Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anny35
    04. Srpanj 2023. 12:42

Goga- Prvo i osnovno, svi smo drugaciji. Ako ti treba da zalis, places, budes ljuta, urlas, razbijas itd. ,onda to napravi i prodi kroz gubitak svojim tempom. Nema nekog pravila. Neke zene tuguju dugo, neke krace, neke uopce ne. Bitno je da ti znas kako se ti osjecas i da si dopustis da se tako osjecas. Ono sto si prosla ne bi trebao nitko proci i uzasno boli i uzasno je (vise psihicki, ali i fizicki nekad). Gubitak je gubitak i nema veze koliko je proslo od trudnoce, imas pravo na tugovanje. Ako je beba zeljena i planirana ti si vec kad vidis plus u glavi mama i zamisljas svoju bebu, smisljas joj ime i onda odjednom ostanes bez svega. 
    Muz te ne moze shvatiti nikako, a pogotovo ako mu ne kazes sto osjecas i zasto si toliko tuzna. Moj je istu stvar napravio i dok mu nisam objasnila zasto mi je toliko tesko i sto sam sve fizicki i psihicki prosla nije bio od neke pomoci. Doslovno sam mu morala rec da kad me vidi da placem da me samo zagrli i da mi ne govori da ne placem i da ce sve bit dobro (meni to nije pomagalo npr). 
    Ja sam svoju prvu bebu osjecala, bila je dio mene, i nakon kiretaze sam se probudila s nekom prazninom u sebi, tesko za objasniti. Tesko mi je i danas, samo se naucis zivjeti s tim. Mozda i je trebalo tako biti, al ja se uvijek pitam zasto bas meni kad ima toliko sretnijih sudbina. 
    Ti samo polako i svoji  tempom. ❤️

AngelMama
    04. Srpanj 2023. 23:39

PiaBuu, bas mi je drago zbog tebe ! Nastavi biti pozitivna, mazi trbuscic i javljaj nam novosti !
    Loza, hvala ti puno ! Kako je djecak ? 
    PBTAB, jako lijepe dvije crtice, iskrene cestitke, da trudnoca bude uredna !
    Goga, jako mi je zao sto to moras prolazit. Ja sam probala sve vrste ciscenja nazalost, na kraju mi je vakum bio najbolja opcija (ja sam to radila nakon ciscenja tabletama jer navodno nije bilo sve izaslo). Svaka vrsta emocija u toj situaciji je normalna, tako da ako ti se place, placi, ako ti se vristi, vristi, sve je to dio procesa. Kakvo je stanje danas ?

👩🏻‍🦱 29
    🧔🏻‍♂️ 30
    👼🏻 2017. 8 tt
    👼🏻 2018. 22tt
    👼🏻 2021. 11tt
    💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
    📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G

AngelMama
    04. Srpanj 2023. 23:45

PiaBuu, uzimas li nesto za PAI-1 ?

👩🏻‍🦱 29
    🧔🏻‍♂️ 30
    👼🏻 2017. 8 tt
    👼🏻 2018. 22tt
    👼🏻 2021. 11tt
    💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
    📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G

PiaBuu
    05. Srpanj 2023. 00:28

Angel, hvala ti puno, koliko god je teško i ukradeno mi je to bezbrižno razmišljanje pokušavam nit pozitivna, nadam se svemu najboljem premda i dalje nisam svjesna da sam u drugom stanju i to JA?! 😂🌈♥️ Veseli me šta dani prolaze,prije 3 dana sam završila na Hitnoj radi crijevne viroze toliko sam se prestrašila da sam tražila ultrazvuk i to mi je bio vrhunac, edocent mi je rekao da je skroz uredna i normalna trudnoca a dva dana prije toga sam bila u bedu šta su svi simptomi nestali, tako da je na kraju dobro došla ta crijevna viroza dok čekam pregled 😂 kako si ti? Jesi ti skupila snagu za ponovni pokušaj? Šta se tiče PAI, rekli su mi aspirin al hematolog je dao otvorene ruke i za heparin, rečeno je ako budem imala spontani treći put da prelazim na heparin, gin je rekao da ipak probam sa aspirinom i uvjeravala me da će ovaj put sve bit dobro jer sam pod terapijom i sa štitnjačom i sa svime… tako da velim, pozitivna sam u jednu ruku i radi toga… nadam se da će tvoja duga uskoro doći! 
    Koliko god čudno zvučalo, rado se vratim u ovoj grupi da vas sve ohrabrim da postoji bolje sutra i da ne odustajete od svojih snova, samo želim reci i šta ako se desi spontani? Ok. Ponovit ćeš, sve dok ne dođeš do cilja. Nema odustajanja, mi žene smo lavice! 😁☺️♥️🌈
    Najljepša duga dolazi iza najgore oluje 🌈

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• goga06
    05. Srpanj 2023. 18:23

AngelMama

PiaBuu, bas mi je drago zbog tebe ! Nastavi biti pozitivna, mazi trbuscic i javljaj nam novosti !
    Loza, hvala ti puno ! Kako je djecak ?
    PBTAB, jako lijepe dvije crtice, iskrene cestitke, da trudnoca bude uredna !
    Goga, jako mi je zao sto to moras prolazit. Ja sam probala sve vrste ciscenja nazalost, na kraju mi je vakum bio najbolja opcija (ja sam to radila nakon ciscenja tabletama jer navodno nije bilo sve izaslo). Svaka vrsta emocija u toj situaciji je normalna, tako da ako ti se place, placi, ako ti se vristi, vristi, sve je to dio procesa. Kakvo je stanje danas ?

Pozdrav
    Danas sam evo malo bolje nakon sinošnjeg događaja, naime slomila sam se kao nikad do sad. Toliko sam plakala jecala da sam jedva dolazila do zraka. Bilo je svega...nikad se nisam tako jadno osjećala, valjda sam izbacila svu tugu, ogorčenosti, nemoćnost iz sebe. Naravno suprug je sve to prolazio samnom, divim mu se koliko je razumijevanja imao. Više nemam onu knedlu u grlu i tako....
    Što se tiče fizičkog stanja jučer sam lagano krvarila dok su danas izašla dva velika ugruška pa sam se šokirala jer sam mislila da je to izašlo iz mene. Dobila sam proljev, ali ništa strašno valjda mora biti tako.
    Cure hvala na podršci, zbilja pomažete u ovim teškim trenucima.
    Bitno je imati nekog tko razumije 

• Ivy1304
    07. Srpanj 2023. 10:46

Najbolje ti je isplakati se kada ti se place, I kada ti prestane krvarenje, meni je trajalo 11dana ali bez tableta tih.I bolilo me ko normalna menstruacija., nakon toga mi je prestalo bolovanje I vratila sam se na posao, da nisam mislim da bi pala u tesku depresiju, I to nikako ne bi bilo dobro, hvala bogu moj dragi je isto bio hladne glavw inace da sm ooboje bili koma bilo bI mi jos gore, ali bio je tu, uvijek mi je rekao da kazem mu sta mi je ali ja sam par dana sutila I bila ljuta na sve oko sebe, I bila sam jakooo nervozna ne mogu objasniti taj bijes, plus prosle godine sam izgubila bratica koji je napravio samoubojstvo, pa je umro tata od mog dragog, I sada prije 2mjeseca mi se to desilo a nisam se jos od drugih tagedija oporavila. Ali nekako sam skupila snage I krenula dalje da razmisljam o drugoj trudnoci jer to se desilo sa razlogom, nefao Bog da se desilo u jakp kasnoj trudnoci ilI da mi je dijete umrlo na porodu sto se mojoj frendici desilo, Bog me spasio od necega sa razlogom. ili da mI se dijete rodilo bolesno.drzi se I to ce proci I doci ce normalna trudnoca, saljem zagrljaj.

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• Ivy1304
    07. Srpanj 2023. 10:48

Meni je ginekolog rekao prosli tjedan da mi je folikul 17mm, I da bi trebala biti ovulacija u ned, meni u utorak se opet pojavio smedji iscjedak na uloski, ne znam da li to moze biti od ovulacije ili, da li se nekoon to desavalo? 

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

PBTAB
    07. Srpanj 2023. 20:31

Ivy1304

Meni je ginekolog rekao prosli tjedan da mi je folikul 17mm, I da bi trebala biti ovulacija u ned, meni u utorak se opet pojavio smedji iscjedak na uloski, ne znam da li to moze biti od ovulacije ili, da li se nekoon to desavalo?

A mozda ti je neka preostala starija krv pa ju je ovulacija izbacila. Sve je dobro cim je folikul tu i dobre je velicine i dogada se ovulacija. Samo se opusti. Dr bi rekao da nesto nije dobro sigurna sam.

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Bela23
    07. Srpanj 2023. 20:43

Drage zene molim Vas za savjet ako ste bile u slicnoj situaciji. Naime, 5.6. sam imala medikamentozni orekid trudnoce. Nisam jos otada dobila menstruaciju a pozitivan mi je test na trudnocu. Sokirana sam, blago receno i u strahu obzirom da nisam uopce imala menstruaciju. Moze li trudnoca biti ok? 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

PBTAB
    07. Srpanj 2023. 21:54

Bela23

Drage zene molim Vas za savjet ako ste bile u slicnoj situaciji. Naime, 5.6. sam imala medikamentozni orekid trudnoce. Nisam jos otada dobila menstruaciju a pozitivan mi je test na trudnocu. Sokirana sam, blago receno i u strahu obzirom da nisam uopce imala menstruaciju. Moze li trudnoca biti ok?

Jeste li bili na pregledu nakon prekida trudnoce? 
    Mozda je u maternici nesto ostalo sto daje signal tijelu da ne dode do menstruacije i proizvodi betu hcg.

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.