Marta Odi na kontrolu, nemoj čekati da dođe... možda se jednostavno nešto poremetilo, bolje ti je provjeriti i pitati doktoricu... sigurna sam da nije ništa, ali bit ćeš mirnija da te već sada pregleda i vidi u čemu je stvar...
Marta82 odi mozda ti trebaju dati tabletu da te pokrene malo. Cure koje ste ovaj tjedan imale kiretazu, kakvo je stanje kod vas? Imate li bolove? Mene s vremena na vrijeme probode, kao sto sam ponekad znala osjetiti jajnike, ali stvarno jako rijetko i bol je zanemariva, vise je strah u pitanju. Sad imam samo iscjedak, ali on vise nije roze boje nego nekakve svijetlo smede, skoro zuckasto i to oskudno. A vi? Nemam temperaturu. Najvise se brinem da cu morati ponovno na kiretazu. Narucila sam se 23. na pregled kod privatnika, to ce mi biti tocno 14.dan od kiretaze. I samo da kazem vi ste mi jedina utjeha, koliko god se svi trudili oko menj, jednostavno se osjecam ko u nekakvoj nocnoj mori i jedino sam mirna kada dodjem na ovaj forum
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Marta82 odi mozda ti trebaju dati tabletu da te pokrene malo. Cure koje ste ovaj tjedan imale kiretazu, kakvo je stanje kod vas? Imate li bolove? Mene s vremena na vrijeme probode, kao sto sam ponekad znala osjetiti jajnike, ali stvarno jako rijetko i bol je zanemariva, vise je strah u pitanju. Sad imam samo iscjedak, ali on vise nije roze boje nego nekakve svijetlo smede, skoro zuckasto i to oskudno. A vi? Nemam temperaturu. Najvise se brinem da cu morati ponovno na kiretazu. Narucila sam se 23. na pregled kod privatnika, to ce mi biti tocno 14.dan od kiretaze. I samo da kazem vi ste mi jedina utjeha, koliko god se svi trudili oko menj, jednostavno se osjecam ko u nekakvoj nocnoj mori i jedino sam mirna kada dodjem na ovaj forum
Meni je sve prestalo, ne krvarim, malo me jedino jutros prepona nesto boli ali mislim da to nije povezano s kiretazom. Ni ja nemam temp. I dobrp se fizički osjecam. Evo sam se vratila na posao. Na trenutke sam dobro, na trenutke potonem ali sve nam je to jos jako frisko. Probaj zaokupit misli necim drugim bar da na kratko ne misliš o tome. Zasto mislis da ces morati opet na kiretazu?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Meni je sve prestalo, ne krvarim, malo me jedino jutros prepona nesto boli ali mislim da to nije povezano s kiretazom. Ni ja nemam temp. I dobrp se fizički osjecam. Evo sam se vratila na posao. Na trenutke sam dobro, na trenutke potonem ali sve nam je to jos jako frisko. Probaj zaokupit misli necim drugim bar da na kratko ne misliš o tome. Zasto mislis da ces morati opet na kiretazu?
Pa jer imam ponekad taj nekakav smeckasti iscjedam koji je meni cudan. Kao nekakve mrvice. E boli me nista, nemam temo, mirujem. Ne znam vuse sta je normalno, sta nije. Prosla sam sve moguce stranice, ja ne radim i za razliku od prvih dana prelose sam. Na pocetku sam bila optimisticna, ali sad nisam nimalo. Vec sam krenula citati o posvojenju djece, muz mi kaze da ne mislim tako. A ja vec mislim da ni dijete necu moci posvojiti, da traje godinama, da mi je sudjeno da nemam djecu i ajvise mi ja zao mog muza. I sad placem dok ovo pisem 😔
Ja sam imala isto tako, prvo rozi trag samo, onda neki lagano smedi, ali sve u tragovima. Jucer sam krenula lagano krvarit i evo jos danas traje. Malo malo mislim da je proslo i nakon par sati vidim da ipak nije.
Sto se tice bolova, nemam ih, iako i mene probode nekad, ali to je slaba bol i jako kratko traje tako da sam i zaboravila na to.
Dok god se fizicki dobro osjecas ne moras brinut. Neki krvare manje i krace, neki duze, sve je to individualno.
Ja sam 21.narucena na pregled, bas me zanima sto ce mi reci i da li vec doc uzorak s analize.
Razumijem tvoj strah, ali probaj razmisljat pozitvno. Nema razloga da vec sad razmisljas da necete moci imati djecu. Ako se dobro sjecam napisala si da ste iz prve uspjeli, to je jako dobar znak i uspjet cete ponovno, vrlo vjerojatno jako brzo. Nama je trebalo 7mjeseci i nadam se da ovaj put necemo morati tako dugo cekati.
Ako ti je lakse pisi tu kako se osjecas i meni je lakse kad vas citam, onda kao da nisam toliko sama u tome. Svi me tjese i paze, ali znam da ne mogu razumjeti u potpunosti..
Mrvice hvala ti na tim rijecima. Nemas pojma koliko znace. Ustvari, vjerojatno znas. Mislim da ti je sreca u nesreci da ces dobiti analizu ploda jer kao sto znas prvi put vecinom ne rade. Lakse je kada imas barem kakav takav razlog. Da, uspjelo je od prve, nisam se tome nadala, ali sad imam osjecaj da ce sve nadalje u mom zivotu biti lose. Uzasan je osjecaj nemoci. Drago mi je da si ti barem donekle pribrana u ovakvim teskim situacijama, voljela bih da imam tu vrlinu
Zato smo tu, da olaksamo dusu jedna drugoj i da se medusobno ohrabrujemo
Meni je gin reko da je mala vjerojatnost da se pobacaj ponovi i da se ne brinemo oko toga.
Treba proci jos malo vremena da se oporavimo psihicki. Imam i ja bolje i losije trenutke. Generalno sam jos uvijek vecinu vremena tuzna ili ljuta i tesko mi pada ovaj 15.10.koji dolazi jer sam tad trebala na pregled. Jedva sam cekala da dode i razmisljala kako ce izgledati nova slika sa ultrazvuka i kako cu svim ostalima javiti lijepe vijesti.
No, dala sam si jos vremena za oporavak, ne forsiram se da mi mora biti bolje i samim time mi vec i je malo bolje. Prestala sam toliko plakati i sigurna sam da ce drugi put sve biti ok i dogodit ce se taj drugi put. Isto kao i tebi i drugim curama. Moramo biti pozitivne zbog nase nove mrvice koja ce nam doci!
Zvucis mi kao jedna jaka i zrela zena i uopce ne sumnjam da ces izdrzati taj dan, naravno, bit ce tezak, ali javi se zato ovdje, olaksaj dusu. ❤ I meni je to reklo vise doktora, ali me tolika panika uhvatila oko svega da ti ne mogu opisati, isla sam istrazivati kariotipove i mislim da sam u zadnjih 5 dana toliko naucila o genetici koliko nisam na svim satima biologije. Eto, odem daleko. Ali stvarno sad mi je najvaznije da ovo prodje ok, da nemam zaostataka pa da moram opet na kiretazu. Nocas sam sanjala da moram 😔
Cure, znam da trebate isplakat i odtugovat al ovo se nazalost dogadja jaaaako jako puno žena. Ja sam isla na dvije kiretaze (prvom se nije sve pocistilo) i nije ti vise strasno jer plod je vec uklonjen,znas da je ovo "kozmetika"...malamarelica nemaa pojma kolika si sretnica da si uspjela od prve zatrudniti, zmam da ke svakom njegova bol najveca al otidji na pdf potpomognute do tko radi na bebi... to su muke. Nemas smisla pretraživati to sto pretrazujes jer se samo bacas sve nize bez razloga. Da imas uzastopne,to bi bilo za daljnje pretrage a ovako,nazalost dio si lose statistike. Glavu gore cure, zacas ce vam se sreca osmjehnuti!
Sortiraj odgovore
Najstariji