Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MBM🐬🍀💕
    05. Travanj 2023. 00:31

PiaBuu

My angel, vidim u opisu da piješ myo inositol, koji proizvođač ? Meni je preporučen gynositol danas
    Garavusa, hvala šta si se javila, puno znaci pozitivna iskustva drugih zena! Čestitam, i bebici sretno i bezbrižno djetinjstvo ♥️

Mila ja sam pila Myo inositol u kombinaciji sa D chiro inositolom i odmah 2 mjesec koriscenja sam ostala trudna prosle godine. Mada smo ja i ti u istom danu imale mised ab, ali puno cura ima exstra iskustvo sa njim. Pila sam Dikirogen ali sad ne smem jer ima folnu a ja samo smem da koristim aktifnu zbog trombofilije

PiaBuu
    05. Travanj 2023. 18:42

MBm, imale smo spontane na iste Dane koliko se sjećam 
    Meni je rečeno da imamo samo blagi oblik pcos na tom kijevom jajniku, malo ni je čudno jer državni ginekolog mi nije ništa rekao dok mi je to rekao  privatni….myoinositol od gynsitola? 
    Koja je situacija kod tebe? Kako si? :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Donna2022
    06. Travanj 2023. 09:42

Drage cure, kako ste? Nikako se maknuti iz ove grupe na neku veseliju😩
    Mi smo uski u 6. mj pokusavanja iza missed ab, krenuli lagano s pretragama i sok tamo gdje nismo ocekivali- spermiogram nije bajan, asthenozoospermia. Iskreno nisam mislila da ce ista lose biti s M, obzirom da imamo jednu trudnocu od prosle god.. tjesimo se da je broj spermija dobar, a broj pokretnih 5% ispod donje granice, nije nesto drasticno pa se nadamo da ce se popravit sa suplemetima samo za to opet treba vremena😩😩

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

AngelMama
    06. Travanj 2023. 10:13

Marko, histero mislim da je oko 260 i nesto eura. Da, ako je nesto videno na maternici bolje otkloniti. Drzi se, mislim na tebe.
    PiaBuu, uspjela sam nabaviti cisti myo inostol i onda kombiniram sa aktivnom folnom (koju pijem zbog MRHFR mutacije). Inositol je NOW FOOD, a folna Solgar. Ja sam pzadnju T pila Inofolic i ostala odmah trudna nakon 1 mj pokusavanja, nisam mogla vjerovati. Sad pijem radi IR i PCOSa i takoder da pripremim tijelo za novu T. Citala sam dosta dobrih recenzija o njemu.
    MBM, probaj nabaviti cisti inostol i pa uzimaj s aktivnom folnom, tako ja radim radi mutacije.

👩🏻‍🦱 29
    🧔🏻‍♂️ 30
    👼🏻 2017. 8 tt
    👼🏻 2018. 22tt
    👼🏻 2021. 11tt
    💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
    📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G

AngelMama
    06. Travanj 2023. 10:22

Donna2022

Drage cure, kako ste? Nikako se maknuti iz ove grupe na neku veseliju😩
    Mi smo uski u 6. mj pokusavanja iza missed ab, krenuli lagano s pretragama i sok tamo gdje nismo ocekivali- spermiogram nije bajan, asthenozoospermia. Iskreno nisam mislila da ce ista lose biti s M, obzirom da imamo jednu trudnocu od prosle god.. tjesimo se da je broj spermija dobar, a broj pokretnih 5% ispod donje granice, nije nesto drasticno pa se nadamo da ce se popravit sa suplemetima samo za to opet treba vremena😩😩

Zao mi je zbog nalaza. Citala sam neka istrazivanja da losi spermici mogu uzrokovati spontane, zbog toga smo i mi odlucili da suprug ide odradit spermiogram. Di ste vi radili, privatno ili u bolnici ?

👩🏻‍🦱 29
    🧔🏻‍♂️ 30
    👼🏻 2017. 8 tt
    👼🏻 2018. 22tt
    👼🏻 2021. 11tt
    💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
    📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G

• anny35
    07. Travanj 2023. 20:14

Pozdrav cure, evo da vam javim sto mi se sve izdogadalo od mog cudnog plusica. 
    Krvarila sam 10ak dana, bila na UZV doktorica nista nije vidila je bilo i rano pa me salje vadit betu. U subotu beta 59, tu vec vidim da nista od trudnoce jer je proslo 5 dana od ocekivane menstruacije. U pon beta 43. Jucer mi se krvarenje pojaca, ja si mislim ajde hvala Bogu ide menstruacija da i ovaj mjesec zakljucimo. Danas beta 89... 
    3 doktora me pregledalo ne vide gdje je... salju me na vakum u nadi da ce beta sutra pasti i da je mozda trudnoca ipak bila u maternici. 
    Ako ne padne ceka me veselje... 
    Psihicki sam slomljena. Ostala sam trudna u isto vrijeme kad i prosle godine i mislila sam ova beba ce biti dobro, mora biti. 💔 evo sad ocekujem godisnjicu prvog pobacaja s mogucom vanmaternicnom... 😞

• blueblue94
    08. Travanj 2023. 03:55

Pozdrav,
    Molila bih vasu pomoc. Danas sam saznala da se ne cuju otkucaji srca djeteta. Danas smo bili ravno 12 tt i zalosni smo jako zbog toga sto smo saznali. Pogotovo to sto je bio 12 tjedan i nisamo to ocekivali. Posto je vikend, ginekologica mi je rekla da se javim u ponedjeljak u klinku te posto je rano da bi dobila tabletu da to iskrvarim van. Pitanje za vas, sto ako prokrvarim prije i zavrsim na hitnoj? Najvise se bojim kiretaze pogotovo to sto nisam nikada jos rodila do sada niti bil trudna. Neznam sto me moze docekati ako se moram zaputiti u hitnu pomoc? Isto tako kada dobijem tabletu kako izgledaj taj proces htjela bi znati da se pripremim na sve i da prodje to sto blaze moze. Ako moze. Hvala vam

• freyaa
    08. Travanj 2023. 15:00

anny35

Krvarila sam 10ak dana, bila na UZV doktorica nista nije vidila je bilo i rano pa me salje vadit betu. U subotu beta 59, tu vec vidim da nista od trudnoce jer je proslo 5 dana od ocekivane menstruacije. U pon beta 43. Jucer mi se krvarenje pojaca, ja si mislim ajde hvala Bogu ide menstruacija da i ovaj mjesec zakljucimo. Danas beta 89…
    3 doktora me pregledalo ne vide gdje je… salju me na vakum u nadi da ce beta sutra pasti i da je mozda trudnoca ipak bila u maternici.
    Ako ne padne ceka me veselje…
    Psihicki sam slomljena. Ostala sam trudna u isto vrijeme kad i prosle godine i mislila sam ova beba ce biti dobro, mora biti. 💔 evo sad ocekujem godisnjicu prvog pobacaja s mogucom vanmaternicnom… 😞

Draga Anny35, zao mi je sto je tako zavrsilo. Nadam se da ce sve dobro proci, da neće biti vanmatericna.. znam da je tesko, budi jaka.. ❤❤

• anny35
    08. Travanj 2023. 15:19

freyaa

anny35

Krvarila sam 10ak dana, bila na UZV doktorica nista nije vidila je bilo i rano pa me salje vadit betu. U subotu beta 59, tu vec vidim da nista od trudnoce jer je proslo 5 dana od ocekivane menstruacije. U pon beta 43. Jucer mi se krvarenje pojaca, ja si mislim ajde hvala Bogu ide menstruacija da i ovaj mjesec zakljucimo. Danas beta 89…
    3 doktora me pregledalo ne vide gdje je… salju me na vakum u nadi da ce beta sutra pasti i da je mozda trudnoca ipak bila u maternici.
    Ako ne padne ceka me veselje…
    Psihicki sam slomljena. Ostala sam trudna u isto vrijeme kad i prosle godine i mislila sam ova beba ce biti dobro, mora biti. 💔 evo sad ocekujem godisnjicu prvog pobacaja s mogucom vanmaternicnom… 😞
    Draga Anny35, zao mi je sto je tako zavrsilo. Nadam se da ce sve dobro proci, da neće biti vanmatericna.. znam da je tesko, budi jaka.. ❤❤

Nazalost je. Beta opet narasla. Ceka me laparoskopija 😔 fala ti na podrsci 

• freyaa
    08. Travanj 2023. 16:39

blueblue94

Pozdrav,
    Molila bih vasu pomoc. Danas sam saznala da se ne cuju otkucaji srca djeteta. Danas smo bili ravno 12 tt i zalosni smo jako zbog toga sto smo saznali. Pogotovo to sto je bio 12 tjedan i nisamo to ocekivali. Posto je vikend, ginekologica mi je rekla da se javim u ponedjeljak u klinku te posto je rano da bi dobila tabletu da to iskrvarim van. Pitanje za vas, sto ako prokrvarim prije i zavrsim na hitnoj? Najvise se bojim kiretaze pogotovo to sto nisam nikada jos rodila do sada niti bil trudna. Neznam sto me moze docekati ako se moram zaputiti u hitnu pomoc? Isto tako kada dobijem tabletu kako izgledaj taj proces htjela bi znati da se pripremim na sve i da prodje to sto blaze moze. Ako moze. Hvala vam

Zao mi je sto ti se to desilo.. Ja sam imala medikamentozni pobacaj, da te ne lažim boli, ali nije toliko strasno, a ja inače ne podnosim bolove. Meni su u bolnici dali samo jedan brufen kao nisu imali više, ali ja sam imala svoje tablete pa sam uzela jos 2 ili 3. Kad god bi bolovi popustili trudila sam se da unosim sto vise tečnosti i da nesto pojedem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.