Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    27. Travanj 2023. 12:31

Donna2022

freyaa

Donna2022

freyaa

Donna2022

Draga Marko cestitkee i razumijemo te skroz, upravo ovo sto kaze Lana, samo mi koje smo prosle missed ab razumijemo starh od nove trudnoce, koliko god ju neizmjerno zelimo..
    Kod mene nazalost nista novo, prosli mjesec MM dobio nalaz asthenozoospermia pa nas je to malo bacilo u bed, srecom nalaz nije strasno los, cca 5-6% mu je ispod refernetnih vrijednosti tako da se iskreno nadamo da ce brzo uspjeti popraviti.. naravno da ga sopam s milion dodataka prehrani, srecom da je poslusan, ne buni se, cak izbacio kompletno alkohol (znao popit pivo uz rucak), kavu smanjio, bolje se hrani.. stalo mu je jako da uspijemo i vidim
    Da je malo potonuo otkad je saznao nalaz.. nadam se da ce se brzo popraviti, na kraju krajeva- samo jedan je dovoljan da se probije

Hej, nije to toliko strasno. Kod moje kolegice muz je imao istu dijagnozu, i nakon 3 mjeseca korištenja tih nekih suplemenata ona je ostala trudna prvi put nakon 3 godine pokušavanja.. poslala sam joj poruku pa ti javim. I znam isto da mu je pravila nesto med, orasasti plodovi nesto nesto.. I da rekli su mu da ne smije previse zagrijavati taj dio, ne previše uska odjeca, laptop na krilu, mob i tako to..

Draga Freyaa hvala ti na odgovoru! Moze, javi, svaka info je dobro dosla! Pazimo da “hladi jaja”-doslovno🤪
    A nadam se da ce se uskoro poboljsati, i to 3 mj mi se cini dugo a kamoli vise☹️
    Eh ovako, orthomol fertil plus, pred toga svako jutro smjesa med, sjemenke, orasasti plodovi, suho voce. I pored toga taj ciklus je koristila (obzirom da je to smanjena pokretljivost) lubrikant ili kako vec Ritex Kinder Wunsch (nadam se da sam dobro napisala) , i ja sam ga narucila, cekam da mi dodje, obzirom da kod nas u Mostaru nema ga nigdje, mislim cak uopće u Bosni, cekam da mi sestra posalje. Samo jos da mi se sredi hormoni, kontam ne bi li se lakse na taj način spremici probili kroz jajovode i došli do jajne stanice hah
    Hvala ti puno na trudu i savjetima❤️ probat cu to naruciti, vidim da ima kod nas u RH.
    Drzimo fige za plusice cim prije❤️

Mislim da kod tebe nije tako lose stanje, obzirom da si vec bila trudna.. brzo ce se to srediti.. ❤ kako cure da ja svoj estradiol spustim.. 🤔

• Marko1811
    28. Travanj 2023. 10:31

Cure tu sam, krvarenje je stalo. Idem na pregled tek za 2,5 tjedna. Smogla sam snage i nazvala doktoricu. Pripremala sam se dva dana ali nedostatak duphastona me primorao. Tada bih trebala biti oko 7 tjedana. Imam osjećaj kao da ću svaki tren procurit i tako stalno. Užasno sam zabrinuta i pod stresom. Predugačak je ovo put. Ne znam hoću li uspjeti . Najradije bi zaspala i probudila se za  7-8 mjeseci. 
    Mislim da ću morati tražiti nešto za smirenje. 

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

• anny35
    28. Travanj 2023. 11:53

Marko1811

Cure tu sam, krvarenje je stalo. Idem na pregled tek za 2,5 tjedna. Smogla sam snage i nazvala doktoricu. Pripremala sam se dva dana ali nedostatak duphastona me primorao. Tada bih trebala biti oko 7 tjedana. Imam osjećaj kao da ću svaki tren procurit i tako stalno. Užasno sam zabrinuta i pod stresom. Predugačak je ovo put. Ne znam hoću li uspjeti . Najradije bi zaspala i probudila se za 7-8 mjeseci.

Bas sam te htjela pitat kako si. Mozes normabel trazit, meni je moja doktorica rekla da uzmem slobodno od 2 mg. Jel lezis ili si aktivna? Ja sam se oba puta zabila u kucu s nadom da ce to imat pozitivan ishod, al eto.. mislim da bi mi lakse bilo da sam imala ispunjen dan.

AngelMama
    28. Travanj 2023. 13:03

Anny, virujem da cemo sve uspit, samo treba to docekat :) kako si nam ti ?
    Donna, virujem da ce se stanje s spermiogramom brzo popravit, ali virujem da cete uspit bez obzira, kad si vec bila T. Moj ga takoder uradio nalaz ko uredan ali ima te neke aglutinacije, sad se informiramo sto dalje.
    Loza, hvala ti sto mislis na nas. Kako si ?? Kako bebac ??
    Marko, jooj ja ko da gledam sebe u iducoj T. Nista nenormalno i strah je sasvim opravdan, ali eto nazalost vecinom je situacija i ishoda van nase kontrole, a dodatna briga nista ne pridonosi. Zelim ti od srca da sve bude u redu i da nades nacin da se smiris! 
    Meni je lakse sto se upale tice, mackam se Canestenom i mislim da su mi hormoni podivljali iz meni jos nepoznatih razloga. Prozivljavam svakave emocije, al dobro je, proci ce :) 

👩🏻‍🦱 29
    🧔🏻‍♂️ 30
    👼🏻 2017. 8 tt
    👼🏻 2018. 22tt
    👼🏻 2021. 11tt
    💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
    📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G

• Marko1811
    28. Travanj 2023. 21:58

anny35

Marko1811

Cure tu sam, krvarenje je stalo. Idem na pregled tek za 2,5 tjedna. Smogla sam snage i nazvala doktoricu. Pripremala sam se dva dana ali nedostatak duphastona me primorao. Tada bih trebala biti oko 7 tjedana. Imam osjećaj kao da ću svaki tren procurit i tako stalno. Užasno sam zabrinuta i pod stresom. Predugačak je ovo put. Ne znam hoću li uspjeti . Najradije bi zaspala i probudila se za 7-8 mjeseci.
    Bas sam te htjela pitat kako si. Mozes normabel trazit, meni je moja doktorica rekla da uzmem slobodno od 2 mg. Jel lezis ili si aktivna? Ja sam se oba puta zabila u kucu s nadom da ce to imat pozitivan ishod, al eto.. mislim da bi mi lakse bilo da sam imala ispunjen dan.

Da, imaš pravo, pitat ću za normabel, pila sam ga u svojoj drugoj trudnoći jer sam isto bila pod stresom velikim. 
    Ma kakvi ležim, imam dvoje klinaca koji traže svoje...trudim se svaki mogući trenutak leći. 
    Moja prva trudnoća završila je spontanim, nakon toga u drugoj sam se kao sto ti kažeš zabila u kuću i doslovno nisam micala do kraja (još me na sredini uhvatilo strogo mirovanje zbog nekih komplikacija). Znam kad sam počela izlaziti u prve šetnje da mi je sve bilo nekako čudno, kuca me je bas bila uzela. 
    Sada me klinci tjeraju htjela ne htjela sto je dobro. Uz brigu za njih zaboravim da sam trudna pa tako ne mislim o tome. 
    Idem dan po dan. Znam da je ukradena bezbrižnost, a preglede iskreno ne znam kako ću preživjeti.. nevjerojatno koji problem su mi doktori poslali..

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

Proud_mom
    01. Svibanj 2023. 12:00

Pozdrav svima 
    Imam pitanje za mame koje su prosle spontani kao i ja kada je Gv prazna u 8+2tj kada dode do prirodnog spontanog, koliko vam je trajalo krvarenje i bolovi kao menstrualni, samo su u mom slucaju za par stepeni jaci a inace imam itekako jake menstruacije? 

Mom 3x👦🏻👦🏻👦🏻 2012❤️ 2015❤️2017❤️

PiaBuu
    01. Svibanj 2023. 19:49

Proud, meni ne krvarenjenprvi puta bilo 10 ak dana dok drugi puta cca 4/5 dana… bol sve dok plod nije izašao van, kasnije sve normalno 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Proud_mom
    01. Svibanj 2023. 21:01

PiaBuu

Proud, meni ne krvarenjenprvi puta bilo 10 ak dana dok drugi puta cca 4/5 dana… bol sve dok plod nije izašao van, kasnije sve normalno

Ja sam danas imala poprilicno jake bolove, ali kako krvarenje nije bilo veliko popila sam tabletu za bolove kako su mi na hitnoj rekli i odjednom vidim da je komad velicine jaja mozda malo veci izasao, jedva cekam jutro da svane i da odem svome doktoru pa na daljni postupak jer mi je za srijedu bilo zakazano da dodem u rodiliste popiti prvu tabletu za izazivanje spontanog. 😔

PiaBuu
    01. Svibanj 2023. 23:35

Proud, meni je krenulo isto prije nego šta sam popila tabletu, nazvala sam dr i rekla mi je da popijem tabletu al sam ju popila kada je plod izašao, tako da i nisam trebala… bespotrebni grčevi… u svakom slučaju, ako je izašlo onda nećeš Morat popit tabletu, ako je nešto ostalo, popit ćeš al zna se desiti da ostane nešto… kako se ti osjećaš ? 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Proud_mom
    02. Svibanj 2023. 00:44

PiaBuu

Proud, meni je krenulo isto prije nego šta sam popila tabletu, nazvala sam dr i rekla mi je da popijem tabletu al sam ju popila kada je plod izašao, tako da i nisam trebala… bespotrebni grčevi… u svakom slučaju, ako je izašlo onda nećeš Morat popit tabletu, ako je nešto ostalo, popit ćeš al zna se desiti da ostane nešto… kako se ti osjećaš ?

Osjećam se puno bolje nego što sam se osjećala prije nego što se dogodilo ispadanje, fizička bol lako izguraš realno psihička o tome bi se moglo pričati.
    Ali ovo prvo je jako umanjilo se skoro da i nema boli više ili je skroz skroz mala...ujutro idem kod ginekologa realno pa ću vidit šta će reć. 
    Jesi ti morala raditi sve one pretrage prije nego si popila tabletu (krvnu sliku rh i sve ostale)?
    P. S. Hvala na odgovoru ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.