Cure moje, izvan sebe sam. Danas sam dobila mengu, tj mislila da sam dobila, da bi sve stalo pa opet malo krenulo i tako. Krv samo kod brisanja i to vise smeđa. I išla sam test Napravit iako nismo ništa aktivno radili i čisto radi ove čudne situacije i test je pozitivan, neki s Alija najjeftiniji, srednje jaka crtica se ukazala, sad navecer sam ga napravila.Danas mi je 30.dc. Odmah sam popila duphaston. I sad psihijatrija kreće.. zar ništa ne može biti normalno, tako sam tuzna.. jesu li uopće ti Testovi pouzdani, ja sam totalni idiot za sve te testove trakice i sl..
Mi vjerujete da mi je tako teško uopće kontaktirati doktora jer imam PTSP od svih ružnih događaja, ne znam kako ću uopće na pregled već sam sad anksiozna.
Koliko tog duphastona da kljukam??
Ajme .. u stresu sam.
Cestitam 🥰🥰 i pozitivno cemo misliti, stres nam sad ne treba. Ista bih bila kao i ti, mislim da imam traumu od trudnoce, doktora i bolnice.
Anny hvala ti na brzom odgovoru. Da, podsjetila si me 3x1 sam i ja pila. Ponovit ću test ujutro, možda laže taj kineski nemam pojma. Uglavnom, za ne vjerovati, meni je trenutna briga kako ću uopće kontaktirati doktora. Pa strašno. Mislim da ni neću još. Samo ću bete Morat ići vadit, umrijet ću od stresa. Ja zaista patim od PTSP od ginekologa. Bolje možda pocekati. I onako osim duphastona nema se tu sta. U užasnom sam stresu. Zašto ne može normalno, bez krvi .. zašto.. ali zašto..
A razumijem te skroz... ne znam stvarno sto da ti kazem... izvadi onda betu danas pa za dva dana ako ti je tako lakse. Jel mozes ginekologa promijeniti?
Ja imam ptsp od krvi i ulozaka. Jesi danas sto bolje?
Freya, svejedno ne mora znaciti da se ne mozete maziti :D
Mi smo napokon krenuliiiiii,nakon duuuugih godinu dana cekanja, i dvije i pol godine borbe, krenuli smo! :D wuhuu!A to naravno, to uvijek može heh.. O pa sretno, da odmah prvi ciklus bude plusic 🥰.
AngelMama, i ja se nadam da ce se uskoro izregulirati, jer je ovako bas iritantno, 3 dana radim lh trakice i sve su blizu peak, znaci poludjelo sve.. A nadam se da ćeš se sto prije riješiti upale, smanji slatko to je meni doktor rekao sad kad sam imala blagu upalu, i pored vaginaleta da uzmem oralni vaginalni probiotik.
Anny35, kakvo je stanje kod tebe? Jesi li bolje?
Nikako. Ovo jos nije gotovo. Beta se opet dizala. Doktori se gledaju u cudu i eto.
Ajme anny, grozno je kroz sta prolaziš, Agonija. Sto kažu? Zašto ne pada tj raste Beta??Ja sam jutros ponovila clearblue na prvi urin i odmah je došao debeli plus tako da da, netko je tu 🥰
Imam smeđeg jutros u tragovima prilikom brisanja. Možda od implantacije hm… iako inače sam imala kao žilice ..
odlučila sam još bar par dana ništa ne poduzimati jer sam paralizirana, iskreno ne znam ni kojem doktoru otići, svatko priča svoju priču, nitko mi realno nije mogao pomoći. Tako da ne znam.. pit ću duphaston i folnu i otići za koji tjedan u nadi da čujem za početak srce.
Ovi moji osjećaji su strašni. Strašno kako nam je s pobačajem ukradena iduća trudnoća i mir. Eto, muž i ja se pogledali, ok, to je to, svijesni da plus apsolutno ništa trenutno ne znaci osim brige, Paranoja i stresa. Pravimo se da ništa nije. Strašno. Nije li to strašno??!? Umjesto da smo veseli i bezbrižni, mi se pravimo da ništa nije jer eto nema garancije. Bas sam u banani.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Freya, svejedno ne mora znaciti da se ne mozete maziti :D
Mi smo napokon krenuliiiiii,nakon duuuugih godinu dana cekanja, i dvije i pol godine borbe, krenuli smo! :D wuhuu!A to naravno, to uvijek može heh.. O pa sretno, da odmah prvi ciklus bude plusic 🥰.
AngelMama, i ja se nadam da ce se uskoro izregulirati, jer je ovako bas iritantno, 3 dana radim lh trakice i sve su blizu peak, znaci poludjelo sve.. A nadam se da ćeš se sto prije riješiti upale, smanji slatko to je meni doktor rekao sad kad sam imala blagu upalu, i pored vaginaleta da uzmem oralni vaginalni probiotik.
Anny35, kakvo je stanje kod tebe? Jesi li bolje?Nikako. Ovo jos nije gotovo. Beta se opet dizala. Doktori se gledaju u cudu i eto.
O boze, i doktori nista.. uzas.. pa kolika je sad beta?
Ajme anny, grozno je kroz sta prolaziš, Agonija. Sto kažu? Zašto ne pada tj raste Beta??Ja sam jutros ponovila clearblue na prvi urin i odmah je došao debeli plus tako da da, netko je tu 🥰
Imam smeđeg jutros u tragovima prilikom brisanja. Možda od implantacije hm… iako inače sam imala kao žilice ..
odlučila sam još bar par dana ništa ne poduzimati jer sam paralizirana, iskreno ne znam ni kojem doktoru otići, svatko priča svoju priču, nitko mi realno nije mogao pomoći. Tako da ne znam.. pit ću duphaston i folnu i otići za koji tjedan u nadi da čujem za početak srce.
Ovi moji osjećaji su strašni. Strašno kako nam je s pobačajem ukradena iduća trudnoća i mir. Eto, muž i ja se pogledali, ok, to je to, svijesni da plus apsolutno ništa trenutno ne znaci osim brige, Paranoja i stresa. Pravimo se da ništa nije. Strašno. Nije li to strašno??!? Umjesto da smo veseli i bezbrižni, mi se pravimo da ništa nije jer eto nema garancije. Bas sam u banani.
Cestitam jos jednom, a citala sam da mnoge žene koriste normabel po potrebi, cak im i doktori savjetuju, ja mislim ako ikad budem trudna ponovo da ću koristiti to ili nesto tako za smirenje. Moja drugarica je cijelu trudnoću bila na valerijani i eno ima zivu i zdravu curica, iako sam je tad kritikovala sad mislim da bih i ja tako nesto uradila, naravno uz konsultaciju sa ginekologom..
PiaBuu, hvala ti draga. Pa evo nista posebno nema osim tog sto sam napisala heh, cekam redovni gin. pregled da porazgovaram sa docom i vidim sto dalje jer ovo od neki dan je bilo na brzinu i isla sam privatno samo radi te upale. Moram priznat dok sam sjedila i cekala jeza me prolazila kad sam gledala trudnice, oblio me znoj, hvatala panika, pitam se kako cu izdrzat iducu T .. kako si ti ?
Marko, ziva istina koju mogu i sama potvrdit, kad se opustis i nemislis tad ce se dogodit ! Pa evo bolje vijesti nisu mogle stic i sve ti vjerujem i cestitam od srca. Radi kakogod se osjecas lakse, ako ce ti to pomoc. Javljaj nam sve detalje i virujem da je to sad to ! Uz tebe smoo !
Anny, istina, ali evo zivot je takav da neki kriz mora postojat .. mislim na tebe
Feyaa, tesko hormonima podivljat haha, ja otkad pijem ovaj inositol (mislim da je zbog njega) ova me M skroz strefila hahah, vec 3 dana placem jer eto tako place mi se sve hahaha .. hvala ti puno na savjetu !
👩🏻🦱 29
🧔🏻♂️ 30
👼🏻 2017. 8 tt
👼🏻 2018. 22tt
👼🏻 2021. 11tt
💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G
Dijelim misljenje u potpunosti. Koliko ti je drago sto vidis plus toliko ti je srce u petama jer znas da + ne mora rezultirati bebom. Ali da se ne nadamo ne bi pokusavali ni dobiti taj +. To nam je prvi korak u nasoj borbi.... ti sama najbolje znas sto ce te smiriti bar malo. Radi sto god je tebi lakse.
Sto se mene tice meni malo pada malo raste. Od 60 do 120 seta. Ne vide gdje je, misle da je mozda cak maternicna bila. Onda mozda misle da je vanmaternicna ali je ne mogu sa sigurnoscu lokalizirati. Cekamo sad petak da vidimo hoce nastaviti padati, sad je opet 60. Mozak mi je kao zvaka. Phd nalaz ne mogu ocekivat jos 2 tjedna sigurno, nema patologa tu kod nas pa eto... ceka se. A to sto bi tako lako mogli dijagnosticirat sto je bilo i prestati se igrat sa mnom to nikom nista. Ah...
PiaBuu, hvala ti draga. Pa evo nista posebno nema osim tog sto sam napisala heh, cekam redovni gin. pregled da porazgovaram sa docom i vidim sto dalje jer ovo od neki dan je bilo na brzinu i isla sam privatno samo radi te upale. Moram priznat dok sam sjedila i cekala jeza me prolazila kad sam gledala trudnice, oblio me znoj, hvatala panika, pitam se kako cu izdrzat iducu T .. kako si ti ?
Marko, ziva istina koju mogu i sama potvrdit, kad se opustis i nemislis tad ce se dogodit ! Pa evo bolje vijesti nisu mogle stic i sve ti vjerujem i cestitam od srca. Radi kakogod se osjecas lakse, ako ce ti to pomoc. Javljaj nam sve detalje i virujem da je to sad to ! Uz tebe smoo !
Anny, istina, ali evo zivot je takav da neki kriz mora postojat .. mislim na tebe
Feyaa, tesko hormonima podivljat haha, ja otkad pijem ovaj inositol (mislim da je zbog njega) ova me M skroz strefila hahah, vec 3 dana placem jer eto tako place mi se sve hahaha .. hvala ti puno na savjetu !
Mislim i ja na sve nas i nadam se da ce nam se posrecit uskoro. Jedan neuspjeh je puno i previse, a kamoli sve iza toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji