Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    23. Listopad 2019. 20:05

Lavica sve ok ☺ ne, necemo cekati nalaze, iako je ovaj ciklus pa-pa jer je O vec prosla pa cekam M za 10 dana... nalaze cemo dobiti prije novog ciklusa pa se nekako sve poklapa... nadam se samo da ce sve biti uredno.
    Curke i ja se nadam da cete uskoro pocet javkjat da ste trudne! Citamo se 😊😊😊

malamarelica
    24. Listopad 2019. 06:58

Bok cure. I ja sam bila na pregledu jucer, 2 tjedna nakon kiretaze. Isla sam privatno. Nije mi nista zaostalo, jajnici uredni. Rekla mi je da je gotovo sigurna da ce mi menga kasniti 😔 
    Poslije sam gledala nalaz i endometrij je strasno tanak, ni 2 milimetra, a bio je 15.dan.
    Inace, rekla mi je da nakon menge (ako ce kasniti nakon jedne, a ako nece kasniti nakon druge) odem svojoj socijalnoj ginek. Napisala mi je kije sve uputnice moram traziti, tj.moram tamo dati na mi sestra napise i onda se opet javiti ovoj privatnoj i idem u petrovu u dnevnu bolnicu vaditi te nekakve stvari. U svakom slucaju, drago mi je da cu ipak krenuti s nekakvim pretragama

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Ivo& Ivana💙♥️
    24. Listopad 2019. 08:52

malamarelica

Bok cure. I ja sam bila na pregledu jucer, 2 tjedna nakon kiretaze. Isla sam privatno. Nije mi nista zaostalo, jajnici uredni. Rekla mi je da je gotovo sigurna da ce mi menga kasniti 😔
    Poslije sam gledala nalaz i endometrij je strasno tanak, ni 2 milimetra, a bio je 15.dan.
    Inace, rekla mi je da nakon menge (ako ce kasniti nakon jedne, a ako nece kasniti nakon druge) odem svojoj socijalnoj ginek. Napisala mi je kije sve uputnice moram traziti, tj.moram tamo dati na mi sestra napise i onda se opet javiti ovoj privatnoj i idem u petrovu u dnevnu bolnicu vaditi te nekakve stvari. U svakom slucaju, drago mi je da cu ipak krenuti s nekakvim pretragama

Super sto se sve ocistilo. Normalno je da ti je endometrij tanak, zato i gin. kazu da pazimo na trudnocu 3 ciklusa jer je endometrij slabiji pa se plod nebi mogao bas dobro primiti. Kazu da je sok od cikle dobar za debljinu endometrija pa da mozda probas s tim. Ja svaki dan testiram lh trakice, imam one srednje osjetljivosti i svaki dan po njima mi slijedi ovulacija jer su uvijek iste nijanse. Meni je danas 2 tjedna od kiretaze. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• josipa3110
    24. Listopad 2019. 10:00

Cure, kaj je moguce da se na kariogram ceka do 4 mj?
    Mi smo ostali bez bebice krajem 8 mj i sad na pregledu mi je ginekologica rekla da mogu bez problema opet zatrudnjeti,ali mene je strah ponovo posto nam je ovo druga neuspjela trudnoca.Mislila sam da se ne ceka toliko.lakse bi nam bilo da znamo da je sve ok.

• josipa3110
    24. Listopad 2019. 10:10

Čitam sad vase postove o tome kako pisete zbog cega nema bebica.
    Ja se i danas pitam dali sam.ja kriva pomisljam.na to kako nisam smjela jesti suseno meso tipa prsut cajne...A najvise e3 grizem i zbog toga sto sam opsesivna u ciscenju kada sam prala kupaonu koristila sam jaka sredstva otvarala prohor i vrata al.opet mozda je to utjecalo na sve.Nez nekak kad se sjetim svega ipak je bila trudnoca od 25 tj rasplacem se sad rijede ali svaki dan mi je na pameti.
    I uvijek imam te crne misli da se nama uvijek desi nesto lose.

Nova19
    24. Listopad 2019. 11:16

Malamarelica drago mi je da ces krenuti sa nekim pretragama! Iako mislim da je sve ok i da je nazalost bila losa sreca, dobro je sve provjeriti...
    Javi kada ces ici i rezultate😊
    Josipa jako mi je žao da se tako osjecas, ipak si bila u vecim tjednima i normalno da je bol jos veca, ali probaj ne staviti krivnju na sebe... ja nekako mislim da da je bilo sudeno bebica bi opstala...
    No vjerujem da ces u sljedecoj trudnoci vise paziti na te stvari koje te sada muce, a to je isto normalno 😚
    Clio bit ce tebi plusic dok si rekao keks 😍

Nova19
    24. Listopad 2019. 14:46

Josipa zaboravila ti reci da je normalno za cekanje na kariogram... ja se narucila u 9.mjesecu za veljacu sljedece godine 😕

malamarelica
    24. Listopad 2019. 17:11

Curke, hvala. Javit cu sve, naravno. Vjerujem da cemo biti dobri, samo se trebamo trgnuti, pokrenuti makar u glavi. Iako, sada pricam ovo, a onda me tako sastavi da se nekad ne mogu ujutro ustati od jada...
    Josipa ja sam isto cistila, koristila domestos, isla na blajhanje nekoliko dana prije nego sam saznala za trudnocu... ne znam, nitko mi dosad nista nije rekao o tome, ali razmisljam da sam isto tako mogla udiaati smog svaki dan. Tj.i radim to. Mozda je i to utjecalo.
    Cure, jos jedno pitanje. Doktorica mi je napisala da trebam nalaza za "biokemiju". Sta to znaci?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• josipa3110
    25. Listopad 2019. 00:49

Hvala svime divne ste ❤ 

Mokvica
    25. Listopad 2019. 21:12

Marta82

Mokvica

Curke, danas sam se javila svojoj ginekologici. Dobila sam Estrofem, tablete koje sadrže ženski hormon estradiol. Trebam ih piti 5 dana i G kaže da bih zapravo već kroz 2-3 dana mogla prokrvariti. Je li koja od vas koristila taj lijek? Piše da se koristi u menopauzi pa me to malo zabrinulo..

Pozdrav Mokvice, jesu ti pomogle te tablete, jesi je dobila?

Marta82 jesu, već drugi dan je menga stigla kako je ginekologica i rekla. Idući tjedan se moram javiti radi pregleda pa ćemo vidjeti što dalje. Na drugoj temi sam pročitala da ove tablete sprječavaju ovulaciju pa se bojim da ovaj mjesec još nećemo moći ponovno pokušati. :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.