Marta82 jesi ti dobila ili još čekaš?
Josipa3110 i ja se često pitam jesam li mogla ikako to spriječiti iako je već gotovo tri mjeseca prošlo od tada. Radim u zatvoru pa se bojim da je neki stres kojeg možda nisam niti bila svjesna utjecao na sve. Svi pričaju da je tako moralo biti, i sama bih voljela vjerovati u to, ali opet uvijek postoji neki upitnik je li doista bilo neizbježno.
Curke, danas sam se javila svojoj ginekologici. Dobila sam Estrofem, tablete koje sadrže ženski hormon estradiol. Trebam ih piti 5 dana i G kaže da bih zapravo već kroz 2-3 dana mogla prokrvariti. Je li koja od vas koristila taj lijek? Piše da se koristi u menopauzi pa me to malo zabrinulo..
Pozdrav Mokvice, jesu ti pomogle te tablete, jesi je dobila?
Marta82 jesu, već drugi dan je menga stigla kako je ginekologica i rekla. Idući tjedan se moram javiti radi pregleda pa ćemo vidjeti što dalje. Na drugoj temi sam pročitala da ove tablete sprječavaju ovulaciju pa se bojim da ovaj mjesec još nećemo moći ponovno pokušati. :(
Kod mene još ništa 58 dan, bila danas na ultrazvuku i sve u redu, rekao da pričekamo još 10 ak dana pa ako ne dođe dat ce mi neke tablete da potakne, Al kaže da bi radije da mi prirodno dođe
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Curke, danas sam se javila svojoj ginekologici. Dobila sam Estrofem, tablete koje sadrže ženski hormon estradiol. Trebam ih piti 5 dana i G kaže da bih zapravo već kroz 2-3 dana mogla prokrvariti. Je li koja od vas koristila taj lijek? Piše da se koristi u menopauzi pa me to malo zabrinulo..
Marta82 jesu, već drugi dan je menga stigla kako je ginekologica i rekla. Idući tjedan se moram javiti radi pregleda pa ćemo vidjeti što dalje. Na drugoj temi sam pročitala da ove tablete sprječavaju ovulaciju pa se bojim da ovaj mjesec još nećemo moći ponovno pokušati. :(
Kod mene još ništa 58 dan, bila danas na ultrazvuku i sve u redu, rekao da pričekamo još 10 ak dana pa ako ne dođe dat ce mi neke tablete da potakne, Al kaže da bi radije da mi prirodno dođe
Sigurno Duphastone, s njima izazivaju. Nadam se da će ti stići i bez njih, svakako javi. :)
Sigurno Duphastone, s njima izazivaju. Nadam se da će ti stići i bez njih, svakako javi. :)
A jamu spomenula te, kaže on da ne,
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Cure, jeste imale prirodni pobacaj ili ste isle na kiretazu? Mozds i to ima veze s dolaskom menge. Oprostite, nisam citala sve unazad, ali vjerujem da i po tome postupaju vasi ginekolozi.
Meni je danas 19. dan od kirezate, a prije par dana mi je ginek rekla da ce mi menga gotovo sigurno kasniti. Radila sam ovulacijsku trakicu 17.dan, nista mi nije pokazala, a endo mi je bio ni 2 mm. Pocela sam piti casu cikle svaki dan. Ne znam je li to dovoljna kolicina, ali negdje sam procitala da ne valja pretjerivati ni s ciklom, snizava tlak.
Zadnjih nekoliko dana imam bijeli iscjedak, onako se osusi na gacicama, a prvo budu mokre. Ali nije slizavi iscjedak. Sad sam ja guglala da vidim kad se javkja ovaj, tj.u kojem dijeli ciklusa, ali nisam nasla odgovor. Znam imati takav iscjedak, ali nikad se nisam obazirala na njega. Nekako se nadam da je to znak da jajnici dobro rade. 😏
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Cure, jeste imale prirodni pobacaj ili ste isle na kiretazu? Mozds i to ima veze s dolaskom menge. Oprostite, nisam citala sve unazad, ali vjerujem da i po tome postupaju vasi ginekolozi.
Meni je danas 19. dan od kirezate, a prije par dana mi je ginek rekla da ce mi menga gotovo sigurno kasniti. Radila sam ovulacijsku trakicu 17.dan, nista mi nije pokazala, a endo mi je bio ni 2 mm. Pocela sam piti casu cikle svaki dan. Ne znam je li to dovoljna kolicina, ali negdje sam procitala da ne valja pretjerivati ni s ciklom, snizava tlak.
Zadnjih nekoliko dana imam bijeli iscjedak, onako se osusi na gacicama, a prvo budu mokre. Ali nije slizavi iscjedak. Sad sam ja guglala da vidim kad se javkja ovaj, tj.u kojem dijeli ciklusa, ali nisam nasla odgovor. Znam imati takav iscjedak, ali nikad se nisam obazirala na njega. Nekako se nadam da je to znak da jajnici dobro rade. 😏
I meni je danas 17 dan od kiretaze. Sto se tice iscjedka i meni je tako isto. Kao da je mokro i na gacicama se susi. A ne pece niti svrbi da bi bila neka upala. Ni ja isto nisam nasla odgovor u vezi iscjedka. Valjda to mora biti tako.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Meni je 19., ali sam 17.radila trakcu. 🙂
Ajde, Clio, lakse mi je kad cujem da i druge cure imaju iste simptome. Tako i meni, ne svrbi, ne pece, samo iscjedak. Ali normalan, kao sto sam prije znala imati. Joj, samo da menga dodje i bude normalna pa da ostane sve ovo iza nas 🙏
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Cure moje, u zadnje sam vrijeme vise aktivna na temi “ Tko planira i radi na bebi”, ali uvijek ću pripadati i ovoj temi. ❤️ Nakon malo vise od 4 mjeseca od kiretaze ( 1.trudnoca/ missed ab) sam ponovno jutros ugledala blijedi plus. Još je rana T pa ću ponoviti test dok ne ugledam debeli plus. 😊 Meni se ciklus nakon kiretaze malo poremetio pa su mi ovulacije šetale, ali ovaj ciklus je uspio jer sam radila Clearblue ov test. Nije svakome isto sa ciklusom. Nekima se odmah vrati na staro, a nekima ne. Eto da znate ukoliko vam se to dogodi, nemojte se brinuti. Pratite ov sa trakicama pa da znate na čemu ste, barem prvih par mjeseci...Spominjale ste iscjedak. I to sam imala, i sve je bilo ok. 😊
Samo se opustite, i sve će to biti iza vas kao sto je i meni sad. Sretno cure i ne predajte se! ❤️💪😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure moje, u zadnje sam vrijeme vise aktivna na temi “ Tko planira i radi na bebi”, ali uvijek ću pripadati i ovoj temi. ❤️ Nakon malo vise od 4 mjeseca od kiretaze ( 1.trudnoca/ missed ab) sam ponovno jutros ugledala blijedi plus. Još je rana T pa ću ponoviti test dok ne ugledam debeli plus. 😊 Meni se ciklus nakon kiretaze malo poremetio pa su mi ovulacije šetale, ali ovaj ciklus je uspio jer sam radila Clearblue ov test. Nije svakome isto sa ciklusom. Nekima se odmah vrati na staro, a nekima ne. Eto da znate ukoliko vam se to dogodi, nemojte se brinuti. Pratite ov sa trakicama pa da znate na čemu ste, barem prvih par mjeseci…Spominjale ste iscjedak. I to sam imala, i sve je bilo ok. 😊
Samo se opustite, i sve će to biti iza vas kao sto je i meni sad. Sretno cure i ne predajte se! ❤️💪😘
Nada čestitke od srca!! Neka budeš prva u nizu plusića sa ove teme ❤ želim ti urednu i školsku trudnoću 😍
Cure moje, u zadnje sam vrijeme vise aktivna na temi “ Tko planira i radi na bebi”, ali uvijek ću pripadati i ovoj temi. ❤️ Nakon malo vise od 4 mjeseca od kiretaze ( 1.trudnoca/ missed ab) sam ponovno jutros ugledala blijedi plus. Još je rana T pa ću ponoviti test dok ne ugledam debeli plus. 😊 Meni se ciklus nakon kiretaze malo poremetio pa su mi ovulacije šetale, ali ovaj ciklus je uspio jer sam radila Clearblue ov test. Nije svakome isto sa ciklusom. Nekima se odmah vrati na staro, a nekima ne. Eto da znate ukoliko vam se to dogodi, nemojte se brinuti. Pratite ov sa trakicama pa da znate na čemu ste, barem prvih par mjeseci…Spominjale ste iscjedak. I to sam imala, i sve je bilo ok. 😊
Samo se opustite, i sve će to biti iza vas kao sto je i meni sad. Sretno cure i ne predajte se! ❤️💪😘Nadačestitke od srca!! Neka budeš prva u nizu plusića sa ove teme ❤ želim ti urednu i školsku trudnoću 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji