Može zaostati dio tkiva, dio gestacijske vrećice.. onda je nepotpuni pobačaj. Moj drugi je bio takav, nakon užasnog izljeva doma javila sam se na hitnu i rekli su da se nije sve očistilo i dali su mi jednu tabletu mispregnola. Tableta je potaknula još snažnije kontrakcije maternice pa je sve izašlo. Tad nisam vadila betu pa ne znam kolika je bila..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Curka sve će biti ok, samo zna potrajati..meni je sad trajalo 17 dana. Svakako u slučaju bolova se javi na hitnu, a inače pričekaj kontrolu.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Chalet koja ti je indikacija za ovaj test? Samo pobačaj ili još nešto?
Koliko se sjećam pozitivan ANA test znači da imaš povećanu mogućnost oboliti od autoimunih bolesti, i u tom slučaju te liječnik treba poslati na dodatna testiranja.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
........loading.......
Inače titri se navode u omjerima, a uzorak iznad 1:160 kao kod tebe neki laboratoriji pokazuju kao pozitivan, a drugi tek ako je iznad 1:320.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
........loading.......
Chalet koja ti je indikacija za ovaj test? Samo pobačaj ili još nešto?
Koliko se sjećam pozitivan ANA test znači da imaš povećanu mogućnost oboliti od autoimunih bolesti, i u tom slučaju te liječnik treba poslati na dodatna testiranja.
Da zbog ponavljanih pobacaja, poslao me izvaditi nalaze za :- hematologiju, koagulaciju, biokemiju, hormone i vitamine i serološke testove!
Nisam čula do sada da netko vadi serološki bez nekog dodatnog indikatora ili obiteljske anamneze. Nemoj biti zabrinuta, pozitivan test u tvom omjeru najčešće samo znači povećanu mogućnost obolijevanja od neke od autoimunih kao što su lupus, ms i sl. Ne znači da imaš nešto od toga, ali vjerujem da će ti liječnik objasniti i poslati te na dodatna testiranja.
Ostali nalazi su ti ok?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
........loading.......
Sortiraj odgovore
Najstariji