Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivy1304
    08. Srpanj 2023. 11:50

PBTAB

Ivy1304

PBTAB

kaktus13

Hvala Vam na savjetima, podršci ❤️ svakako sve uzimam u obzir, informacije koje sam dobila od doktora su poprilično šture…
    Ove prve tablete su sint. progesteron koliko sam shvatila, a ove druge su nešto gadno…s tim drugima ću biti zadržana u bolnici, predviđaju 8-9 sati period boravka i nadzora…inače baš ne volim bolnice.Grozno je sve ovo, zaista bolno i užasno iskustvo, kad te obuzme nemoć di stvarno nemaš što drugo nego se moliti da ne pukneš, a bojim se da sam tek zakoračila u stravu koja slijedi…ali, svašta mi žene podnesemo, proživimo i preživimo. Hvala 💪
    Budite spremni na bol jer vasa trudnoca je mnogo veca, ipak je plod velicine 6 cm a to nije malo. Odlicno da ste u bolnici pod nadzorom. Bit ce to dobro. Fizicka bol prode dok ona psihicka nesto teze. Nemojte se ustrucavati potraziti pomoc ukoliko osjetite potrebu. Javite se i uz Vas smo.
    Ivy hvala na pitanju, super sam. Ponovno sam trudna, 5 tjedana i ponovno bez ijednog simptoma sto me živu jede lagano, dok sam cekala rezultate bete u tom periodu sam imala jaku bol u grudima na dodir i to bas jaku, sada toga vise nema, ali ponekad se osjeti neki pritisak dole 🤷🏻‍♀️ za 2 tjedan je prvi pregled pa cemo vidjeti. Idem dan po dan.
    Kako si ti?
    Pa ako te to muci, odi ginekologu reci da te boli I da oces pregled to ti je najbolje. Tako bi ja napravila da sam drugi put trudna. Ono kad sam bila trudna bas si razmisljam da su mi simptomi nestali ali sam misla da sam prosla prvo tromj I da je to to…na kraju bilo ono drugo.ali taj tren nisam pridavala paznju.
    Pa ja sam ok, malo osjetim jajnike onako koda me bockaju, ali ne znam dal sam imala ovulaciju ili ne, vidjet cemo.
    Ma pricekat cu ta dva tjedna jer se sada ionako ne moze nista vidjeti, 5 tjedana je prerano moze biti samo tockica u maternici ali plod se ne bi vidio. Svi mi govore da sve krene zapravo oko 7.8.tjedna jer tada srce kuca. A gle, tako je kako je, ne mogu nista promijeniti.

a da, ako je tako rano nis se nece vidjeti, meni je vec tad sam imala bolne grudi full, svako je razlicit valjda. Meni ginekolog rekao da bi menstruaciju trebala dobit sredimo sad 7mjeseca, bil ismo aktivni petak, sub I ned, I ovaj tjedan par puta, pa cu vidjet ako ce doci. Kad se moze nakon ovulacije napravit test jel znas? Ili da cekam menstruaciju, 

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

PBTAB
    08. Srpanj 2023. 12:06

Ivy najbolje bi bilo da cekas mengu, pa ako ce kasniti par dana napravi onu hcg trakicu iz mullera. Drzim fige da uspije 🤞🙏🏻

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Ivy1304
    08. Srpanj 2023. 12:26

PBTAB

Ivy najbolje bi bilo da cekas mengu, pa ako ce kasniti par dana napravi onu hcg trakicu iz mullera. Drzim fige da uspije 🤞🙏🏻

Aha, a kad ne znam kad bi vise trebala doc kad mi se sve poremetilo , zeznuto...
    Hvala ti. Ne vjerujem bas da ce iz prvog puta...

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• goga06
    10. Srpanj 2023. 11:24

Kaktus13, ništa se ne javljaš   kako si?

• Ivy1304
    11. Srpanj 2023. 09:52

PBTAB

Javljam se da mi vec 3dana stoji povisena temperatura 37.1, danas malo osjetim pocinju bolne grudi. Jucer navecer mi bila neka jaca mucnina, vidjet cemo dal je to pms.

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• kaktus13
    11. Srpanj 2023. 22:46

goga06

Kaktus13, ništa se ne javljaš kako si?

Večer drage žene, prije svega se zahvaljujem na svim  komentarima podrške. Bilo je grozno, prvenstveno zbog psihe za koju će mi trebati poprilično da se sakupim i polijepim i oporavim donekle. Jučer ujutro 2 tablete misoprostola od 400 mg bukalno (u obraze), nakon toga grčevi i ružna bol u donjem dijelu leđa i donjem trbuhu, zatražila sam injekciju voltarena, ublažila je donekle; potom iza ručka još 2 tablete bukalno i 1 vaginalno, i tada je krenulo sve...grčevi na jednakim razmacima (kao trudovi) pa je redom izlazio sadržaj moje predivne maternice koja je sve brižljivo oblagala i spremala za moju bebicu, ali nažalost je kod bebice nešto krenulo po krivu (sumnjam na puno toga ali mi liječnici ne daju odgovore jer valjda u tom području ne vole pretpostavke, samo se dogodilo i nisam imala sreće); bebica je bila predivna, savršena, i tu sliku ću mislim zauvijek pamtiti...sve se odigralo od 14 do oko 17h (znači nakon 2000 mg misoprostola!) i nakon UZV su mi dali još 1 tabletu bukalno i otpustili me kući. Kod kuće je još sadržaja izlazilo i to poprilično, nisam ni spavala zbog tih grčeva i nuspojave proljeva zbog max doze tableta, a ni glava mi baš nije dala mira...danas sam bila fizički okej, psiha na rubu, plač i osjećaj praznine i grižnje i krivnje i duboke tuge. Košmar. Sutra opet pregled da vide jel maternica prazna...krvarenje kroz dan kao jače menstrualno krvarenje.

• kaktus13
    11. Srpanj 2023. 22:46

Izgubiti maleno biće kojem se toliko veseliš i nadaš da će biti zdravo i živo, užasna bol...ne želim da se ijedna žena koja ove moje postove čita nađe uvrijeđena, mojoj bebi su dali najprije 1% šanse da će biti ok, a onda nakon pustih pretraga je to palo na 0,1% da će uopće preživjeti trudnoću...možda moja vjera nije bila dovoljno jaka, ne znam, ja sam odlučila kako jesam i tu planinu ću nositi do kraja života.Scakoj ženi koja je ikad iskusila gubitak bebe želim svu snagu i sreću da ostvari trudnoću i da bebice izguraju do kraja i rode se žive i zdrave; napravite sve pretrage koje su potrebne, svakako razmislite o prehrani (nalazim puno dobrih nutricionista s našeg područja koji imaju jako dobre savjete o hrani za plodnost i optimalnu prehranu u trudnoći i postpartumu); volite i snažite svoje tijelo! Čvrsto vjerujem da naše tijelo sve osluškuje pa tako i naše misli o njemu...zahvalite svome tijelu što je sve podnijelo i prošlo i koliko je snažno! Ima toliko divnih i moćnih 'ženskih' ohrabrenja i rituala za snaženje maternice i jajnika...ali prije suplemenata i ostalih metoda podrške, osvijestiti ljubav prema sebi i svojem tijelu, pa snažiti duh i onda napasti ovim metodama 'podrške izvana' (hrana, tjelovježba i ako ćete dodaci prehrani, iako i oni su mi svedeni na minimum).Zaokupljena svime i posvećena svemu osim sebi i svom tijelu nisam ni primjetila koliko sam se izgubila...ali evo, nakon ove tužne životne priče, okrećem se sebi i unatoč svemu, tražim lijepo i dobro...Odužilo se, ali sam vam se istresla...Hvala ❤️

PBTAB
    12. Srpanj 2023. 09:52

Kaktus Draga, žao mi je 😔 moras biti jaka, kao sto si rekla, žensko tijelo je toliko jako i moze podnijeti svasta, a da mi toga nismo ni svjesni. 
    Nikako nemoj kriviti sebe jer nisi kriva sto je krenulo po zlu. To su nazovimo ih anomalije ploda na koje mi ne mozemo utjecati. Poznajem mnoge trudnice koje vode neuredan nacin zivota pa rode zdravu djecu, nema pravila. 
    Ja vodim zdrav zivot pa sam imala pobacaj isto u visokom tjednu, zaista nema pravila. 
    Blago onim zenama koje ostanu trudne kad to pozele i iznesu zdravu trudnocu do kraja, i tako svaki puta, a znam ih mnogo. 
    Ti sada odtuguj i onda kreni s onim sto si rekla, briga o sebi i svom duhu 🙂
    Ja inace idem psihologu zbog drugih stvari i razgovor strucne osobe zaista pomaze, ukoliko osjetis potrebu za time nemoj da te nesto sputava, popricaj s nekim strucnim, to je jako dobra stvar, meni pomaze, iako je i moja psiha na klimavim nogama u zadnje vrijeme. Dugo sam bjezala od pomoci ali rekla sam da je dosta i da moram imati nekog za razgovor tko ce mi pomoci da se nosim sa zivotom i situacijama.
    Saljem ti 🤗🤗

➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Ivy1304
    12. Srpanj 2023. 12:03

PBTAB , kako si, imas kakve nove simptome?

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

PBTAB
    12. Srpanj 2023. 14:15

Ivy1304

PBTAB , kako si, imas kakve nove simptome?

Nemam nista. U utorak imam uzv da vidim jel ima tu cega ili nema 🫣🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.