ja veceras idem na pregled kod svog gin. Danas mi je tjedan dana od kiretaze. Sto se bolova fizičkih tice sve je ok. Od jutros malo osjećam jajnike i napuhnuta sam. Psihički se jos uvijek borim. Malo sam dobro pa onda potonem. Malo me strah pregleda ali nadam se da je sve ok. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Mrvica2019
    17. Listopad 2019. 17:38

Clio35

Cure evo da vam se javim, ja veceras idem na pregled kod svog gin. Danas mi je tjedan dana od kiretaze. Sto se bolova fizičkih tice sve je ok. Od jutros malo osjećam jajnike i napuhnuta sam. Psihički se jos uvijek borim. Malo sam dobro pa onda potonem. Malo me strah pregleda ali nadam se da je sve ok.

Javi sto ti je reko! Ja idem u ponedjeljak na pregled i jako me zanima sto ce sve reci. Nekak jedva cekam da cijeli taj dio onda zavrsi i mogu krenuti ponovno.
    Nemam ni ja bolove i nemam vise nikakav iscjedak niti krvarenje, tako da je fizicki dio ok, a psihicki isto kao i tebi. Malo sam dobro i nastavljam dalje, a malo me ulovi tuga i potonem isto.. Nisam jos sva svoja, vidi se na meni, to mi je vec nekoliko ljudi reklo-koji ne znaju sto se dogodilo. 

Ivo& Ivana💙♥️
    17. Listopad 2019. 17:45

Mrvica2019

Clio35

Javi sto ti je reko! Ja idem u ponedjeljak na pregled i jako me zanima sto ce sve reci. Nekak jedva cekam da cijeli taj dio onda zavrsi i mogu krenuti ponovno.
    Nemam ni ja bolove i nemam vise nikakav iscjedak niti krvarenje, tako da je fizicki dio ok, a psihicki isto kao i tebi. Malo sam dobro i nastavljam dalje, a malo me ulovi tuga i potonem isto.. Nisam jos sva svoja, vidi se na meni, to mi je vec nekoliko ljudi reklo-koji ne znaju sto se dogodilo.

Tako je i meni isto. Pokusavam sakriti ispred ovih sto ne znaju ali isto se primjeti da mi je nesto. Joj nemogu docekati 19 sati koliko sam nervozna. Javim sto je rekao. 🤗🤗

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

17. Listopad 2019. 20:12

Clio35

Ušla si u plodne dane vjerojatno. Meni je ovulacija bila jako brzo nakon što se sve očistilo 

Ivo& Ivana💙♥️
    17. Listopad 2019. 23:03

mrvičak

Clio35

Ušla si u plodne dane vjerojatno. Meni je ovulacija bila jako brzo nakon što se sve očistilo

Bila sam kod gin. I hvala Bogu sve je ocisceno. Samo imam jos par ugrusaka ali je rekao da se ne brinem da je to normalno. Da ce to izaci s menzesom ili se cak zna i povuci. Ali glavno da nista nije ostalo. Pao mi je kamen sa srca. Sto se tice odnosa rekao mi je da mogu slobodno imati vec i sad ali sa zastitom. Zbog moguce infekcije. A sto se tice trudnoće, njegov je savjet da se priceka 3 ciklusa da se sve vrati u normalu. Moram napraviti pretragu za trombofiliju za sad. Jer mi je papa bio uredan u kolovozu a briseve sam radila u svibnju i bili su uredni.
    Mrvičak nije mi spominjao ovulaciju ali i ja mislim da bi mogla biti jer me bole kao i kad sam imala ovulaciju

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

18. Listopad 2019. 09:26

Drago mi je da si to poglavlje sada zatvorila, bar što se tjelesnog stanja tiče, psihičko će nadoći. Čim krenete u nove pobjede lakše se živi s tim teretom. Evo mi se definitivno više ne pazimo, iako je tek prva menga prošla, pa što Bog da. No ja sam imala prirodni spontani.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.