Drage cure, nazalost i ja vam se pridruzujem na ovu temu. Do trudnoce sam jako tesko dosla. U petak je bebici srce prestalo da kuca sa 8+5.. Danas sam u bolnici, popila tablete i za razliku od nekih clanica mogu reci da sam dobro prosla barem za sad.. Dobila sam odmah 2 tablete od po 400mg, ubrzo su poceli grcevi, strasni, ali sam izdrala uz brufen I paracetamol, iako je ne podnosim bol nikako.. Skoro mi je uradjen prvi uzv I cini se ok, sad sam dobila jos jednu dozu tableta pa uzv u 6.. Kako ste vi podnijele gubitak bebice? Meni je prvi dan bilo uzasno, nisam mogla da vjerujem par dana prije sve ok I odjednom ne. Sta ste radile od pretraga? Da li ste saznale sta je bio razlog? Ja sam se nadala da ce uzeti uzorak ali mislim da ništa od toga.. jedino o čemu razmisljam jeste da mi se beta na pocetku jako duplala, ali na uzv je sve bilo ok.. milion pitanja 😔
Kod mene se isto beta duplala savršeno, prvi uzv odlican, na sljedećem uzv mi rekli da je srce stalo kucat nedugo nakon tog prvog uzv... često razlog bude da jednostavno zametak nije bio dovoljno dobar tj. Da je imao grešku. Isto sam prošla medikamentozni i nadam se da neću nikad više jer mi je ta bol bila najgora fizička bol ikad..netko podnese lakše, netko užasno. Meni je bilo prestrašno.
Napravila sam i nalaze trombofilije, imam blaži oblik koji uopće ne bi trebao utjecati na trudnoću. Mislim da jednostavno zametak nije bio dovoljno dobar..isto mi je bilo jako teško i šok kad sam saznala da je gotovo, al mi je svakako draže da se desilo tako ranije, nego kasnije... Sad sam opet trudna i mogu se samo nadati da će ovaj put bit više sreće.
Tuguj koliko trebaš, bit ce sve dobro na kraju ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ella, izdrzi! uredu je osjecati strah, i uredu je osjecat se kako se ti osjecas, prigrli te osjecaje i razmisli jer se trebas osjecat sad tako, saljem puno zagrljaja!
Kk1109, kako si mi ti?
netko je pisao za aktivni oblik folne, u svakom slucaju bolje je uzimat aktivni i preporuke su tko ima MTFR mutacije da ga uzima.. ima ga i u novalcu, koje vi koristite? ja sam trenutacno na novalcu,vit D od terranove,solgar Omega, i biorela probitoik te eurotirox 50mg, i decko isto pije od terranove vit D,profertil i Q10
PS, jel netko imao streptokok B? trenutacno sam na drugom antibiotiku
Hej draga, evo ja u trudovima vec par dana, otvorena 4 prsta i cekamo porod. Moze danas, moze sutra, a moze i za par dana.
Jucer smo isli na pregled i procjena je 2930 tako da smo i veliki 🥰
Izdrzali smo i vise nego su nam prognozirali tako da sam ja i vise nego zadovoljna.
Jesi mi ti dobro? Kako ide?
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Drage cure, nazalost i ja vam se pridruzujem na ovu temu. Do trudnoce sam jako tesko dosla. U petak je bebici srce prestalo da kuca sa 8+5.. Danas sam u bolnici, popila tablete i za razliku od nekih clanica mogu reci da sam dobro prosla barem za sad.. Dobila sam odmah 2 tablete od po 400mg, ubrzo su poceli grcevi, strasni, ali sam izdrala uz brufen I paracetamol, iako je ne podnosim bol nikako.. Skoro mi je uradjen prvi uzv I cini se ok, sad sam dobila jos jednu dozu tableta pa uzv u 6.. Kako ste vi podnijele gubitak bebice? Meni je prvi dan bilo uzasno, nisam mogla da vjerujem par dana prije sve ok I odjednom ne. Sta ste radile od pretraga? Da li ste saznale sta je bio razlog? Ja sam se nadala da ce uzeti uzorak ali mislim da ništa od toga.. jedino o čemu razmisljam jeste da mi se beta na pocetku jako duplala, ali na uzv je sve bilo ok.. milion pitanja 😔Kod mene se isto beta duplala savršeno, prvi uzv odlican, na sljedećem uzv mi rekli da je srce stalo kucat nedugo nakon tog prvog uzv… često razlog bude da jednostavno zametak nije bio dovoljno dobar tj. Da je imao grešku. Isto sam prošla medikamentozni i nadam se da neću nikad više jer mi je ta bol bila najgora fizička bol ikad..netko podnese lakše, netko užasno. Meni je bilo prestrašno.
Napravila sam i nalaze trombofilije, imam blaži oblik koji uopće ne bi trebao utjecati na trudnoću. Mislim da jednostavno zametak nije bio dovoljno dobar..isto mi je bilo jako teško i šok kad sam saznala da je gotovo, al mi je svakako draže da se desilo tako ranije, nego kasnije… Sad sam opet trudna i mogu se samo nadati da će ovaj put bit više sreće.
Tuguj koliko trebaš, bit ce sve dobro na kraju ❤️
Meni eto stvarno bol i nije bila toliko strasna, bolilo je ali izdrzala sam dok npr hsg koju traje par minuta nisam mogla izdrzati.. Nadam se da ce sve dobro proci I da ce uskoro doci novi plusic, iako nisam previse trenutno optimisticna, I ovaj smo dugo cekali. Kako si sad, sve ok sa bebicom? ❤
Meni eto stvarno bol i nije bila toliko strasna, bolilo je ali izdrzala sam dok npr hsg koju traje par minuta nisam mogla izdrzati.. Nadam se da ce sve dobro proci I da ce uskoro doci novi plusic, iako nisam previse trenutno optimisticna, I ovaj smo dugo cekali.Kako si sad, sve ok sa bebicom? ❤
Meni je sad još jako rano tako da ne znam još hoće li se sve dobro završiti. Ja sam prvi put ostala trudna kroz ivf i sad drugi put, odmah nakon prethodnog missed ab.
Jesi ti prirodno ostala trudna ili ste isto u ivf? Ne znam koliko dugo pokušavate, al ako je stvarno dugo možda nije loša opcija razmotriti ivf.
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Meni eto stvarno bol i nije bila toliko strasna, bolilo je ali izdrzala sam dok npr hsg koju traje par minuta nisam mogla izdrzati.. Nadam se da ce sve dobro proci I da ce uskoro doci novi plusic, iako nisam previse trenutno optimisticna, I ovaj smo dugo cekali.Kako si sad, sve ok sa bebicom? ❤
Meni je sad još jako rano tako da ne znam još hoće li se sve dobro završiti. Ja sam prvi put ostala trudna kroz ivf i sad drugi put, odmah nakon prethodnog missed ab.
Jesi ti prirodno ostala trudna ili ste isto u ivf? Ne znam koliko dugo pokušavate, al ako je stvarno dugo možda nije loša opcija razmotriti ivf.
Godinu i 3 mjeseca do prvog plusa, ali ja kad sam bila na hsg, jajovodi su bili neprohodni, tj mene je strasno bolilo tako da sam odustala iako je doktor htio još da pokusa.. i sl mjesec je bio plus dok sam se spremala za laparoskopiju, tako da je vjerovatno nesto djelovalo.. Koliko si dugo krvarila poslije tableta, ja sam dobila ukupno 4..
Nadam se da ce sve ovaj put biti dobro, samo se pokusaj opustiti ❤
Freyaa, onda možda uspijete ponovno prirodno...ako ne bude išlo, stvarno ne bi bilo lose ponoviti proceduru do kraja, potrpit malo.
Ja sam dobila 2 tablete i srećom to je bilo to..krvarila sam 7 dana, nakon toga jos 18 dana smedarila i nakon ukupno 38 dana dobila menstruaciju.
Nadam se da ce sve bit dobro ovaj put, opuštena jesam, samo postoji strah da ne izgubim trudnoću.
Freyaa, onda možda uspijete ponovno prirodno…ako ne bude išlo, stvarno ne bi bilo lose ponoviti proceduru do kraja, potrpit malo.
Ja sam dobila 2 tablete i srećom to je bilo to..krvarila sam 7 dana, nakon toga jos 18 dana smedarila i nakon ukupno 38 dana dobila menstruaciju.
Nadam se da ce sve bit dobro ovaj put, opuštena jesam, samo postoji strah da ne izgubim trudnoću.
Sad planiram kad prodje odraditi ponovo sve briseve i papu, iako je sve bilo uredno u novembru. Pa onda poslije menstruacije ponovo uzv i vidjet cu da li će se sta desiti mozda do maja, ako ne onda ponovo hsg..
Pokusaj se smiriti, misliti pozitivno.. Bit ce to dobro. Nase je da se borimo i ne odustajemo..
Btw Flowerson, da li su ti rekli koliko da cekas do sl trudnoce. Meni su rekli kao za dva ciklusa.
Btw Flowerson, da li su ti rekli koliko da cekas do sl trudnoce. Meni su rekli kao za dva ciklusa.
Jesu, dva mjeseca. Al ostala sam trudna odmah sa sljedećom menstruacijom i rekli su da je to ok.
Btw Flowerson, da li su ti rekli koliko da cekas do sl trudnoce. Meni su rekli kao za dva ciklusa.Jesu, dva mjeseca. Al ostala sam trudna odmah sa sljedećom menstruacijom i rekli su da je to ok.
Da li si radila briseve i uzv poslije tableta.. Ja nekako to zelim. A i ja sam mislila mozda poslije menstruacije da lagano pocnem jer znam da se odmah nece primiti, strah me da mi ne bude sad problem i sa endometrij, jer je i inače tanji.. Joj ja tebe bas peglam, oprosti. Nekako imam milion pitanja a kod nas u Mostaru nista ne govore, jucer kad sam pitala da li treba neki antibiotik tek mi je tad rekla ma uzmi neki vaginalni probiotik.. nista ne govore, a ja se u tim momentima nisam mogla sjetiti svega. Pitala sam za betu da li trebam pratiti kako pada kaze ma vec je 0.
Sortiraj odgovore
Najstariji