Meni isto nisu vadili betu već su rekli nakon 1.menge da se vratim kod svoje ginekologinje da provjeri je li sve ok. I tako ja otišla kod nje prošli tjedan i ona našla neki "ostatak", poslala me da se naručim u KBC. Kako me boljelo javila sam se na hitnu i specijalizant tvrdi da on ne vidi ništa pa me poslao danas vaditi betu i na kontrolni pregled.
Zavrzlame, uvijek zavrzlame.
Što se tiče bolovanja, uzimala sam jedan dan od doktorice opće prakse na drugu dijagnozu (samo dan kad sam bila u bolnici).
Odnos sam imala cca 14 dana od prekida trudnoće.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Cure, da li je nekome menga dosla odmah nakon spontanog koji dan? Ja sam bila 6+1
Imala sam spontani u cetvrtak, cistila sam se “sama” tri dana, negdje zadnjih dan- dva mi nije islo vise gotovo nista. I evo jutros bol u trbuhu i krv, ali me sada ovo vise podsjeca na menstrualnu krv. Pliz savjet
Kontrolu imam krajem tjedna
*rani spontani- 01.24
Curka, pobačaj se računa kao menstruacija, endometrij ti se zadebljao radi fetusa i zbog patološke trudnoće se krenuo ljuštiti, to može potrajati 14 dana sa prekidima. Ako sumnjaš da je nešto ostalo (rezidua), javi se na pregled. Betu si dobila? Kolika je?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Meni je prekid trudnoće bio 1.12. i krvarila sam do 17.12., dobila sam mengu 1.1. Jučer sam vadila betu i 0,5 je, ni meni nije nalaz još na e-građaninu..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
........loading.......
Curka je tebi potvrđen spontani? Što ti je doktor rekao na pregledu? Svakako postoji mogućnost da je nešto zaostalo sa tom betom..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
........loading.......
Curka je tebi potvrđen spontani? Što ti je doktor rekao na pregledu? Svakako postoji mogućnost da je nešto zaostalo sa tom betom..
Da, potvrden je.. nista konkretno, osim da se dogada. imam kontrolu krajem tjedna pa je rekao dodatne pretrage obavit, pretpostavljam bris, hormone i slicno..
*rani spontani- 01.24
Sortiraj odgovore
Najstariji