Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Proud_mom
    02. Svibanj 2023. 00:44

PiaBuu

Proud, meni je krenulo isto prije nego šta sam popila tabletu, nazvala sam dr i rekla mi je da popijem tabletu al sam ju popila kada je plod izašao, tako da i nisam trebala… bespotrebni grčevi… u svakom slučaju, ako je izašlo onda nećeš Morat popit tabletu, ako je nešto ostalo, popit ćeš al zna se desiti da ostane nešto… kako se ti osjećaš ?

Osjećam se puno bolje nego što sam se osjećala prije nego što se dogodilo ispadanje, fizička bol lako izguraš realno psihička o tome bi se moglo pričati.
    Ali ovo prvo je jako umanjilo se skoro da i nema boli više ili je skroz skroz mala...ujutro idem kod ginekologa realno pa ću vidit šta će reć. 
    Jesi ti morala raditi sve one pretrage prije nego si popila tabletu (krvnu sliku rh i sve ostale)?
    P. S. Hvala na odgovoru ❤️

Mom 3x👦🏻👦🏻👦🏻 2012❤️ 2015❤️2017❤️

PiaBuu
    02. Svibanj 2023. 07:02

Proud, šta se tiče pretrage, nisam radila ništa prije tablete, sve dan iza spontanih radila, kada bi prošla prva menstruacija 

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

Proud_mom
    02. Svibanj 2023. 09:43

PiaBuu

Proud, šta se tiče pretrage, nisam radila ništa prije tablete, sve dan iza spontanih radila, kada bi prošla prva menstruacija

Bila i spontani je bio ne treba daljna obrada, sada pak novi problem pronadena cista velicine 6cm 

PiaBuu
    02. Svibanj 2023. 10:54

Kako misliš cista? Da ju nisu prije uočili? 

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

korni
    02. Svibanj 2023. 11:09

Proud_mom zao mi je zbog svega sta si prosla.. ako ti moze pomoci info, meni se nakon spontanog stvorila cista od 5 cm i rekli su mi da se one cesto stvore nakon spontanog i uobicajeno je da prodju za 2-3 ciklusa. Bila sam nakon 3.ciklusa na kontroli i vise je nije bilo. Prije tablete sam morala izvadit krvnu grupu i rh faktor, a nakon spontanog me nisu slali na dodatne pretrage jer da je nepotrebno budući je bila prva trudnoca i prvi spontani.. 🤷
    Cure, drzite se, sve nas cekaju bolji dani ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Proud_mom
    02. Svibanj 2023. 14:40

Hvala drage moje ženice da vam skupno odgovorim meni cista pronadena jutros ja sam zadnji put na pregledu bila ima god dana (znam luda ja) i jutros je pronasao cistu velicine 6cm koja nece puci sama vec me ceka kirurski zahvat i sada milion pitanja u glavi, sto je to kako to sto me ceka kako to sve skupa izgleda pa me jako zanima ako je neko prosao to 😔 dosao niz losih dogadaja 🙁🙁

• freyaa
    02. Svibanj 2023. 16:47

Bok cure, nadam se da ste dobro.. Da li su se vama ciklusi promijenili poslije pobacaja. Ja od nedjelje vec imam grceve, sve cekam da dobijem a tek mi je 20dc.. Inace imam grceve I bolove tek kad dobijem..

• anny35
    02. Svibanj 2023. 20:50

Freyaa meni su u pocetku bili ciklusi 24-30 dana. Inace su 28-32. Uopce me nakon spontanog menstruacija nije bolila prva 3 mjeseca, inace me ubija. I krvarila sam dosta manje nego inace, prakticki u 3 dana gotova. 
    Angelmama evo beta pada... sad je na 22. Vise sam luda od bete, doktora, sestara i bolnice. 
    Ostale cure, kako je?
    Da vas pitam kakva su vam podrska i koliko vas razumiju muzevi? 

• freyaa
    02. Svibanj 2023. 22:25

anny35

Freyaa meni su u pocetku bili ciklusi 24-30 dana. Inace su 28-32. Uopce me nakon spontanog menstruacija nije bolila prva 3 mjeseca, inace me ubija. I krvarila sam dosta manje nego inace, prakticki u 3 dana gotova.
    Angelmamaevo beta pada… sad je na 22. Vise sam luda od bete, doktora, sestara i bolnice.
    Ostale cure, kako je?
    Da vas pitam kakva su vam podrska i koliko vas razumiju muzevi?

Kod mene su inace 24-27, ona prva bez tableta je došla 22dc, samo su bila bolna ledja ali jedan dan i bila je preobilna, što mi inače nije tako.. A sad od nedjelje grcevi..  Samo neka pada, mogu misliti, stalno vađenje krvi, doktori, ludnica.. 

Haru
    03. Svibanj 2023. 23:17

Drage djevojke i žene! 
    Nisam ništa čitala prethodno od vaših objava i upadam kao padobranac. 
    Na pregledu u pon mi je doktor vidio na uzv blizanačku trudnoću. Jedan plod nema otkucaje srca dok se kod drugog povremenu pojavljuju. Za tjedne u kojima jesam to se već trebalo vidjeti i trebalo je bit veće nego što je. S veličinom dosta kasnim i u tjedan dana između dva pregleda nije bilo gotovo nikakvog napretka.  Najvjerojatnije od trudnoće neće biti ništa pa me zanima kako to dalje ide? :( Morat ću čekati da ode samo ili ići u bolnicu? 
    U nedjelju ću 100% znati što me čeka. 
    Iza mene je jedna biokemijska trudnoća, jedna uredna i sada ova. 😞 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani