Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    01. Srpanj 2023. 23:45

Loza, možeš me uputit na šta trebam pripaziti i možda koje pretrage ? Sad sam obavila kombinirani probir… neki savjet ;) 
    Pbtab, divne dvije crte, budi pozitivna! ♥️🌈
    Goga, drži se, prišla sam to dva puta.. boljet će te sve dok ne izađe van, bit će i ugrušaka al bitno da nisu preeeveliki,sad bi trebala primiti drugu tabletu u bolnici ako se nisi do kraja očistila ??

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• goga06
    01. Srpanj 2023. 23:55

PiaBuu, hvala na podršci 
    Da, sutra u 9 idem po drugu tabletu u bolnicu i nikad me ničega nije bilo toliko strah čak ni prvog poroda.
    Pitanje, mogu li popiti odmah ujutro pr8je nego idem u bolnicu tabletu protiv bolova ili će mi oni dati?

PiaBuu
    02. Srpanj 2023. 08:52

Goga, nemoj se bojati.. nemoj uzimat tabletu na svoju ruku, ja sam popila ketonal kad je sve završilo a drugi spontani nisam ništa jer nije boljelo ništa.. tako da sve ovisi.. drži se i savjet, nemoj gledat šta ispada iz tebe… i boljet će te sve dok ne izađe, iza toga vise neće bez brige budi 
    Tu smo uz tebe, javljaj nam se ♥️ Mi smo žene jake, lavice ☺️

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

• goga06
    02. Srpanj 2023. 09:26

Hvala do neba...
    Evo upravo u bolnici dobila dvije tablete koje se trebaju otopiti u ustima
    Rekli su da ne pijem ništa protiv bolova  ako bude potrebno oni će mi dati...
    Za sad sve ok,osoblje ljubazno, sama sam u sobi 
    Neznam je li normalno, ali stalno bi plakala. Ne mogu izgovorit dvije rečenice bez da se ne slomim

PiaBuu
    02. Srpanj 2023. 09:34

Goga, ne brini, sve je to normalno, moj ti je savjet rade se slomi sad na početku nego kasnije, ja sam obadva puta napravila grešku i izašla iu bolnice kao da ništa nije bilo, rade nekoj to ponoviti. Uzmi si vremena da procesuiras gubitak. 
    Sad će te krenut grčiti dolje kao jača menstruacija, u roku pola h će krenuti krvarenje, ako se sve očisti i bude kako treba do 3 ćeš izaći iz bolnice. Imaj uz sebe vodu i kekse i pazi da ti se ne zamanta jer se to zna često dešavat. Nisi sama! ♥️

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

Bela23
    02. Srpanj 2023. 12:25

Draga Goga sasvim te razumijem sto prolazis. Ja sam dosla u bolnicu sestrama nisam od suza mogla izgovoriti sto sam dosla. Isto tako ti savjetujem da ne gledas ali ja nisam izdrzala jer sam osjetila kada je izaslo. Uzasan osjecaj, ali sam stvarno se isplakala u bolnici. Tako da samo pusti svoje osjecaje. Meni su sestre savjetovale da sto vise secem da to izlazi. Uglavnom razumijem i strah jer sam se i ja bojala bolova i svega ali evo mjesec dana je proslo i cekam prvu menstruaciju da mozemo ponovno krenuti pokusavati.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Ivy1304
    02. Srpanj 2023. 21:13

Draga goga, razumijem te u potpunosti, ja sam prije 2 mjeseca imala spontani, prestalo bebi srce kucati I trebala ici u bolnicu po te tablete ali sam se na kraju sama pocela cistiti, I isto ti savjetujem da ne gledas, na zalost meni je ispao plod na ulozak pa sam I to vidjela 😭, noge su mi se odsjekle od soka, tako da nikako nemoj gledati. Sto prije sam se vratila na posao jer bi me depresija ubila, I evo bila na pregledu kod ginekologa nastupa ovulacija, pa sam pocela razmisljati o drugoj trudnoci da mi na neki nacin bude lakse, glupo je reci ali ne tako. Ali to naravno nikada necu zaboraviti, sada imam malog lijepog andela koji me cuva. 

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• goga06
    03. Srpanj 2023. 19:10

Cure drage, evo me i stvarno da ste mi ovdje čvrsto bi vas zagrlila...
    Psihički sam katastrofa, još uvijek u šoku i nevjerici, nekako mi sad ništa nema smisla.
    Suprug mi stalno govori da se trgnem,  da moramo dalje pa mi je to čak i zasmetalo. 
    Imam osjećaj da je on puno lakše to podnio pa smo se čak bili i zakačili oko toga pa mi je rekao da je i njemu teško samo netko mora biti priseban. Neznam da li ja preuveličavam jer mi taj njegov stav ide na živce...kakva je situacija bila kod vas?
    Nego da se osvrnem na bolnicu i taj tužni događaj...znači došla sam u 9, izmjeni mi tlak i temp zatim sam otišla na odjel gdje mi je sestra dala dvije tablete koje su se trebale postepeno otapati u ustima.Meni su se otapale sat vremena. 
    Samo da naglasim kako je sestra bila ljubazna, suosjećajla se  potapšala me po ramenu kad sam se rasplakala ko rodna godina...ponovila mi valjda 3 puta, stvarno svaka čast...
    Nakon što su se tablete otopile počeli su bolovi i grčevi, krvarenja je bilo malo, a najviše kad sam išla na zahod, a stalno sam išla. Zatim su me počela bolit leđa i vene na nogama, ali ništa nepodnošljivo...kroz pola sata su mi izašla 3 veća ugruška,  dobila sam proljev i počela se tresti od hladnoće (a imala spavaćicu dugih rukava).
    Nakon toga malo krvi, 3, 4 ulaska ona njihova socijalna koji su užas pa sam uzela svoje.
    I tako čekam...čekam....sjetim se posta od Bele kako se počela brinuti je li to to, da nije nešto ostalo...Onda sam zvala sestru i rekla da mislim da je izašlo sve što je trebalo, otišla na pregled kad ono stvarno sve izašlo...bilo mi je toliko olakšanje. Na kraju dobila injekciju jer sam neg grupa, dobila otpusno pismo i bila doma prije 2 h.
    Znači,  došla sam u tolikom strahu jer sam svašta pročitala,  mislila sam da će biti krvi do koljena, nepodnošljivi bolovi (na kraju mi ni tableta nije trebala), da neću izaći iz bolnice do tko zna kad, da neće izaći sve pa da će me poslati na kiretažu itd.itd....
    Znaci žene drage koje budete morale sve ovo proći NE BOJTE SE, nije tako strašno (barem meni). Nemojte pamtiti samo loša iskustva s foruma Nego se sjetite i onih malo boljih (Bela <3)
    Znači kod mene fizička bol zanemarivanju  a ova psihička je neizdrživa...
    Još jednom, drage moje ženice,  od srca hvala na lijepim riječima,  divne ste...
    Aha..i još nešto one tablete uopće nisu tako  gore (isto sam očekivala jer je netko napisao)
    Vjerojatno sam nešto zaboravila napisati pa budem ako se sjetim

• goga06
    03. Srpanj 2023. 19:21

I još nešto,  znači jučer popodne i danas lagano krvarenje, danas zanemarivanju bol i blago  povisena temp I nekako nemam snage...eto

PBTAB
    03. Srpanj 2023. 22:05

goga06

I još nešto, znači jučer popodne i danas lagano krvarenje, danas zanemarivanju bol i blago povisena temp I nekako nemam snage…eto

Žao mi je što ste to morali proci 😢
    Ja sam isto imala medikamentozni pobacaj u 10tjt prije 2 mj tocno, samo sto sam ja dobila tablete i doma ih popila, i bolje jer imala sam snazne bolove jer je plod bio veci i vise se maternica grčila da to izade van i krvarila sam 2 tjedna bez prestanka. I to je proslo. Sto se tice psihicke strane, ne znam, ja sam dosta jaka i mene je to zabolilo i bilo mi je tesko ali samo par dana jer sam bila svjesna da moram ici dalje i cuvati svoje zdravlje kako bih ponovno bila u stanju ostati trudna. Nisam se povezala s plodom jer je to bilo toliko malo da me nije emocionalno toliko dotaklo. Sve se dogada s razlogom i na neke stvari ne mozemo utjecati i to se jednostavno moralo dogoditi, nazalost, i ako je vec moralo neka je u tako ranoj fazi nego ne daj Boze u viskom stupnju trudnoce. Moj suprug je kao i Vaš i to je dobro, netko mora biti hladne glave. Želim Vam da sto prije ovo prođe i da smognete snage ici dalje, i cuvajte sebe i svoje zdravlje, jer ako padnete u depresiju past ce vam imunitet, a to nikako nije dobro za sljedecu trudnocu. 
    Tu smo za Vas. 

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.