Zdravo curee.
Molim vas da podijelite sa mnom, ako je neko imao isto iskustvo.
2.12. sam imala spontani, bez kiretaže, samo se očistilo. Čak doktorica kaže, na ultrazvuku ništa nisu mogli vidjeti, da to smatram kao zakašnjelu menst.
Najveća beta mi je bila 225, i ona je spala za par dana skroz.
Poslije toga, nisam dobila. Jucer uradim test, koji je pozitivan. I to uvecer i odmah se pojavljuju dvije jake crte.
Kod doktora cu u ponedjeljak i iskreno strah me. Hvalaaa ..Jeste li imali odnose izmedu tog spontanog do danasJesmo. Ne bih ni posumnjala da sam trudna, vec imam neke simptome, nije mi prva trudnoca. Imam vec dvoje djece, ali zelja za 3. je velika.
Ajme sretno svakako i javite
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure,
Molim Vas ako mi mozete opisati vase simptome spontanog?
Moji su bili cijelo prijepodne grcevi koji su me tjerali na wc, zatim je pocelo krvarenje koje je islo iz rozog, smedeg do crvenog krvarenja.. 6+1 trudnocaDaj odi na pregled… ne kuzim … nemoj se s tim zezat …odi na hitnu
Meni je utvrden spontani. Pitam ostale za simptome njihovih spontanih
*rani spontani- 01.24
Cure,
Molim Vas ako mi mozete opisati vase simptome spontanog?
Moji su bili cijelo prijepodne grcevi koji su me tjerali na wc, zatim je pocelo krvarenje koje je islo iz rozog, smedeg do crvenog krvarenja.. 6+1 trudnocaDaj odi na pregled… ne kuzim … nemoj se s tim zezat …odi na hitnuMeni je utvrden spontani. Pitam ostale za simptome njihovih spontanih
Pa evo ja nisam imala nista drugacije imala sam krvarenje malo i to je to....i isla na hitnu... sad ako vam je utvrdeno jesu vam sve ocistili ili se doma cistite taj dio mi nije jasan
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure žao mi je za svaku kojoj se ovo desava ili desilo... ja sam ovaj tj bila doma,prirodno se sve ocistilo. Još sam sva ko u magli i umorna.. no na doznaci je gin.stavila oznaku komplikacija u trudnoći...to znači obračun po onoj minimalnoj osnovici u kunama 4257,28kn... od kad sam na bo.nisam trudna i sad će sve babe u firmi znati i pretpostavljat da planiramo...a to je takav kokošinjac da me boli glava čim pomislim na ponedjeljak...navodno ne može drugu šifru dati ali meni to nije jasno. Kako su komplikacije ako od 8.1 nisam trudna jer je bio spontani..
Simptomi: počela me boluckat glava od naprijed,zatim sluz i rozo na papiru,bolovi u leđima i maternici poput trudova ali treći dan...
Cure žao mi je za svaku kojoj se ovo desava ili desilo… ja sam ovaj tj bila doma,prirodno se sve ocistilo. Još sam sva ko u magli i umorna.. no na doznaci je gin.stavila oznaku komplikacija u trudnoći…to znači obračun po onoj minimalnoj osnovici u kunama 4257,28kn… od kad sam na bo.nisam trudna i sad će sve babe u firmi znati i pretpostavljat da planiramo…a to je takav kokošinjac da me boli glava čim pomislim na ponedjeljak…navodno ne može drugu šifru dati ali meni to nije jasno. Kako su komplikacije ako od 8.1 nisam trudna jer je bio spontani..
Simptomi: počela me boluckat glava od naprijed,zatim sluz i rozo na papiru,bolovi u leđima i maternici poput trudova ali treći dan…
Da, meni je isto to bolovanje nakon spontanog stavljeno kao komplikacija u trudnoci jbg..tako to ocito ide
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Da nažalost ginekolozi za sve što je vezano za spontani moraju staviti šifru komplikacija...
Curka osim krvarenja sa ugrušcima nisam imala neke posebne simptome, bol kao menstrualna i to je to.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Nisam nista dobila za ciscenje, imam krvarenje evo treci dan, tako da predpostavljam da se cistim?
Imam novi pregled za par danaDrz se,možda ćeš u svemu imat sreće da nemoras dobit tablete ili štogod,pa da se očisti prirodno…javi kako se držiš.. ja tek sad postajem svjesna…
Trenutno lose, treci dan evo, najteze mi je vidjet tu krv i “ostatke”, ugruske, komadice, ne znam kako nazvati..
I naravno glavno pitanje u glavi “zasto”..
*rani spontani- 01.24
Sortiraj odgovore
Najstariji