Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Listopad 2019. 09:12

Jutro svima. Danas je Dan beba anđela pa me malo to dotuklo, odmah sam se sjetila svog anđela i počela razmišljsti o nedavnom spontanom i je li mi pametno odmah ići u akciju ovaj mjesec. Mislim da nikad više neću biti opuštena. Užas!
    Kako ste vi ostale cure??

malamarelica
    15. Listopad 2019. 09:28

Drzi se Mrvicak, a i sve ostale cure. Mora biti bolje, pa kakav bi to bio svijet da se ovo stalno ponavlja. Ja jedva cekam da za 3 mjeseca pocnete javljati da ste trudne i da kasnije rodite zdravu djecu. 
    Za vrkutu... ja sam isto pila jedan dan, onda sam se sjetila da pijem antibiotike, a nisam bila sigurna valja li mijesati cajeve i lijekove pa sam odustala od vrkute. Jutros sam popila zadnji antibiotik i mislim da cu veceras poceti s vrkutom. 
    Kako si ju pila? Koliko puta dnevno, koliko salica? 
    Cula sam i da je za zadebljanje endometrija dobar sok od cikle, a za poticanje menge caj od persina. Meni je taj caj znao pomoci uvijek kad bih imala jaki pms, a menga nikako da stigne.

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

15. Listopad 2019. 09:31

malamarelica

Drzi se Mrvicak,a i sve ostale cure. Mora biti bolje, pa kakav bi to bio svijet da se ovo stalno ponavlja. Ja jedva cekam da za 3 mjeseca pocnete javljati da ste trudne i da kasnije rodite zdravu djecu.
    Za vrkutu… ja sam isto pila jedan dan, onda sam se sjetila da pijem antibiotike, a nisam bila sigurna valja li mijesati cajeve i lijekove pa sam odustala od vrkute. Jutros sam popila zadnji antibiotik i mislim da cu veceras poceti s vrkutom.
    Cula sam i da je za zadebljanje endometrija dobar sok od cikle, a za poticanje menge caj od persina. Meni je taj caj znao pomoci uvijek kad bih imala jaki pms, a menga nikako da stigne.

Sok od cikle pijem jedan dcl dnevno od biote.
    Vrkutu pijem dva puta dnevno po 3,5 dcl, ujutro i navečer, toplu. Na tu količinu vode stavim žlicu o po vrkute iz Dm ili Biobio svijeta 

malamarelica
    15. Listopad 2019. 09:51

mrvičak

malamarelica

Drzi se Mrvicak,a i sve ostale cure. Mora biti bolje, pa kakav bi to bio svijet da se ovo stalno ponavlja. Ja jedva cekam da za 3 mjeseca pocnete javljati da ste trudne i da kasnije rodite zdravu djecu.
    Za vrkutu… ja sam isto pila jedan dan, onda sam se sjetila da pijem antibiotike, a nisam bila sigurna valja li mijesati cajeve i lijekove pa sam odustala od vrkute. Jutros sam popila zadnji antibiotik i mislim da cu veceras poceti s vrkutom.

Sok od cikle pijem jedan dcl dnevno od biote.
    Vrkutu pijem dva puta dnevno po 3,5 dcl, ujutro i navečer, toplu. Na tu količinu vode stavim žlicu o po vrkute iz Dm ili Biobio svijeta

Hvala ti!

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Marta82
    15. Listopad 2019. 10:09

Mokvica

Hvala vam na riječima podrške i savjetima. Stvarno je lakše kad znaš da netko razumije kroz što prolaziš. Strpit ću se još koji dan, kud sve tud i tih par dana. :)

Marta82, nadam se da ti se nećeš još dugo čekati Koliko sam čitala ovdje iskustva i po drugim forumima, dosta je često da M izostane 40-ak dana, tako da držim fige da uskoro stigne.

Hvala ti, i tebi sretno

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

Mokvica
    15. Listopad 2019. 10:13

mrvičak

MOKVICA, strašno mi je žao što se nakon svega još moraš patiti i čekati tu mengu. Doći će, vjerojatno si i pod velikim stresom, sve to utječe na to. Ja sam isto imala spontani koji je završen tim injekcijama i sve je skupa trajalo cca 12 dana dok se nije skroz očistilo, menga je došla 31 d.c., ali sam si posložila u glavi da je tako moralo biti i maknula stres od sebe. Dr. mi je rekla da te prve menge jako puno ovise o "glavi", ali naravno i tim hormonima. Izdrži još malo, uvjerena sam da će doći. Meni je došla bez ikakvog predznaka. Samo se pojavila, naglo. Ali ja sam od prvog dana spontanog počela piti vrkutu, koja je sigurno odradila svoje.

Pijem vrkutu od početka 9.mjeseca, isto dvije šalice, jedna ujutro druga navečer. Sad vidim da je malamarelica napisala da je čaj od peršina za poticanje menge, možda da o to probam?! 

Nova19
    15. Listopad 2019. 10:20

Jutro cure 💖 danas ću posebno misliti na svoja 3 anđela i nadam se da ćemo se i upoznati kada za to dođe vrijeme 💕
    Ali tako mislim i na svoju/e buduću djecu i vjerujem da će ta duga biti jaka i snažna i baš kako treba...
    Ja sam isto počela piti vrkutu, 1 šalicu dnevno, i prenatalne tablete... a u akciju za 8 dana, ali tek nakon O tako da znam da ništa ovaj mjesec ali nema veze, bitno da se psiha malo oporavi...
    Cure drage, želim vam svima divan sunčan dan, pun pozitive i da se uskoro prebacimo na temu bebe 💙❤️
    Moram priznati da u ovoj tugi i lošem iskustvu, rodila se neka pozitiva i sreća da sam se povezala sa super curkama 🥰🤗

Ivo& Ivana💙♥️
    15. Listopad 2019. 10:35

Jutro cure, nadam se da ste mi dobro i da se drzite. Danas je posebno emotivan dan ali treba misliti pozitivno. Trebamo  biti hrabre i gledati na buducnost i razmisljati o nasim bebicama koje nas cekaju.
    Meni je proslo 5 dana od kiretaze, nista ne osjecam, fizicki kao da nije nista ni bilo. Danas se moram naruciti kod gin.na pregled. 
    Ja svako jutro pijem nataste iscjedeni sok od cikle, mrkve i jabuke te s tim maticnu mlijec i nastavila sam piti omega 3 kis. I prenatale. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

jelenajelena
    15. Listopad 2019. 10:51

Jutro curke,saljem vam svima veeeliki zagrljaj..drzite se.....🕯🕯

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

15. Listopad 2019. 11:08

Clio35

Jutro cure, nadam se da ste mi dobro i da se drzite. Danas je posebno emotivan dan ali treba misliti pozitivno. Trebamo biti hrabre i gledati na buducnost i razmisljati o nasim bebicama koje nas cekaju.
    Meni je proslo 5 dana od kiretaze, nista ne osjecam, fizicki kao da nije nista ni bilo. Danas se moram naruciti kod gin.na pregled.
    Ja svako jutro pijem nataste iscjedeni sok od cikle, mrkve i jabuke te s tim maticnu mlijec i nastavila sam piti omega 3 kis. I prenatale.

A dajjjjj.....😔...o joj zao mi je jakoooo.....stvarno...bas zato smo se pratile na LH trakicama. Joj.....😔..draga drz se...proc ce to sve...znas da sam pisala tamo da su mi obe frendice imale spontane i poslje ostale trudne. Evo jedna rodila druga je sad 16 TT. Kad dodes malo k sebi dodi nam opet na LH trakice ☺️ ako zelis. Nisi sama i znaj da netko tko je udaljen i tko te ne zna misli na tebe i spomene te u svojim molitvama. 🤗😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.