Ej cao,imam par pitanja😏
Prije svega želim reci sta se dogodilo pa možda ce netko da mi pomogne objasniti neke stvari koje ja ne mogu sebi da objasnim.. prva trudnoća mi je bila uredna i rodila sam živu i zdravu kćer ,međutim nakon 2 ipo godine odlučim imati drugo dijete i zatrudnila sam opet .. otišla sam na pregled i saznam da sam trudna 9 tj ,ali pored svega toga imam i HEMATOM.. nakon tjedan dana odem doktoru jer sam imala par pitanja i uz to me pregledao i rekao da moram ukloniti trudnoću jer je nemoguce da se ostvarim kao majka ovaj put . Hematom se proširio i prestalo bebi kucat srce i da je stao razvoj. Otišla sam u bolnicu i sutra dan sam bila operirana. Otišla sam kuci nakon 4 sata od operacije. Nisam htjela čekati 2 tjedna kontrolu jer me strah i odem ja doktoru nakon 5 dana opet taman nova godina i sve to nitko ne radi i prolazim užasne bolove .. kad sam otišla doktoru kaže mi da operacija nije uspješna i da moram opet ići na kiretazu .. taj dan ostanem u bolnici i sutra opet operacija.. sve se desilo u razmaku tjedan dana
Imala sam dve operacije i nakon druge operacije odem 5.dan doktoru da me pregleda .. kaže imam opet nešto sto je ostalo ali nije mu jasno sta je to i stupit će u kontakt s doktorima koji su me operirali.. opet 5.dan dođem doktoru i kaže da je nestalo i da je sad konačno sve u redu i da nema ništa .. ništa ne pijem od lijekova i sve super ..
trudnoću mogu planirati nakon 2,3 mjeseca jer sam u odličnom stanju.. međutim mene zanima jel ima tko iskustva ovakvih kao ja ,odnose s mužem ne znam kad mogu da imam ,kakve vi preporuke imate?
S tim da sam imala zadnju operaciju prije 11 dana 😩
Hvala
Pozdrav, ja sam ciscenje tabletama imala 21.11, a prvi odnos nakon toga 26.12. O novoj trudnoci razmisljam na proljece ako svi nalazi dodu ok i gin da zeleno svjetlo. Iako to je odluka srca, a glava kaze da nisam spremna prolaziti sve opet. Najveca zelja za novom trudnocom mi je bila kad sam saznala da moram na ciscenje i sam period ciscenja. Kako vrijeme odmice tako je strah veci od zelje.
Da se samo kratko osvrnem na ovaj dio s poslom. Ja nisam zeljela da mi se na poslu zna. Prva tableta bila mi je u nedjelju, a druga u utorak i od druge tablete tj utorka sam bila "bolesna", viroza. Doktorici opce prakse sam se javila da imam crijevnu virozu. I na taj nacin od nje dobila doznake za posao. Na poslu mi i dalje nitko ne zna. Vratila sam se na posao 6 dana nakon. Meni je najvece krvarenje bilo taj dan nakon druge tablete i jos 3 dana nakon, ostalo je bilo lagano tako da sam mogla raditi bez problema. Rad mi je pomogao da manje mislim i da se sto prije vratim u rutinu. Onda sam se uhvatila toga sto sve od nalaza trebam napraviti i sto bi sve trebala poceti piti! Za one koje ne zele da im se na poslu zna, ima nacina!
Cure, da li moze beta biti povisena (6t +1d) ako je spontani/ciscenje krenulo 4-5 dana prije vadenja bete?
Npr.spontani cetvrtak, a vadenje bete nakon 5 dana, utorak?Meni je bila pozitivna beta mjesec ipol dana nakon kiretaze.
Vidim u opisu da si prosla svega.. :( zao mi je, ali sada je malo cudo na putu❤️ sretno ❤️
Jesi li nesto koristila nakon tih iskustava, bio neki problem?
*rani spontani- 01.24
Da se samo kratko osvrnem na ovaj dio s poslom. Ja nisam zeljela da mi se na poslu zna. Prva tableta bila mi je u nedjelju, a druga u utorak i od druge tablete tj utorka sam bila "bolesna", viroza. Doktorici opce prakse sam se javila da imam crijevnu virozu. I na taj nacin od nje dobila doznake za posao. Na poslu mi i dalje nitko ne zna. Vratila sam se na posao 6 dana nakon. Meni je najvece krvarenje bilo taj dan nakon druge tablete i jos 3 dana nakon, ostalo je bilo lagano tako da sam mogla raditi bez problema. Rad mi je pomogao da manje mislim i da se sto prije vratim u rutinu. Onda sam se uhvatila toga sto sve od nalaza trebam napraviti i sto bi sve trebala poceti piti! Za one koje ne zele da im se na poslu zna, ima nacina!
Bok,ja nisam ni znala da me vodi pod komplikacije dok mi nije doznaku na mail poslala u petak...odmah sam ju zvala i rekla je da ako mi dr opće da bol da samo zovne nju da stornira...sutra ću do dr opće pa vidjet dal će htjet. Reci ću joj sve kako je,.da sam trudna ne bih ništa činila povezom pitanju onako ću zaista ići oko toga...doznaka je od 8-12.1., 8.1 krenuo spontani...smirila sam se pa ako i ostane ovakva doznaka boli me uho...necu komentirati s nikim..a ova šta radi radno vrijeme ako nekom kaže,saznati ću...inače znam da voli brbljati previše...
Cure, da li moze beta biti povisena (6t +1d) ako je spontani/ciscenje krenulo 4-5 dana prije vadenja bete?
Npr.spontani cetvrtak, a vadenje bete nakon 5 dana, utorak?
Meni dr nije opće dala uputnice za betu..rekla mi je da nakon prve mege se javim i da ćemo onda hormone idr.,baš me zanima dal će mi detaljnu obradu dati ili...
Sortiraj odgovore
Najstariji