Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    15. Listopad 2019. 12:38

Da, ja sam pila taj caj, ali u bormalnim okolnostima. Ne znam je li sigurno piti nakon spontanoga. Sve sto sam znala, sada ne znam. Mogu ti reci za ubuduce sto se tice caja. Ja imam suseni persin. Stavim jednu zlicu, prelijem kipucom vodom, malo odstoji i onda pijes nezasladjeno. Tako 3x na dan. Ne smije se dulje od 3 dana piti. Ja sam persin znala piti i za mjehur, ali bas zato sto izaziva mengu i krvarenje ne preporuca se u trudnoci pa pazite na to ubuduce. Ja sam to pronasla guglajuci, ako upises persin za ciklus izbaci ti stranice. Sretno, javi sta kaze dokt i kakva je situacija!

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

ruža20
    15. Listopad 2019. 13:15

Pozdrav cure
    Danas sam vadila betu nakon 23 dana od kiretaze i bila je 155.14 
    Test je pozitivan 
    Da li je ovo u redu da li je beta nakon kiretaze trebala biti negativna ..Da li je nekome bilo nesto slicno

15. Listopad 2019. 13:23

ruža20

Pozdrav cure
    Test je pozitivan
    Da li je ovo u redu da li je beta nakon kiretaze trebala biti negativna ..Da li je nekome bilo nesto slicno

Što ti kaže ginekolog? Ja nisam radila betu nakon pa ti ne mogu ništa konkretno reći

ruža20
    15. Listopad 2019. 13:35

mrvičak

ruža20

Pozdrav cure
    Test je pozitivan

Što ti kaže ginekolog? Ja nisam radila betu nakon pa ti ne mogu ništa konkretno reći

Danas trebam ginekologu u 17:00 s ovim nalazom al sam bas nestrpljiva ja mislim da ovo treba biti negativno nakon kiretaze

Lavica27
    15. Listopad 2019. 13:37

Ruza ovo nije u redu, nakon ,23 dana ne bi je trebalo biti. Jel krvaris? 
    Meni je bila 310 nakon 10 ili 12 dana i morala sam ponovno na kiretazu. 

Ivo& Ivana💙♥️
    15. Listopad 2019. 13:46

Martina1982

Clio35

Jutro cure, nadam se da ste mi dobro i da se drzite. Danas je posebno emotivan dan ali treba misliti pozitivno. Trebamo biti hrabre i gledati na buducnost i razmisljati o nasim bebicama koje nas cekaju.
    Meni je proslo 5 dana od kiretaze, nista ne osjecam, fizicki kao da nije nista ni bilo. Danas se moram naruciti kod gin.na pregled.
    Ja svako jutro pijem nataste iscjedeni sok od cikle, mrkve i jabuke te s tim maticnu mlijec i nastavila sam piti omega 3 kis. I prenatale.

A dajjjjj…..😔…o joj zao mi je jakoooo…..stvarno…bas zato smo se pratile na LH trakicama. Joj…..😔..draga drz se…proc ce to sve…znas da sam pisala tamo da su mi obe frendice imale spontane i poslje ostale trudne. Evo jedna rodila druga je sad 16 TT. Kad dodes malo k sebi dodi nam opet na LH trakice ☺️ ako zelis. Nisi sama i znaj da netko tko je udaljen i tko te ne zna misli na tebe i spomene te u svojim molitvama. 🤗😘

Hvala ti draga, ti si nam svima potpora i tvoje rijeci bas lijece. Eto bebici srce stalo kucati u 8 tt.svakodnevno vas citam na LH trakicama i pratim situaciju. Nadam se nakon prve menge se vracam na temu jer cu morati pratiti ovulaciju kako se sad sve poremetilo.Hvala ti od ♥️

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

ruža20
    15. Listopad 2019. 13:47

Lavica27

Ruza ovo nije u redu, nakon ,23 dana ne bi je trebalo biti. Jel krvaris?
    Meni je bila 310 nakon 10 ili 12 dana i morala sam ponovno na kiretazu.

Ne krvarim krvarila sam samo dva dana nakon kiretaze 
    Ne znam da li me nisu uradili dobro ili je nova trudnoca nemam pojma 
    Al opet ne bi rekla da je nova trudnoca jer smo sve pazili ,ali sam cula da poslije kiretaze lakse ostane trudna

15. Listopad 2019. 15:08

Clio35

Martina1982

Clio35

Jutro cure, nadam se da ste mi dobro i da se drzite. Danas je posebno emotivan dan ali treba misliti pozitivno. Trebamo biti hrabre i gledati na buducnost i razmisljati o nasim bebicama koje nas cekaju.
    Meni je proslo 5 dana od kiretaze, nista ne osjecam, fizicki kao da nije nista ni bilo. Danas se moram naruciti kod gin.na pregled.
    Ja svako jutro pijem nataste iscjedeni sok od cikle, mrkve i jabuke te s tim maticnu mlijec i nastavila sam piti omega 3 kis. I prenatale.

A dajjjjj…..😔…o joj zao mi je jakoooo…..stvarno…bas zato smo se pratile na LH trakicama. Joj…..😔..draga drz se…proc ce to sve…znas da sam pisala tamo da su mi obe frendice imale spontane i poslje ostale trudne. Evo jedna rodila druga je sad 16 TT. Kad dodes malo k sebi dodi nam opet na LH trakice ☺️ ako zelis. Nisi sama i znaj da netko tko je udaljen i tko te ne zna misli na tebe i spomene te u svojim molitvama. 🤗😘

Hvala ti draga, ti si nam svima potpora i tvoje rijeci bas lijece. Eto bebici srce stalo kucati u 8 tt.svakodnevno vas citam na LH trakicama i pratim situaciju. Nadam se nakon prve menge se vracam na temu jer cu morati pratiti ovulaciju kako se sad sve poremetilo.Hvala ti od ♥️

Mrvica2019
    15. Listopad 2019. 15:27

Pozdrav cure, danas vas se bas puno javilo. 
    I meni je danas tezak dan, ali sam i dalje nekako pozitivna. Polako prestaje krvarenje, danas samo tockica pa izgleda da se sve vraca na svoje. 
    Vidim da vas puno pije vrkutu, i ja sam pocela razmisljat o tome i vidjela sam da ima i kapsule za kupiti. Jel itko to probao? Da li ima isti ucinak kao i caj? 
    Drzite se i javljate kako ste.

Ivo& Ivana💙♥️
    15. Listopad 2019. 17:31

Cure ako zelite probati sa cajevima savjetujem vam da se obratite dr. Kseniji Krajini Pokupec. Zena je stvarno cudo sto se tice fitoterapije. Meni je pocetkom godine na papa testu bio cin 1 i hpv. Kontaktirala sam je putem maila i poslala mi je cajnu mjesavinu i kapi. Nakon 3 mjeseca pijenja papa cist ko suza i tad sam i ostača trudna. Sad sam je opet kontaktirala nakon spontanog te mi je poslala cajni mjesavinu i kapi. Za oporavak, jacanje maternice i regulaciju hormona. Cure koje ste iz Zagreba dr. ima svoju ljekarnu, zove se Botana centar. Eto ako sam kome pomogla ovom informacijom. Ja sam stvarno zadovoljna s ucinkom njenih pripravaka

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.