Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Donna2022
    27. Ožujak 2023. 12:07

Marko1811

Kod mene a mengom došla i tuga, redovito kao i uvijek.
    Mislim da ću se odlučiti na dijagnostičku histero jer osjećam da nešto nije kako treba.. ovaj zadnji pobačaj me je dotukao u svakom smislu. Nikako da se saberem, vjerojatno jer osjetim da mi nije sve kako treba.
    Ima li tko iskustva s histeroskopijom? Kakav je oporavak? Nude mi opću anesteziju. Kakva je uopće praksa? Bilo sto pišite..

Razumijem te u ovom dijelu menga i tuga.. ovaj ciklus sam se rasplakala kao malo dijete kad je M dosla, tako sam se nadala da nece.. puno teze mi pada nakon missed ab svaka menga nego prije T, onda sam nekako to ok dozivljavala, ono ok- ovaj mj nista, idemo u iduci. Sad me bas baci u depresiju😩
    Doci ce i nase bebe, moraju🙏

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• BikMik
    27. Ožujak 2023. 12:26

Cao svima, hvala na rijecima podrske. Na kraju su mi u klnici dali Cytotec, navece 4 tbl vaginalno. Sutradan su krenuli grcevi uzasni i krvarenje, i u roku oar sati sam imala osjecaj da sam se skroz ocistila, komadi su ispadali i puno krvi. Sad je peti dan i jos dosta krvarim sa grcevima, pa se nadam da se sve ocistilo. Kontrola 6.4. posto zivom u Njemackoj i nalaze nije lako ni jeftino vaditi, a oni nista ne govore sta rade, dosla sam u Bosnu vaditi sve za trombofiliju i sve moguce privatno, jer imala sam i biohemijsku i samo zelim da je sve uredubi da odmah pokusam ponovo. 
    Raspala sam se prvi dan u sto komada i mislila sam da se nikad necu sastaviti vise, ali hvala Bogu uz pomoc vjere sam shvatila da nemam nista od ocajavanja i depresije, glava gore i vjerovat u Boziji plan.
    Iako me grize malo savjest sto sam brzo uspjela se sabrati i sto prije zelim da zatrudnim opet, naravno da nikad necu zaboraviti ovu bol za izgubljenim andjelcicem...
    A sad covjek i ima osjecaj da je puno jaci, sta smo sve prosle i prezivile, definitivno me nece vuse sitnice izbaciti iz takta kao do sada.
    Svima puno srece zeliam :)

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

AngelMama
    27. Ožujak 2023. 22:36

PiaBuu, hvala na pitanju, okej sam. Pocela sam vise radit na sebi, zakazala sam pregled kod gin. da vidim hocemo imat zeleno svijetlo .. volila bih kada bi muz jos napravio spermiogram, a ja se mislim da bi mozda napravila i histeroskopiju, neznam vise ni di bi ni sto bi, totalno sam izgubljena … sto se libida tice razumijem te, kad ‘pravljenje’ djeteta postane posao, pa ni libida nema .. probajte jednostavno ic kad vam se da, pa sto bude … a znam da nije lako ..
    Marko, taman se i ja razmisljam o histeroskopiji, citala sam po netu da poliklinika Sparac u Splitu radi bez anestezije, jer ko imaju jako dobru opremu, pa nije potrebno dilatiranje cerviksa .. a ako se nesto pronade valjda pa postupak ovisi o nadenome ..

👩🏻‍🦱 29
    🧔🏻‍♂️ 30
    👼🏻 2017. 8 tt
    👼🏻 2018. 22tt
    👼🏻 2021. 11tt
    💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
    📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G

• Marko1811
    28. Ožujak 2023. 10:04

AngelMama, ja planiram ići idući mjesec možda na histero, kod mene sumnjaju na neku nakupinu krvi na ožiljku od CR. Tako da možda bih stvarno to trebala skinuti s dnevnog reda kako god. Nisam čula za tu histero, zvuci super. Koliko dođe?
    A sto se tice odnosa.. tako je i kod nas, očito je to normalno. Ja osobno ne radim pritisak ali pratim plodne Dane pa ako smo pokrili, naravno da se nadam. No s tim ne opterećujem dragog, Nek je bar on bezbrižan. Također, znam da nije pohvalno, ali prestala sam sa svim vitaminima, folnom, aspirinima, jer mi je to neko opterećenje, ne mogu objasnit, ali opterećuje me. 
    Sto se tiče glave, jutra su mi teška, svako jutro se budim i mislim ; ne ovo nije istina.. 

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

• Gabi1304
    30. Ožujak 2023. 13:18

Cao zene
    Imam pitanje danas sam vadila betu daj mi reci te ako je biokemijska trudnoća dali se to vidi?
    I kolika mora biti beta sko je biokemijska trudnoća 

• freyaa
    01. Travanj 2023. 12:45

Pozdrav cure, opet ja.. Zalila sam se da mi mjesecnica nije nikako dosla, na kraju je izazvana duphastonom, ali je bila dosta kraca I oskudnija nego što sam navikla.. Ovih dana sam odradila test na trombofiliju, sad cekam rezultate, sl sedmice brisevi I papa.. Ovih dana sam pratila lh trakice i navikla sam da mi tamne od 9 dana i 10 ili 11 vec pik, sad nista.. Jučer sam bila kod ginekologa, enodmetrij trolinijski ali su folikuli mali tako da cini mi se nista od ovulacije I opet ce kasniti, ako ne budem opet morala izazvati tabletama.. Ja otkako pratim ovulaciju, nikad mi se nije desio anovulatorni ciklus, a pratim vec godinama i točno po bolu znam kad je, imam jako bolne ovulacije.. Da li se jos kod nekog bilo ovako sve poremećeno..  I koliko treba vremena da se sve uskladi

• Marko1811
    03. Travanj 2023. 19:01

Freyaa, meni je sve bilo zbrčkano nakon 1. Spontanog. Prva M nikako nije dolazila pa smo ju duphastonom izazvali, druga 40 i neki dan, sjećam se da je bila nenormalno obilna, treća nikakva.. veliki kaos. Ostala sam trudna ukupno nakon 6 mjeseci od spontanog s nesređenim ciklusima. I dan danas se čudim kako nam je to uspjelo, jer trakice ovulaciju nisu pokazivale, ciklusi ludi, a nama uspjelo, tako da ni trudnoća nije pratila tjedne i stalno je bio neki stres da dijete zaostaje za tjednima..i sad su mi ciklusi ludi. I ja od njih. Zadnja menga trajala samo 2 dana, 3. Ništa pa spoting još par dana .. sredit će ti se to, jako je sve svježe još kod tebe..

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

• freyaa
    04. Travanj 2023. 15:30

Marko1811

Freyaa,meni je sve bilo zbrčkano nakon 1. Spontanog. Prva M nikako nije dolazila pa smo ju duphastonom izazvali, druga 40 i neki dan, sjećam se da je bila nenormalno obilna, treća nikakva.. veliki kaos. Ostala sam trudna ukupno nakon 6 mjeseci od spontanog s nesređenim ciklusima. I dan danas se čudim kako nam je to uspjelo, jer trakice ovulaciju nisu pokazivale, ciklusi ludi, a nama uspjelo, tako da ni trudnoća nije pratila tjedne i stalno je bio neki stres da dijete zaostaje za tjednima..i sad su mi ciklusi ludi. I ja od njih. Zadnja menga trajala samo 2 dana, 3. Ništa pa spoting još par dana .. sredit će ti se to, jako je sve svježe još kod tebe..

Hvala ti punoo.. Ma mene sve to vise nervira, da mi je da mi se sve vrati kao i prije, pa da mogu ponovo mozda i pokušati.. Nekako sam se nadala da će biti ovulacija I ono nista.. A sad cu u petak vidjeti da li da ponovim hsg ili da idem odmah na laparoskopiju,  da znam na čemu sam, da li da idem na ivf ili ne..  

ivana.s
    04. Travanj 2023. 18:20

Pozz svima na ovoj temi. Ja sam sada majka jednog djecacica od 2 mj. i zelim reci da sam prozivjela missed ab. u 8+2 i znam kako je, puno podrske od ❤ za sve zene i majke koje prolaze kroz takve gubitke i zivotna razdoblja. Trenutno sam na temi ovdje zimske bebe 22/23, ali citat cu i vas pa vam se povremeno javim i skicnem ovdje. Zelim vam puno srece i da napokon ostvarite ono sto zelite.🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Vjerujte u sebe i svoje ciljeve...🥰
    Puno pusa, Ivana

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

PiaBuu
    04. Travanj 2023. 20:16

My angel, vidim u opisu da piješ myo inositol, koji proizvođač ? Meni je preporučen gynositol danas 
    Garavusa, hvala šta si se javila, puno znaci pozitivna iskustva drugih zena! Čestitam, i bebici sretno i bezbrižno djetinjstvo ♥️

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.