Bok svima..mislila sam kako ću se kroz koji tjedan uključiti u zimske bebe,ali nakon ovog muslim da pokusavat više nećemo. Znaci,8.1.2024.spontani u 10 tt(12 tt po mengi),prirodno se ocistila. Zadnja menga 30.03.,jučer pregled,nema protoka,nema otkucaja prisutna žumanjcana itd..danas išla u bolnicu na uzv i vodila krv,sutra idem opet uzv i vidjet nalaze pa vjv tableta koju ću u subotu popiti doma,a u pon ići na odjel po drugi dio tableta. To bi bio drugi spontani ove god. Dr kaže da je super što mogu zanjeti. Ja sam hrpu pretraga odradila u siječnju i veljači i sve su super..no meni je dosta. Ja sam I jutros rigala, pit jedva ista da mogu koliko mi se sve gadi i promijenilo je okus. Druga dr mi kaže da je već vidjela ovakav nalaz i da je ipak bila trudnoca da nemamo šta žuriti itd...
Bok svima..mislila sam kako ću se kroz koji tjedan uključiti u zimske bebe,ali nakon ovog muslim da pokusavat više nećemo. Znaci,8.1.2024.spontani u 10 tt(12 tt po mengi),prirodno se ocistila. Zadnja menga 30.03.,jučer pregled,nema protoka,nema otkucaja prisutna žumanjcana itd..danas išla u bolnicu na uzv i vodila krv,sutra idem opet uzv i vidjet nalaze pa vjv tableta koju ću u subotu popiti doma,a u pon ići na odjel po drugi dio tableta. To bi bio drugi spontani ove god. Dr kaže da je super što mogu zanjeti. Ja sam hrpu pretraga odradila u siječnju i veljači i sve su super..no meni je dosta. Ja sam I jutros rigala, pit jedva ista da mogu koliko mi se sve gadi i promijenilo je okus. Druga dr mi kaže da je već vidjela ovakav nalaz i da je ipak bila trudnoca da nemamo šta žuriti itd…
Nemojte odustati! Ja sam 2022 imala prvu biokemijsku, zatim spontane 1/23 8/23 2/24 i ne planiram odustati. Uradila sam sve pretrage i uzmite piti vitamin D jer igra veliku ulogu. Sretnooooo
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Jako mi je žao zbog vašeg gubitka, znam koliko jako boli. Nadam se da nećete odustati, život piše ružne stvari, ali vjerujem da je uvijek svjetlo na kraju tunela❤️Koje pretrage ste radili? Koliko imate godina?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Jako mi je žao zbog vašeg gubitka, znam koliko jako boli. Nadam se da nećete odustati, život piše ružne stvari, ali vjerujem da je uvijek svjetlo na kraju tunela❤️Koje pretrage ste radili? Koliko imate godina?
Bok,8.1.24.sam imala spontani u 10tt kad je sve samo otišlo...radila hrpu pretraga,sve uredno,feritin bio 37,to je manje nešto...opet došlo do trudnoće i evo danas 8tt bi trebala s tim tabletama a strah me...imam preko 40 i zato mislim da sam zakasnila..
Bbebach, nema predaje 🤗🫶
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Pozdrav cure,ako moze mala pomoc. U cetvrtak sam zavrsila na hitnoj zbog krvarenja,srce je jos kucalo i koristila sam terapiju. Krvarenje se nastavilo i znala sam da je kraj.nocas tesko ciscenje i jutros na ulošku pretpostavljam plod u vrecici,j sve sto ide s tim. Skroz sam se sokirala i kako je u wcu sa mnom bila moja mala curica od 2 godine,bacila sam ulošak i otisle smo ca. To je bilo na jednoj radionici koju pohadamo skupa. Jesam li ja trebala spremiti taj plod za analizu? Bila sam trudna skoro 9 tjedana. Popodne idem u ginekologa. I ja sam Rh-,trebam li primiti kakvu injekciju za svaki slucaj? Hvala na pomoci.
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Draga Josipa, jako mi je žao zbog vaše bebe.. u Zagrebu se može odnijeti na phd analizu, ne znam kako funkcionira u drugim gradovima, možda šalju za ZG. Kako god, sada je kasno pa nemojte razmišljati što je trebalo, javite se na hitnu, oni će pogledati je li sve izašlo i dati vam injekciju ako je potrebna zbog RH faktora. Pomalo i držite se!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Hvala puno na odgovoru. U 16:30 imam zakazan pregled privatno kdo ginekologa, trebali smo tad gledat bebu na uzv,Al jebiga,sad cemo ocito o drugim temama pricati. Nadam se da je okej sta je proslo par sati od toga i nisam odmah isla,nemam kome ostavit djevojčicu ranije (muz na brodu) pa cekam dogovor za cuvanje. Jos nisam svjesna sta se dogodilo, ostala sam prisebna zbog male,same smo pa ne mogu sad leci,plakati,ne kretati se itd.
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
I nekako mi je lakse da me sad moj ginekolog pregleda i vidi ima li zaostataka,vodia mi je cijelu prvu trudnocu, osjecam se kod njega sigurno. Ponovni Odlazak na hitnu mi je bas neki horor
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji