Meni ne Beta i nakon mjesec i nešto bila 10 iza spontanog, jednostavno treba vremena da se spusti, nije džabe naziv drugo stanje
Kako ste sve ostale? :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Meni ne Beta i nakon mjesec i nešto bila 10 iza spontanog, jednostavno treba vremena da se spusti, nije džabe naziv drugo stanje
Kako ste sve ostale? :)
Ja sam dobila zeleno od doktora za novi pokušaj, medjutim hormoni su mi ludnica. Estradiol povišen 5dc, iznad referentnih vrijednosti, dok je progesteron bio snizen.. tako da ništa od ovulacije ovaj ciklus.. nadam se da si ti dobro.
Freya, svejedno ne mora znaciti da se ne mozete maziti :D
Mi smo napokon krenuliiiiii,nakon duuuugih godinu dana cekanja, i dvije i pol godine borbe, krenuli smo! :D wuhuu!
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Cure drage, citam vas, moram samo rec da mi je zao vidit nove cure u grupi, budite jake, sve cemo jednom docekat svoje dugice !
Anny, pratim sto pises i jako mi je zao sto prolazis. Lavica si prava i nadam se da ce te muke sto prije bit iza tebe !
Freya, bas mi je drago zbog zelenog svijetla, nadam se da ce se hormoni brzo izregulirat i da necete cekat dugo na uspjesan plusic !
PiaBuu, zelim i tebi puno srece da sto prije ugledas plusic koji ce ti donijet dugoocekivanu bebicu !
Kako ste ostale curke ?
Jucer je suprug uradio spermiogram, cekamo nalaz. Ja sam morala vanredno u gin. bila isto jucer jer evo skupila neku upalu dolje neznam ni sama kako, dobila sam antibiotske vaginalete, ali posto ih nisam uspila pridignut, a vikend je, kupila sam jutros Canesten da bar malo pomogne iako gin. kaze da nije strasno. Uz to i jaku prehladu, dolazi i M nakon 10+ dana kasnjenja tako sam sva bljak.
👩🏻🦱 29
🧔🏻♂️ 30
👼🏻 2017. 8 tt
👼🏻 2018. 22tt
👼🏻 2021. 11tt
💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G
Angel mama,hvala ti!
kako si ti? koja je situacija kod vas? brz ti oporavak zelim :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Cure moje, izvan sebe sam. Danas sam dobila mengu, tj mislila da sam dobila, da bi sve stalo pa opet malo krenulo i tako. Krv samo kod brisanja i to vise smeđa. I išla sam test Napravit iako nismo ništa aktivno radili i čisto radi ove čudne situacije i test je pozitivan, neki s Alija najjeftiniji, srednje jaka crtica se ukazala, sad navecer sam ga napravila.Danas mi je 30.dc. Odmah sam popila duphaston. I sad psihijatrija kreće.. zar ništa ne može biti normalno, tako sam tuzna.. jesu li uopće ti Testovi pouzdani, ja sam totalni idiot za sve te testove trakice i sl..
Mi vjerujete da mi je tako teško uopće kontaktirati doktora jer imam PTSP od svih ružnih događaja, ne znam kako ću uopće na pregled već sam sad anksiozna.
Koliko tog duphastona da kljukam??
Ajme .. u stresu sam.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Cure moje, izvan sebe sam. Danas sam dobila mengu, tj mislila da sam dobila, da bi sve stalo pa opet malo krenulo i tako. Krv samo kod brisanja i to vise smeđa. I išla sam test Napravit iako nismo ništa aktivno radili i čisto radi ove čudne situacije i test je pozitivan, neki s Alija najjeftiniji, srednje jaka crtica se ukazala, sad navecer sam ga napravila.Danas mi je 30.dc. Odmah sam popila duphaston. I sad psihijatrija kreće.. zar ništa ne može biti normalno, tako sam tuzna.. jesu li uopće ti Testovi pouzdani, ja sam totalni idiot za sve te testove trakice i sl..
Mi vjerujete da mi je tako teško uopće kontaktirati doktora jer imam PTSP od svih ružnih događaja, ne znam kako ću uopće na pregled već sam sad anksiozna.
Koliko tog duphastona da kljukam??
Ajme .. u stresu sam.
Prvo, cestitam ti ❤️
To krvarenje moze biti svasta, logicno mi odmah vidimo najgore scenarije ali stvarno moze biti i sve ok. Najbolje bi ti bilo da se na pregled narucis sto prije da se smiris. Razumijem te, i ja sam sad na prvom pregledu skoro zivcani slom u cekaonici dobila... samo hrabro, treba snage. Meni su savjetovali vjezbe disanja, prihvacanja emocija i takve stvari...
Meni je dokt bila dala prvi dan 3 odjednom jer je vec bila vecer pa mi je rekla da ubuduce pijem 3 dnevno (ujutro/popodne/navecer)
PiaBuu kamo srece da je tako... meni se opet digla. Nema kraja ovoj agoniji. Zelim ti srecu i brzi plus :)
Freyaa kako se drzis?
Angelmama hvala ti ❤️ sve smo mi lavice, iako bi rade da nismo. Sto cemo, iz ove koze ne mozemo. Valjda cemo docekat svoje bebice
Anny hvala ti na brzom odgovoru. Da, podsjetila si me 3x1 sam i ja pila. Ponovit ću test ujutro, možda laže taj kineski nemam pojma. Uglavnom, za ne vjerovati, meni je trenutna briga kako ću uopće kontaktirati doktora. Pa strašno. Mislim da ni neću još. Samo ću bete Morat ići vadit, umrijet ću od stresa. Ja zaista patim od PTSP od ginekologa. Bolje možda pocekati. I onako osim duphastona nema se tu sta. U užasnom sam stresu. Zašto ne može normalno, bez krvi .. zašto.. ali zašto..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Freya, svejedno ne mora znaciti da se ne mozete maziti :D
Mi smo napokon krenuliiiiii,nakon duuuugih godinu dana cekanja, i dvije i pol godine borbe, krenuli smo! :D wuhuu!
A to naravno, to uvijek može heh.. O pa sretno, da odmah prvi ciklus bude plusic 🥰.
AngelMama, i ja se nadam da ce se uskoro izregulirati, jer je ovako bas iritantno, 3 dana radim lh trakice i sve su blizu peak, znaci poludjelo sve.. A nadam se da ćeš se sto prije riješiti upale, smanji slatko to je meni doktor rekao sad kad sam imala blagu upalu, i pored vaginaleta da uzmem oralni vaginalni probiotik.
Anny35, kakvo je stanje kod tebe? Jesi li bolje?
Sortiraj odgovore
Najstariji