Anny jako mi je žao, znam kako su gubici bolni. Daj si vremena za sebe, opravak, tugovanje. Nemoj potiskivati u sebi. Svi imamo pravo žalovati.Zapamti da uvijek nakon nekog ružnog događaja slijedi sretan. Moraš skupiti snage za nastavit dalje!
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Blueblue i Rum_rum, tako mi je zao da ste ovdje..imaš pravo, najteži je onaj psihički dio. Nemoj se iznenaditi kad mlijeko dođe, meni je to bio šok na šok nakon 3 dana , i nitko me nije upozorio na to.
Ja sam iznenada dobila trudove tako da nisam imala neke pripreme s tim tabletama i sl. Jedan tren uživam u šetnji, a već idući sam u rađaoni. Strašno i nevjerojatno kako se život okrene u sekundi doslovno. Cure držite se.. neka nam ovo bude svojevrstan blagoslov da znamo cijeniti trenutke koje uzimamo zdravo za gotovo.
Anny u mislima si mi, javi kako si. Drži se i ti , molim za tebe.
Hvala na potpori. I zao mi je da dijelimo ovakvo iskustvo. Bas me iznenadilo mislis da se drugima to desava a ne tebi. Nakon sto mi se desilo javilo mi se dosta ljudi koje poznajem koji vec imaju po dvoje djece koji su imali isto prvo iskustvo. Samo cu jos reci da sam bila na sv. Duhu i doktor i sestre su bile jako dobre i pomagale su u svakom koraku. Dok sam lezala cula sam zene koje su dolaze s istim stvarima. Tako da mi je jasno da se ovo nazalost desava puno cesce nego sto sam mislila. Tjesim se da cemo pokusati ponovno kada ce biti prilike i da nas nece ovo dotuci. Isto zelim i tebi i rum_rum. ❤️
Hvala Tami i Marko na potpori. Evo hvala Bogu dqnas se spustilo sa 100 na 82. Pustaju me kuci, u ponedjeljak opet vadenje bete i micanje savova. I dalje se nisam skroz opustila jer mi se opet moze dogodit porast, al eto barem jedna pozitivna stvar u zadnjih 2 tjedna... doslo mi plakat kad su rekli da je pala.
Hvala Tami i Marko na potpori. Evo hvala Bogu dqnas se spustilo sa 100 na 82. Pustaju me kuci, u ponedjeljak opet vadenje bete i micanje savova. I dalje se nisam skroz opustila jer mi se opet moze dogodit porast, al eto barem jedna pozitivna stvar u zadnjih 2 tjedna… doslo mi plakat kad su rekli da je pala.
Hvala bogu pa je počela da pada, baš sam ovih dana mislila na tebe, sve sam gledala da li ćeš se javiti..
Cure ja sam se sad cula sa svojim doktorom preko poruka, jer od jucer imam grceve ali se ništa ne dešava. Bila sma na uzv u petak, i radila sam cerviklane briseve I papu. I sad mi je napisao da su upravo stigli cervikalni nalazi lakša upala, javit ce mi se sestrica za vaginalete i antibiotik i za muza. Sad sam u šoku, klinika radi do 4, ne mogu ni zvati.. zabrinula sam se sta bi mogli biti.. Radila sam briseve na clamidiju, micoplazmu i ureo mjesec prije trudnoće sve je bilo ok..
Cure ja sam se sad cula sa svojim doktorom preko poruka, jer od jucer imam grceve ali se ništa ne dešava. Bila sma na uzv u petak, i radila sam cerviklane briseve I papu. I sad mi je napisao da su upravo stigli cervikalni nalazi lakša upala, javit ce mi se sestrica za vaginalete i antibiotik i za muza. Sad sam u šoku, klinika radi do 4, ne mogu ni zvati.. zabrinula sam se sta bi mogli biti.. Radila sam briseve na clamidiju, micoplazmu i ureo mjesec prije trudnoće sve je bilo ok..
Hvala ti ❣️ mozda ti je cin1, oni znaju "spavati' u tijelu pa se pojaviti pri padu imuniteta i slicno... mislim ne mora bit, sigurno nije strasno kad je manja upala.
Cure ja sam se sad cula sa svojim doktorom preko poruka, jer od jucer imam grceve ali se ništa ne dešava. Bila sma na uzv u petak, i radila sam cerviklane briseve I papu. I sad mi je napisao da su upravo stigli cervikalni nalazi lakša upala, javit ce mi se sestrica za vaginalete i antibiotik i za muza. Sad sam u šoku, klinika radi do 4, ne mogu ni zvati.. zabrinula sam se sta bi mogli biti.. Radila sam briseve na clamidiju, micoplazmu i ureo mjesec prije trudnoće sve je bilo ok..Hvala ti ❣️ mozda ti je cin1, oni znaju "spavati' u tijelu pa se pojaviti pri padu imuniteta i slicno… mislim ne mora bit, sigurno nije strasno kad je manja upala.
Pa kako sam ga shvatila u porukama (dugo je zivio u njemackoj, pa ne prica bas dobro);to su cervikalni brisevi, a za papu mi je u petak rekao za 10 dana.. Do sad je uvijek sve bilo ok.. kako se ti osjecaj poslije laparoskopije?
Cure ja sam se sad cula sa svojim doktorom preko poruka, jer od jucer imam grceve ali se ništa ne dešava. Bila sma na uzv u petak, i radila sam cerviklane briseve I papu. I sad mi je napisao da su upravo stigli cervikalni nalazi lakša upala, javit ce mi se sestrica za vaginalete i antibiotik i za muza. Sad sam u šoku, klinika radi do 4, ne mogu ni zvati.. zabrinula sam se sta bi mogli biti.. Radila sam briseve na clamidiju, micoplazmu i ureo mjesec prije trudnoće sve je bilo ok..Hvala ti ❣️ mozda ti je cin1, oni znaju "spavati' u tijelu pa se pojaviti pri padu imuniteta i slicno… mislim ne mora bit, sigurno nije strasno kad je manja upala.Pa kako sam ga shvatila u porukama (dugo je zivio u njemackoj, pa ne prica bas dobro);to su cervikalni brisevi, a za papu mi je u petak rekao za 10 dana.. Do sad je uvijek sve bilo ok.. kako se ti osjecaj poslije laparoskopije?
A ne znam, reci ce ti svakako sutra. Ako sam sto sad skuzila a ovim iskustvom to je da ce bit sto ce bit bez obzira zivcirala/ne zivcirala se... da je frustrirajuce, je. Kad mislis da si napravila neki pomak ono bum sranje na sranje koje te samo vraca na pocetak i prolongira agoniju.
Prvi put sam iz niceg pobacila, a sad toliko sekirancije i lijekova u meni pa nikako i nikako. Pa onako, ova dva reza kraj jajnika me ne bole. Ovaj kod pupka mi je problem. Dan i pol nisam mogla iz kreveta izac od bolova, i dalje me boli i pijem brufene. Jos su mi rekli da su mi odstranili jajovod s trudnocom da bi me sutradan poslali doma?! Nadam se da ce mi pon donijeti dobre vijesti, jer poslije ove kemoterapije se mora opet cekat 6 mjeseci do godinu dana za pokusaje
Cure ja sam se sad cula sa svojim doktorom preko poruka, jer od jucer imam grceve ali se ništa ne dešava. Bila sma na uzv u petak, i radila sam cerviklane briseve I papu. I sad mi je napisao da su upravo stigli cervikalni nalazi lakša upala, javit ce mi se sestrica za vaginalete i antibiotik i za muza. Sad sam u šoku, klinika radi do 4, ne mogu ni zvati.. zabrinula sam se sta bi mogli biti.. Radila sam briseve na clamidiju, micoplazmu i ureo mjesec prije trudnoće sve je bilo ok..Hvala ti ❣️ mozda ti je cin1, oni znaju "spavati' u tijelu pa se pojaviti pri padu imuniteta i slicno… mislim ne mora bit, sigurno nije strasno kad je manja upala.Pa kako sam ga shvatila u porukama (dugo je zivio u njemackoj, pa ne prica bas dobro);to su cervikalni brisevi, a za papu mi je u petak rekao za 10 dana.. Do sad je uvijek sve bilo ok.. kako se ti osjecaj poslije laparoskopije?A ne znam, reci ce ti svakako sutra. Ako sam sto sad skuzila a ovim iskustvom to je da ce bit sto ce bit bez obzira zivcirala/ne zivcirala se… da je frustrirajuce, je. Kad mislis da si napravila neki pomak ono bum sranje na sranje koje te samo vraca na pocetak i prolongira agoniju.
Prvi put sam iz niceg pobacila, a sad toliko sekirancije i lijekova u meni pa nikako i nikako. Pa onako, ova dva reza kraj jajnika me ne bole. Ovaj kod pupka mi je problem. Dan i pol nisam mogla iz kreveta izac od bolova, i dalje me boli i pijem brufene. Jos su mi rekli da su mi odstranili jajovod s trudnocom da bi me sutradan poslali doma?! Nadam se da ce mi pon donijeti dobre vijesti, jer poslije ove kemoterapije se mora opet cekat 6 mjeseci do godinu dana za pokusaje
O boze, budi jaka. Sad radi sto vise na jačanju imuniteta. Nadam se da ce bolovi brzo proći. Za vikend idem u Međugorje, bit ćeš mi u mislima
Cure ja sam se sad cula sa svojim doktorom preko poruka, jer od jucer imam grceve ali se ništa ne dešava. Bila sma na uzv u petak, i radila sam cerviklane briseve I papu. I sad mi je napisao da su upravo stigli cervikalni nalazi lakša upala, javit ce mi se sestrica za vaginalete i antibiotik i za muza. Sad sam u šoku, klinika radi do 4, ne mogu ni zvati.. zabrinula sam se sta bi mogli biti.. Radila sam briseve na clamidiju, micoplazmu i ureo mjesec prije trudnoće sve je bilo ok..Hvala ti ❣️ mozda ti je cin1, oni znaju "spavati' u tijelu pa se pojaviti pri padu imuniteta i slicno… mislim ne mora bit, sigurno nije strasno kad je manja upala.Pa kako sam ga shvatila u porukama (dugo je zivio u njemackoj, pa ne prica bas dobro);to su cervikalni brisevi, a za papu mi je u petak rekao za 10 dana.. Do sad je uvijek sve bilo ok.. kako se ti osjecaj poslije laparoskopije?A ne znam, reci ce ti svakako sutra. Ako sam sto sad skuzila a ovim iskustvom to je da ce bit sto ce bit bez obzira zivcirala/ne zivcirala se… da je frustrirajuce, je. Kad mislis da si napravila neki pomak ono bum sranje na sranje koje te samo vraca na pocetak i prolongira agoniju.
Prvi put sam iz niceg pobacila, a sad toliko sekirancije i lijekova u meni pa nikako i nikako. Pa onako, ova dva reza kraj jajnika me ne bole. Ovaj kod pupka mi je problem. Dan i pol nisam mogla iz kreveta izac od bolova, i dalje me boli i pijem brufene. Jos su mi rekli da su mi odstranili jajovod s trudnocom da bi me sutradan poslali doma?! Nadam se da ce mi pon donijeti dobre vijesti, jer poslije ove kemoterapije se mora opet cekat 6 mjeseci do godinu dana za pokusajeO boze, budi jaka. Sad radi sto vise na jačanju imuniteta. Nadam se da ce bolovi brzo proći. Za vikend idem u Međugorje, bit ćeš mi u mislima
❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji