Pozdrav cure, evo da vam javim sto mi se sve izdogadalo od mog cudnog plusica.
Krvarila sam 10ak dana, bila na UZV doktorica nista nije vidila je bilo i rano pa me salje vadit betu. U subotu beta 59, tu vec vidim da nista od trudnoce jer je proslo 5 dana od ocekivane menstruacije. U pon beta 43. Jucer mi se krvarenje pojaca, ja si mislim ajde hvala Bogu ide menstruacija da i ovaj mjesec zakljucimo. Danas beta 89…
3 doktora me pregledalo ne vide gdje je… salju me na vakum u nadi da ce beta sutra pasti i da je mozda trudnoca ipak bila u maternici.
Ako ne padne ceka me veselje…
Psihicki sam slomljena. Ostala sam trudna u isto vrijeme kad i prosle godine i mislila sam ova beba ce biti dobro, mora biti. 💔 evo sad ocekujem godisnjicu prvog pobacaja s mogucom vanmaternicnom… 😞Draga Anny35, zao mi je sto je tako zavrsilo. Nadam se da ce sve dobro proci, da neće biti vanmatericna.. znam da je tesko, budi jaka.. ❤❤Nazalost je. Beta opet narasla. Ceka me laparoskopija 😔 fala ti na podrsci
Tu smo uz tebe.. Baš mi je zao, mislila sam da će samo otici ili barem kiretaza 😔. Ne znam da li su ti predložili te neke pilule koje se koriste kod vanmatericne.
Krvarila sam 10ak dana, bila na UZV doktorica nista nije vidila je bilo i rano pa me salje vadit betu. U subotu beta 59, tu vec vidim da nista od trudnoce jer je proslo 5 dana od ocekivane menstruacije. U pon beta 43. Jucer mi se krvarenje pojaca, ja si mislim ajde hvala Bogu ide menstruacija da i ovaj mjesec zakljucimo. Danas beta 89…
3 doktora me pregledalo ne vide gdje je… salju me na vakum u nadi da ce beta sutra pasti i da je mozda trudnoca ipak bila u maternici.
Psihicki sam slomljena. Ostala sam trudna u isto vrijeme kad i prosle godine i mislila sam ova beba ce biti dobro, mora biti. 💔 evo sad ocekujem godisnjicu prvog pobacaja s mogucom vanmaternicnom… 😞Draga Anny35, zao mi je sto je tako zavrsilo. Nadam se da ce sve dobro proci, da neće biti vanmatericna.. znam da je tesko, budi jaka.. ❤❤Nazalost je. Beta opet narasla. Ceka me laparoskopija 😔 fala ti na podrsciTu smo uz tebe.. Baš mi je zao, mislila sam da će samo otici ili barem kiretaza 😔. Ne znam da li su ti predložili te neke pilule koje se koriste kod vanmatericne.
Rekli su mi da biram izmedu tog nekog lijeka koji je u biti manja doza kemoterapije kroz 7 dana ili laparaskopiju. Po njima bolje operacija jer misle da bi mi se moglo dogodit isto drugi put ako ne maknu jajovod..
Anny, zao mi je zbog tebe, neka ti Bog da snage da se oporavis i nađeš mir! Drži nam se.. prvi put čujem za tablete kod vanmaterične… šta si odlučila?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Psihicki sam slomljena. Ostala sam trudna u isto vrijeme kad i prosle godine i mislila sam ova beba ce biti dobro, mora biti. 💔 evo sad ocekujem godisnjicu prvog pobacaja s mogucom vanmaternicnom… 😞Draga Anny35, zao mi je sto je tako zavrsilo. Nadam se da ce sve dobro proci, da neće biti vanmatericna.. znam da je tesko, budi jaka.. ❤❤Nazalost je. Beta opet narasla. Ceka me laparoskopija 😔 fala ti na podrsciTu smo uz tebe.. Baš mi je zao, mislila sam da će samo otici ili barem kiretaza 😔. Ne znam da li su ti predložili te neke pilule koje se koriste kod vanmatericne.
Rekli su mi da biram izmedu tog nekog lijeka koji je u biti manja doza kemoterapije kroz 7 dana ili laparaskopiju. Po njima bolje operacija jer misle da bi mi se moglo dogodit isto drugi put ako ne maknu jajovod..
Ja bih prije uzela laparoskopiju, jer sam čitala bas za te tablete da imaju jako dejstvo na cijeli organizam, i u slučaju da ne uspiju opet slijedi laparoskopija, pored toga ne smijes zatrudniti narednih 6 mjeseci.. Ja kad sam zatrudnila imala sam strah od vanmatericne zbog neprohodnih jajovoda, i bas kad sam otisla na uzv, doktor (u klinici za neplodnost)mi je rekao i da bude mi ćemo to sa tabletama zavrsiti.. Hvala bogu nije bila ali se zavrsila tako kako se zavrsila.. Da je bila, definitivno bih prije trazila laparoskopiju jer sam se vec spremala za nju, evo i neki dan na pregledu, doktor je rekao da pokušam ovih par mjeseci preko ljeta da radim na trudnoci ako se ništa ne desi onda u septembru laparoskopija.
Anny užasno mi je zao .. moj savjet ti je da poslušaš sto oni predlažu..jer nama je teško biti pametan u takvim trenucima .
Mislim na tebe…
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Hvala cure ❤️uglavnom jucer sam pristala na laparaskopiju, međutim doktor nije vidio nista ni u jednom ni u drugom jajovodu pa nisu nijedan odstranili...
Sad ce mi opet vadit betu. Ne znam bas di ce ubosti jer imam 10 uboda po rukama..
Ako bude opet rasla ceka me 7 dana lezanja u bolnici i primanja tog lijeka. Nisam skuzila jel to tableta il se daje u venu... uglavnom meni su rekli da su to kao male doze kemoterapije i da cu pit folacin uz to da mi ne osteti kostanu srz 😔
Drage cure, kako ste? Nikako se maknuti iz ove grupe na neku veseliju😩
Mi smo uski u 6. mj pokusavanja iza missed ab, krenuli lagano s pretragama i sok tamo gdje nismo ocekivali- spermiogram nije bajan, asthenozoospermia. Iskreno nisam mislila da ce ista lose biti s M, obzirom da imamo jednu trudnocu od prosle god.. tjesimo se da je broj spermija dobar, a broj pokretnih 5% ispod donje granice, nije nesto drasticno pa se nadamo da ce se popravit sa suplemetima samo za to opet treba vremena😩😩Zao mi je zbog nalaza. Citala sam neka istrazivanja da losi spermici mogu uzrokovati spontane, zbog toga smo i mi odlucili da suprug ide odradit spermiogram. Di ste vi radili, privatno ili u bolnici ?
U bolnici smo radili, nalazi su kroz 2 dana bili.. sad je M na sopanju suplementima pa cemo vidjeti za 3 mj kada mora ponoviti nalaz..
A kako god okrenes mora to popraviti, s ovim nalazom su nam sanse za T znatno smanjene☹️ nadam se da ce se popravit kroz 3 mj🙏
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Pozdrav,
Molila bih vasu pomoc. Danas sam saznala da se ne cuju otkucaji srca djeteta. Danas smo bili ravno 12 tt i zalosni smo jako zbog toga sto smo saznali. Pogotovo to sto je bio 12 tjedan i nisamo to ocekivali. Posto je vikend, ginekologica mi je rekla da se javim u ponedjeljak u klinku te posto je rano da bi dobila tabletu da to iskrvarim van. Pitanje za vas, sto ako prokrvarim prije i zavrsim na hitnoj? Najvise se bojim kiretaze pogotovo to sto nisam nikada jos rodila do sada niti bil trudna. Neznam sto me moze docekati ako se moram zaputiti u hitnu pomoc? Isto tako kada dobijem tabletu kako izgledaj taj proces htjela bi znati da se pripremim na sve i da prodje to sto blaze moze. Ako moze. Hvala vam
Evo i ja prolazila kroz to ovih dana. U srijedu bila na pregledu gdje je ustanovljeno da nema otkucaja, 15+5, plod se prestao razvijati negdje u 13/14 tjednu. Drugi dan, u četvrtak sam išla na odjel ginekologije gdje su me pregledali i predložili medikadentozni pobačaj i odmah mi dali da popijem 2 tablete Mifepristona (blokira učinak progesterona), taj dan sam imala lagane bolove, slične menstrualnim, drugi dan isto tako i lagano sam počela krvariti. Rekli su mi ako bi bilo jačeg krvarenja i bolova neka se javim na odjel ili nazovem bilo kad. U petak ujutro sam se morala javiti u dnevnu bolnicu gdje sam dobila jos 2 tablete Misopristola, nakon kojih sam u roku 15-20 min počela krvariti malo jače i osjećati malo jače bolove, ali ništa prestrašno. Inače po forumima sam čitala o iskustvima koja su uglavnom strašna tako da sam bila prestravljena i popila xanax koji inače nikad prije nisam pila, možda mi je i on olakšao cijelu situaciju. Za sat vremena je slijedio najgori dio, dio kad beba izađe, strašno nešto, fizički se lako podnese sve, najgori je onaj psihički dio...
2018 👶💙
2020 👶💙
Pozdrav,
Molila bih vasu pomoc. Danas sam saznala da se ne cuju otkucaji srca djeteta. Danas smo bili ravno 12 tt i zalosni smo jako zbog toga sto smo saznali. Pogotovo to sto je bio 12 tjedan i nisamo to ocekivali. Posto je vikend, ginekologica mi je rekla da se javim u ponedjeljak u klinku te posto je rano da bi dobila tabletu da to iskrvarim van. Pitanje za vas, sto ako prokrvarim prije i zavrsim na hitnoj? Najvise se bojim kiretaze pogotovo to sto nisam nikada jos rodila do sada niti bil trudna. Neznam sto me moze docekati ako se moram zaputiti u hitnu pomoc? Isto tako kada dobijem tabletu kako izgledaj taj proces htjela bi znati da se pripremim na sve i da prodje to sto blaze moze. Ako moze. Hvala vamEvo i ja prolazila kroz to ovih dana. U srijedu bila na pregledu gdje je ustanovljeno da nema otkucaja, 15+5, plod se prestao razvijati negdje u 13/14 tjednu. Drugi dan, u četvrtak sam išla na odjel ginekologije gdje su me pregledali i predložili medikadentozni pobačaj i odmah mi dali da popijem 2 tablete Mifepristona (blokira učinak progesterona), taj dan sam imala lagane bolove, slične menstrualnim, drugi dan isto tako i lagano sam počela krvariti. Rekli su mi ako bi bilo jačeg krvarenja i bolova neka se javim na odjel ili nazovem bilo kad. U petak ujutro sam se morala javiti u dnevnu bolnicu gdje sam dobila jos 2 tablete Misopristola, nakon kojih sam u roku 15-20 min počela krvariti malo jače i osjećati malo jače bolove, ali ništa prestrašno. Inače po forumima sam čitala o iskustvima koja su uglavnom strašna tako da sam bila prestravljena i popila xanax koji inače nikad prije nisam pila, možda mi je i on olakšao cijelu situaciju. Za sat vremena je slijedio najgori dio, dio kad beba izađe, strašno nešto, fizički se lako podnese sve, najgori je onaj psihički dio…
Pozdrav. Hvala na podijenjenom iskustvu. zao mi je sto si to prosla. Ne mogu zmisliti kako je bilo s 15 tjedana to sve prolaziti. ja sam otisla u subotu na hitnu dobila sam prvu tabletu, danas su me primili dobila sam dvije. najveca nuspojava jest sto sam dobila proljev pa uz redovite grceve od tablete imala sam i grceve u crijevima. hvala bogu brzo je proslo pocela sam jako krvariti jedno par sati doktor me pogledao rekao da je zadovoljan. pustili me doma uz jos jednu tabletu, jos dosta krvarim al je to normalno. inace sam prosla bez tableta za bolove. zelim ti brz oporavak ❤️
Blueblue i Rum_rum, tako mi je zao da ste ovdje..imaš pravo, najteži je onaj psihički dio. Nemoj se iznenaditi kad mlijeko dođe, meni je to bio šok na šok nakon 3 dana , i nitko me nije upozorio na to.
Ja sam iznenada dobila trudove tako da nisam imala neke pripreme s tim tabletama i sl. Jedan tren uživam u šetnji, a već idući sam u rađaoni. Strašno i nevjerojatno kako se život okrene u sekundi doslovno. Cure držite se.. neka nam ovo bude svojevrstan blagoslov da znamo cijeniti trenutke koje uzimamo zdravo za gotovo.
Anny u mislima si mi, javi kako si. Drži se i ti , molim za tebe.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Sortiraj odgovore
Najstariji