Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    24. Listopad 2019. 11:16

Malamarelica drago mi je da ces krenuti sa nekim pretragama! Iako mislim da je sve ok i da je nazalost bila losa sreca, dobro je sve provjeriti...
    Javi kada ces ici i rezultate😊
    Josipa jako mi je žao da se tako osjecas, ipak si bila u vecim tjednima i normalno da je bol jos veca, ali probaj ne staviti krivnju na sebe... ja nekako mislim da da je bilo sudeno bebica bi opstala...
    No vjerujem da ces u sljedecoj trudnoci vise paziti na te stvari koje te sada muce, a to je isto normalno 😚
    Clio bit ce tebi plusic dok si rekao keks 😍

Nova19
    24. Listopad 2019. 14:46

Josipa zaboravila ti reci da je normalno za cekanje na kariogram... ja se narucila u 9.mjesecu za veljacu sljedece godine 😕

malamarelica
    24. Listopad 2019. 17:11

Curke, hvala. Javit cu sve, naravno. Vjerujem da cemo biti dobri, samo se trebamo trgnuti, pokrenuti makar u glavi. Iako, sada pricam ovo, a onda me tako sastavi da se nekad ne mogu ujutro ustati od jada...
    Josipa ja sam isto cistila, koristila domestos, isla na blajhanje nekoliko dana prije nego sam saznala za trudnocu... ne znam, nitko mi dosad nista nije rekao o tome, ali razmisljam da sam isto tako mogla udiaati smog svaki dan. Tj.i radim to. Mozda je i to utjecalo.
    Cure, jos jedno pitanje. Doktorica mi je napisala da trebam nalaza za "biokemiju". Sta to znaci?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• josipa3110
    25. Listopad 2019. 00:49

Hvala svime divne ste ❤ 

Mokvica
    25. Listopad 2019. 21:12

Marta82

Mokvica

Curke, danas sam se javila svojoj ginekologici. Dobila sam Estrofem, tablete koje sadrže ženski hormon estradiol. Trebam ih piti 5 dana i G kaže da bih zapravo već kroz 2-3 dana mogla prokrvariti. Je li koja od vas koristila taj lijek? Piše da se koristi u menopauzi pa me to malo zabrinulo..

Pozdrav Mokvice, jesu ti pomogle te tablete, jesi je dobila?

Marta82 jesu, već drugi dan je menga stigla kako je ginekologica i rekla. Idući tjedan se moram javiti radi pregleda pa ćemo vidjeti što dalje. Na drugoj temi sam pročitala da ove tablete sprječavaju ovulaciju pa se bojim da ovaj mjesec još nećemo moći ponovno pokušati. :(

Mokvica
    25. Listopad 2019. 21:18

Marta82 jesi ti dobila ili još čekaš?
    Josipa3110 i ja se često pitam jesam li mogla ikako to spriječiti iako je već gotovo tri mjeseca prošlo od tada. Radim u zatvoru pa se bojim da je neki stres kojeg možda nisam niti bila svjesna utjecao na sve. Svi pričaju da je tako moralo biti, i sama bih voljela vjerovati u to,  ali opet uvijek postoji neki upitnik je li doista bilo neizbježno.

• Marta82
    26. Listopad 2019. 00:22

Mokvica

Marta82

Mokvica

Curke, danas sam se javila svojoj ginekologici. Dobila sam Estrofem, tablete koje sadrže ženski hormon estradiol. Trebam ih piti 5 dana i G kaže da bih zapravo već kroz 2-3 dana mogla prokrvariti. Je li koja od vas koristila taj lijek? Piše da se koristi u menopauzi pa me to malo zabrinulo..

Marta82 jesu, već drugi dan je menga stigla kako je ginekologica i rekla. Idući tjedan se moram javiti radi pregleda pa ćemo vidjeti što dalje. Na drugoj temi sam pročitala da ove tablete sprječavaju ovulaciju pa se bojim da ovaj mjesec još nećemo moći ponovno pokušati. :(

Kod mene još ništa 58 dan, bila danas na ultrazvuku i sve u redu, rekao da pričekamo još 10 ak dana pa ako ne dođe dat ce mi neke tablete da potakne, Al kaže da bi radije da mi prirodno dođe

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

Mokvica
    26. Listopad 2019. 17:19

Marta82

Mokvica

Marta82

Mokvica

Kod mene još ništa 58 dan, bila danas na ultrazvuku i sve u redu, rekao da pričekamo još 10 ak dana pa ako ne dođe dat ce mi neke tablete da potakne, Al kaže da bi radije da mi prirodno dođe

Sigurno Duphastone, s njima izazivaju. Nadam se da će ti stići i bez njih, svakako javi. :) 

• Marta82
    26. Listopad 2019. 23:32

Mokvica

Marta82

Mokvica

Marta82

Mokvica

Sigurno Duphastone, s njima izazivaju. Nadam se da će ti stići i bez njih, svakako javi. :)

A jamu spomenula te, kaže on da ne,

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

malamarelica
    27. Listopad 2019. 08:14

Cure, jeste imale prirodni pobacaj ili ste isle na kiretazu? Mozds i to ima veze s dolaskom menge. Oprostite, nisam citala sve unazad, ali vjerujem da i po tome postupaju vasi ginekolozi.
    Meni je danas 19. dan od kirezate, a prije par dana mi je ginek rekla da ce mi menga gotovo sigurno kasniti. Radila sam ovulacijsku trakicu 17.dan, nista mi nije pokazala, a endo mi je bio ni 2 mm. Pocela sam piti casu cikle svaki dan. Ne znam je li to dovoljna kolicina, ali negdje sam procitala da ne valja pretjerivati ni s ciklom, snizava tlak. 
    Zadnjih nekoliko dana imam bijeli iscjedak, onako se osusi na gacicama, a prvo budu mokre. Ali nije slizavi iscjedak. Sad sam ja guglala da vidim kad se javkja ovaj, tj.u kojem dijeli ciklusa, ali nisam nasla odgovor. Znam imati takav iscjedak, ali nikad se nisam obazirala na njega. Nekako se nadam da je to znak da jajnici dobro rade. 😏

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani