Anny, kako si?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Anny, kako si?
Psihicki zbunjeno, u stanju prezivljavanja. Ne mogu jos uopce procesuirati ovaj gubitak i traumu jer fizicki jos nije gotovo. Jucer sam opet isla na hitnu zbog vrtoglavice, mucnine i bolova u trbuhu. Dali mi infuziju, glukozu i vadili betu. Beta je pala sa 82 na 60. Kaze doktor sve ok, vidimo se u pon na skidanju savova.
Kako ste vi cure?
Freyaasto kaze doktor?
Papa test jos nije gotovo, brisevi su stigli, negativni na ureoplazma, micoplazma, klamidija, ali imam malo bakterija i blaga upala, pa mi je ukljucio vaginalete I antibiotik. Ali evo ja sam dobila mjesecnicu, nakon sto je prva kasnila 2 mjeseca i izazvana je duphastonom, ova je dosla 22dc, prerano ali bolje nego opet da je izazivamo i obilna je kao prije.. Sad cekam da mi se jave za trombofiliju I hormone.. Kako si ti? Da li jos uvijek imas bolove? Tu smo za tebe ❤
Kako ste vi cure?
Freyaasto kaze doktor?
Papa test jos nije gotovo, brisevi su stigli, negativni na ureoplazma, micoplazma, klamidija, ali imam malo bakterija i blaga upala, pa mi je ukljucio vaginalete I antibiotik. Ali evo ja sam dobila mjesecnicu, nakon sto je prva kasnila 2 mjeseca i izazvana je duphastonom, ova je dosla 22dc, prerano ali bolje nego opet da je izazivamo i obilna je kao prije.. Sad cekam da mi se jave za trombofiliju I hormone.. Kako si ti? Da li jos uvijek imas bolove? Tu smo za tebe ❤
Vraca se to polako na svoje, ionako kazu da se nakon 3 ciklusa tijelo oporavi 🙂 i nije nista strasno s upalom :)
A bole me rezovi, najvise na pupku mada me zna i kod jajnika zaboliti. Tu i tamo me stisne/probode i u rodnici/maternici, ne znam jel to od kiretaze :/. Iskreno bas me strah... muz mi je pomorac pa sam sama. Na svaku bol/zatezanje se vec vidim na hitnoj i zamisljam kako cu iskrvariti. Jedva cekam pon da mi kazu jel beta pala na 0, zivim u panici i strahu.
Kako ste vi cure?
Freyaasto kaze doktor?
Papa test jos nije gotovo, brisevi su stigli, negativni na ureoplazma, micoplazma, klamidija, ali imam malo bakterija i blaga upala, pa mi je ukljucio vaginalete I antibiotik. Ali evo ja sam dobila mjesecnicu, nakon sto je prva kasnila 2 mjeseca i izazvana je duphastonom, ova je dosla 22dc, prerano ali bolje nego opet da je izazivamo i obilna je kao prije.. Sad cekam da mi se jave za trombofiliju I hormone.. Kako si ti? Da li jos uvijek imas bolove? Tu smo za tebe ❤Vraca se to polako na svoje, ionako kazu da se nakon 3 ciklusa tijelo oporavi 🙂 i nije nista strasno s upalom :)
A bole me rezovi, najvise na pupku mada me zna i kod jajnika zaboliti. Tu i tamo me stisne/probode i u rodnici/maternici, ne znam jel to od kiretaze :/. Iskreno bas me strah… muz mi je pomorac pa sam sama. Na svaku bol/zatezanje se vec vidim na hitnoj i zamisljam kako cu iskrvariti. Jedva cekam pon da mi kazu jel beta pala na 0, zivim u panici i strahu.
Imas li nekog u blizini da moze doci kod tebe da ne budes sama.. Moguce da jeste od kiretaze taj bol, ali I mi sad sve vise nekkao osjetimo. Meni je trebalo mjesec dana da beta padne na negativnu vrijednost, pa se nemoj uplasiti ako ne bude odmah 0, bitno je da pada tako je meni rečeno.. Stigli su mi nalazi trombofilije I stitne sve je ok, samo mi je progesteron prenizak, vjerovatno kako nije došlo do ovulacije.
Kako ste vi cure?
Freyaasto kaze doktor?
Papa test jos nije gotovo, brisevi su stigli, negativni na ureoplazma, micoplazma, klamidija, ali imam malo bakterija i blaga upala, pa mi je ukljucio vaginalete I antibiotik. Ali evo ja sam dobila mjesecnicu, nakon sto je prva kasnila 2 mjeseca i izazvana je duphastonom, ova je dosla 22dc, prerano ali bolje nego opet da je izazivamo i obilna je kao prije.. Sad cekam da mi se jave za trombofiliju I hormone.. Kako si ti? Da li jos uvijek imas bolove? Tu smo za tebe ❤Vraca se to polako na svoje, ionako kazu da se nakon 3 ciklusa tijelo oporavi 🙂 i nije nista strasno s upalom :)
A bole me rezovi, najvise na pupku mada me zna i kod jajnika zaboliti. Tu i tamo me stisne/probode i u rodnici/maternici, ne znam jel to od kiretaze :/. Iskreno bas me strah… muz mi je pomorac pa sam sama. Na svaku bol/zatezanje se vec vidim na hitnoj i zamisljam kako cu iskrvariti. Jedva cekam pon da mi kazu jel beta pala na 0, zivim u panici i strahu.Imas li nekog u blizini da moze doci kod tebe da ne budes sama.. Moguce da jeste od kiretaze taj bol, ali I mi sad sve vise nekkao osjetimo. Meni je trebalo mjesec dana da beta padne na negativnu vrijednost, pa se nemoj uplasiti ako ne bude odmah 0, bitno je da pada tako je meni rečeno.. Stigli su mi nalazi trombofilije I stitne sve je ok, samo mi je progesteron prenizak, vjerovatno kako nije došlo do ovulacije.
Ma dođu mi ljudi, samo cim ostanem sama krecu crne misli. A proci ce i ovo...
Ajde super, sigurno ti je sad malo lakse :)
Kako ste vi cure?
Freyaasto kaze doktor?
A bole me rezovi, najvise na pupku mada me zna i kod jajnika zaboliti. Tu i tamo me stisne/probode i u rodnici/maternici, ne znam jel to od kiretaze :/. Iskreno bas me strah… muz mi je pomorac pa sam sama. Na svaku bol/zatezanje se vec vidim na hitnoj i zamisljam kako cu iskrvariti. Jedva cekam pon da mi kazu jel beta pala na 0, zivim u panici i strahu.Imas li nekog u blizini da moze doci kod tebe da ne budes sama.. Moguce da jeste od kiretaze taj bol, ali I mi sad sve vise nekkao osjetimo. Meni je trebalo mjesec dana da beta padne na negativnu vrijednost, pa se nemoj uplasiti ako ne bude odmah 0, bitno je da pada tako je meni rečeno.. Stigli su mi nalazi trombofilije I stitne sve je ok, samo mi je progesteron prenizak, vjerovatno kako nije došlo do ovulacije.Ma dođu mi ljudi, samo cim ostanem sama krecu crne misli. A proci ce i ovo…
Ajde super, sigurno ti je sad malo lakse :)
Budi jaka.. ❤❤ Javi sutra kako bude kod doktora..
Beta je danas 69. Digla se za 9 od srijede. Kao niie veliki porast, sve je to ok. Vjerojatno se razgrađiva ta neuredna trudnoca. "Nitko nije umra od bete 70 pa necete ni vi, opustite se". Sestra mi je rekla da se beta digla, dok sam docekala doktora mislila sam da cu dobit slom zivaca. U pon opet kontrola bete.
Beta je danas 69. Digla se za 9 od srijede. Kao niie veliki porast, sve je to ok. Vjerojatno se razgrađiva ta neuredna trudnoca. "Nitko nije umra od bete 70 pa necete ni vi, opustite se". Sestra mi je rekla da se beta digla, dok sam docekala doktora mislila sam da cu dobit slom zivaca. U pon opet kontrola bete.
Mogu misliti kako si se osjecala, samo slusaj doktora i pokušaj da se ne stresas.. bit ce to sve dobro
Sortiraj odgovore
Najstariji