Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anrim88
    05. Veljača 2023. 11:25

Cure, na zalost, ja sam prokrvarila, tako da je gotovo. Uzasno mi je sada. Meni je ovo sada peti put i osjecam se kao da me netko pogodio kamenom, tesko mi je disati, plakati, lezati, nista vise ne mogu. Sada ozbiljno razmisljam da potrazim strucnu pomoc.
    Nadam se da nitko ovo nece prozivjeti i da cete svi imati super ishode, ja na zalost opet nisam bila te srece.☹️

👱‍♀️34
    🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto

• freyaa
    05. Veljača 2023. 11:40

anrim88

Cure, na zalost, ja sam prokrvarila, tako da je gotovo. Uzasno mi je sada. Meni je ovo sada peti put i osjecam se kao da me netko pogodio kamenom, tesko mi je disati, plakati, lezati, nista vise ne mogu. Sada ozbiljno razmisljam da potrazim strucnu pomoc.
    Nadam se da nitko ovo nece prozivjeti i da cete svi imati super ishode, ja na zalost opet nisam bila te srece.☹️

😢😥 Bas mi je zao, ja sam jedan imala i pretesko, mogu samo da mislim kako je tebe.. Ja cu na kontroli pitati za uzrok tih sluzavih zilica ako se ponovi da znam sta me ceka. Kod nekog dobro izadje kod nas nažalost ne.. cuvaj se i budi jaka.  🥰❤

Loza 💙😇
    05. Veljača 2023. 12:42

anrim88

😥😥😥😥 Žao mi je... 🙏

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• antonia123
    05. Veljača 2023. 12:43

anrim88

Jako mi je zao, drzi se i budi jaka ❤️🙏🏻

2020 👶💙
    03/2023 💔10tt

anrim88
    05. Veljača 2023. 12:45

Hvala vam.❤️

👱‍♀️34
    🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto

Loza 💙😇
    05. Veljača 2023. 12:49

Lana nama je lijepo, bebač je baš dobar 🥰 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• freyaa
    05. Veljača 2023. 13:38

I da cure moze jedno pitanja, nakon koliko vremena od spontanog ste odradile test na trombofiliju. Ne nalazim nigdje taj podatak, da li je potrebno da prodje neki period ili..

anrim88
    05. Veljača 2023. 17:31

Nemam pojma je li ti to bitno, mozda mozes i u tom ciklusu, ali mozda da nazoves ginica, pa da provjeris s nekim pametnijim od nas.

👱‍♀️34

Ella..
    05. Veljača 2023. 18:18

freyaa

Ella..

Slažem se, lakse je sve bilo dok nisam ostala trudna. Kao što kažeš, sreća i iznenađenje, nevjerica i onda opet šok ali negativni. Nisam se ni kako treba radovala, već se dogodilo najgore.
    I također se slažem s tim da imamo bar jedno dijete, sve bi bilo drugačije.. dat će Bog i nama 🙏
    Koliko ste vi ono pokusavali? Pratile smo se na LH trakicama, ali sam malo zaboravila, I nisam od onog uzasnog HSG ni bila toliko na forumu. Jesi li odradila dodatne nalaze? Ja planiram poslije menstruacije papu i briseve ponovo, a i HSG, obzirom na cijelu moju situaciju. Borit cemo se pa dat će Bog I nama.. Moj M nije za IVF, posebno poslije ovog sto je bilo, taj stres ne zeli vise, tako da jedino mi to ostaje. Ja sam I na LH trakicama pricala za maslinovo ulje I smokve, što mi je dala sestra u Medjugorju, kažu da je kako dobro za hormone I sve, pa možda I to da pokušaš. Ja sam vec pripremila pa kad dobijem pocinjem ponovo sa tim..

Mi smo drugi ciklus praćenja s trakicama uspijeli ali sam tada imala spontani, onda smo imali pauzu 2,3mj jer mi je trebalo psihicki da dođem sebi. I evo sada još ništa. 
    Očajna sam pomalo , taman kada dođem sebi, netko u mojoj blizini javi da je trudna! Kao npr sinoć, prijateljica je trudna (normalno da sam sretna zbog nje) ali me pogodilo baš, kad sam ja na redu?! 
    • Nažalost nisam radila nikakve nalaze dodatne,  obavila sam detaljni pregled dolje i papu , ali hormone , trombofiliju i to nisam obavila. Planiram definitivno pokrenuti se jer nema smisla. 
    Jedino što me drži je što su mi ciklusi sada normalni, uz pomoć Evinih kapi :) 
    Što s maslinovim i smokvama? Možeš mi napisati kako to ide? 

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    05. Veljača 2023. 18:20

anrim88

Žao mi je 😔😔
    Nema riječi utjehe..ja jedva preživljavam sama sa sobom jedan spontani, a ne mogu zamisliti kako je tebi..
    Nadam se da ćeš naći uzrok tomu i da će sljedeća trudnoca biti uspješna i uredna 🙏

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.