Ovi moji osjećaji su strašni. Strašno kako nam je s pobačajem ukradena iduća trudnoća i mir. Eto, muž i ja se pogledali, ok, to je to, svijesni da plus apsolutno ništa trenutno ne znaci osim brige, Paranoja i stresa. Pravimo se da ništa nije. Strašno. Nije li to strašno??!? Umjesto da smo veseli i bezbrižni, mi se pravimo da ništa nije jer eto nema garancije. Bas sam u banani.
Prije svega čestitam i želim da ti sve prođe u najboljem redu!❤
Nisu osjećaji strašni, nisi loša osoba i to dobro zapamti. Ja od dana kada sam saznala da sam ponovo trudna imam takav stav. Strah, tjeskoba i nemir od samog početka. Malo mi je sada lakše kad sam skoro 13tjedan, ali još je ogroman strah tu. Nisam se smatrala trudnom dok nisam čula srce i vidjela da je sve okej, naravno pripazila sam na neke opasnije stvari koje se ne smiju u trudnoći, ali sam se ponašala da ništa nije..razumijemo se samo mi koje smo prošle kroz to i nismo zbog toga loše samo nas oduzme strah i briga za to malo čudo u nama j prethodno iskustvo nas natjera na takvo ponašanje.
Ostale cure, kako ste?
Pratim vas skroz, ova tema mi je baš pomogla u svim teškim trenucima. Nigdje nema ovakve podrške kao tu😇
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Hvala vam cure na predivnim riječima, hvala vam, sve bih vas zagrlila..
Teško mi je biti pozitivna, jako je rano a već se borim s krvaruckanjima. Tako da sam odlučila ignorirati sve, nema tu puno sta, pijem duphastone i cekat ću još koji tjedan kad bi se trebalo nešto i vidjeti ako bude sve ok.
Lana, drago mi je da si dobro i da ipak skicnes na nas ovdje ..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Draga Marko cestitkee i razumijemo te skroz, upravo ovo sto kaze Lana, samo mi koje smo prosle missed ab razumijemo starh od nove trudnoce, koliko god ju neizmjerno zelimo..
Kod mene nazalost nista novo, prosli mjesec MM dobio nalaz asthenozoospermia pa nas je to malo bacilo u bed, srecom nalaz nije strasno los, cca 5-6% mu je ispod refernetnih vrijednosti tako da se iskreno nadamo da ce brzo uspjeti popraviti.. naravno da ga sopam s milion dodataka prehrani, srecom da je poslusan, ne buni se, cak izbacio kompletno alkohol (znao popit pivo uz rucak), kavu smanjio, bolje se hrani.. stalo mu je jako da uspijemo i vidim
Da je malo potonuo otkad je saznao nalaz.. nadam se da ce se brzo popraviti, na kraju krajeva- samo jedan je dovoljan da se probije i ubrza🤷♀️😉
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Draga Marko cestitkee i razumijemo te skroz, upravo ovo sto kaze Lana, samo mi koje smo prosle missed ab razumijemo starh od nove trudnoce, koliko god ju neizmjerno zelimo..
Kod mene nazalost nista novo, prosli mjesec MM dobio nalaz asthenozoospermia pa nas je to malo bacilo u bed, srecom nalaz nije strasno los, cca 5-6% mu je ispod refernetnih vrijednosti tako da se iskreno nadamo da ce brzo uspjeti popraviti.. naravno da ga sopam s milion dodataka prehrani, srecom da je poslusan, ne buni se, cak izbacio kompletno alkohol (znao popit pivo uz rucak), kavu smanjio, bolje se hrani.. stalo mu je jako da uspijemo i vidim
Da je malo potonuo otkad je saznao nalaz.. nadam se da ce se brzo popraviti, na kraju krajeva- samo jedan je dovoljan da se probije
Hej, nije to toliko strasno. Kod moje kolegice muz je imao istu dijagnozu, i nakon 3 mjeseca korištenja tih nekih suplemenata ona je ostala trudna prvi put nakon 3 godine pokušavanja.. poslala sam joj poruku pa ti javim. I znam isto da mu je pravila nesto med, orasasti plodovi nesto nesto.. I da rekli su mu da ne smije previse zagrijavati taj dio, ne previše uska odjeca, laptop na krilu, mob i tako to..
Da je malo potonuo otkad je saznao nalaz.. nadam se da ce se brzo popraviti, na kraju krajeva- samo jedan je dovoljan da se probije
Hej, nije to toliko strasno. Kod moje kolegice muz je imao istu dijagnozu, i nakon 3 mjeseca korištenja tih nekih suplemenata ona je ostala trudna prvi put nakon 3 godine pokušavanja.. poslala sam joj poruku pa ti javim. I znam isto da mu je pravila nesto med, orasasti plodovi nesto nesto.. I da rekli su mu da ne smije previse zagrijavati taj dio, ne previše uska odjeca, laptop na krilu, mob i tako to..
Draga Freyaa hvala ti na odgovoru! Moze, javi, svaka info je dobro dosla! Pazimo da “hladi jaja”-doslovno🤪
A nadam se da ce se uskoro poboljsati, i to 3 mj mi se cini dugo a kamoli vise☹️
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Draga Freyaa hvala ti na odgovoru! Moze, javi, svaka info je dobro dosla! Pazimo da “hladi jaja”-doslovno🤪
A nadam se da ce se uskoro poboljsati, i to 3 mj mi se cini dugo a kamoli vise☹️
Eh ovako, orthomol fertil plus, pred toga svako jutro smjesa med, sjemenke, orasasti plodovi, suho voce. I pored toga taj ciklus je koristila (obzirom da je to smanjena pokretljivost) lubrikant ili kako vec Ritex Kinder Wunsch (nadam se da sam dobro napisala) , i ja sam ga narucila, cekam da mi dodje, obzirom da kod nas u Mostaru nema ga nigdje, mislim cak uopće u Bosni, cekam da mi sestra posalje. Samo jos da mi se sredi hormoni, kontam ne bi li se lakse na taj način spremici probili kroz jajovode i došli do jajne stanice hah
Marko, kako si? Dali radiš s obzirom da krvaris ili?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Pozdrav svim curama, i zelim nam svima da ubrzo drzimo svoje bebice.Moj slucaj ide ovako, prva trudnoca uredna, rodjen zdravi djecak bez ikakvih problema, jedini problem je bio sto sam na kraju primala clexan zbog prosirenih vena. 2 godine nakon, ostajem trudna drugi put i zavrsava se spontanim u 6 nedelji, 3 mjeseca poslije biohemijska i prosle sedmice opet spontani ovaj put u 7 sedmici. Od nalaza utvrdjena ureaplazma ( koja nije mogla uticati na zadnju trudnocu jer je bris bio uredan )Trombofilija utvrdjen PAI-1 homozigot izmjenjena oba genska alela. Geneticar smatra da to nije razlog pobacaja a ginekolog mi je rekao od iduceg pozitivnog testa odmah clexan najblazi i pratiti d dimerSalju me da uradim OGTT sa insulinemijama sutra i
Kariotip partner i ja u Junu naruceni.Zna li neko sta se desava ukoliko taj nalaz kariotipa nije uredan ? I ima li nas jos sa ovim situacijama. Pocela sam piti na svoju ruku miocistein fertile, a cardiopirin pijem svaki drugi dan po savjetu Ginekologa.
❤️ Puno zagrljaja za sve
Kako znam kad treba doći 🤭🤭
Draga Marko, čestitam ti na trudnoći i nek je mirna i uredna! Razumijem tvoju brigu, osjećaje i misli koje ti se vrte po glavi i da je teško misli usmjeriti pozitivno. Nemam ti što pričati, nažalost, prošla si to sve već. Samo sam ti došla pružiti podršku i reći kako si ti prekrasna, jaka i hrabra žena i da ti to možeš! ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
A nadam se da ce se uskoro poboljsati, i to 3 mj mi se cini dugo a kamoli vise☹️Eh ovako, orthomol fertil plus, pred toga svako jutro smjesa med, sjemenke, orasasti plodovi, suho voce. I pored toga taj ciklus je koristila (obzirom da je to smanjena pokretljivost) lubrikant ili kako vec Ritex Kinder Wunsch (nadam se da sam dobro napisala) , i ja sam ga narucila, cekam da mi dodje, obzirom da kod nas u Mostaru nema ga nigdje, mislim cak uopće u Bosni, cekam da mi sestra posalje. Samo jos da mi se sredi hormoni, kontam ne bi li se lakse na taj način spremici probili kroz jajovode i došli do jajne stanice hah
Hvala ti puno na trudu i savjetima❤️ probat cu to naruciti, vidim da ima kod nas u RH.
Drzimo fige za plusice cim prije❤️
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji