Btw danas mi je trebao biti termin poroda.. no dobro, život ide dalje 🙂
Tezak dan 😩 drzi se i samo pozitivno...mozes ti to🤗🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Lana, meni to bude čak 4 dana prije ovulacije..Da podijelim s vama svoju sreću, danas sam napravila test i pozitivan je na trudnoću ❤️ nisam dugo morala čekati na novu sreću i na novu nadu, nadam se da će ovaj put biti sve u redu.
Čestitam ti ❤ hrabro naprijed!
Btw danas mi je trebao biti termin poroda.. no dobro, život ide dalje 🙂
Drž se 💔❤
Pozdrav svima :)
Nažalost vidim da vas ima podosta na ovoj temi..
Uglavnom trudna sam 13 tjedana, prije točno tjedan dana sam prokrvarila, onako svježa krv, isti dan otišla u ginekologa, srce kuca, vjerojatno je hematom, a i posteljica je nisko.
Terapija 3x2 duphaston i malo se pripaziti (mirovanje, nema sexa itd.)
S obzirom da otpočetka nisam imala neke veće simptome, tu i tamo natečene grudi, pa splasnu, spavanje ( a spavalica sam svakako 🤣) cijelo vrijeme sam u nekom strahu da sve skupa nije kako treba.
Jučer sam imala nekakvu virozu? Povratila sam samu kiselinu, imala proljev i nisam apsolutno ništa mogla pojesti.
Danas sam se probudila kao nova.
Krvarenja nemam, osim na momente jako malo iscjetka kao zaostale krvi.
Iduća kontrola mi je 10.02., ali ja jednostavno imam osjećaj da nešto nije kako treba iako mi je tako od plusa.
Strah me je, ali sam ja netko tko se uvik spremi na najgore, pa ga iznenadi ono dobro 🙆
Nadam se da te intuicija vara. Probaj se opustiti (znam lakše je reći nego napraviti) i ne gubiti nadu i razum u moru negativnih članaka. Okupiraj se nećim drugim. Bit će što bude. Neke žene prođu kroz krvarenja i rode, neke ne... Ne znaju ni ginekolozi, a kamoli mi. Ako ti na kraju bude ipak, ne daj Bože, trebala podrška tu smo. 🤗
Cure, hvala vam! 🤗 Još je rano i bit će stresno kakav god ishod bio..koliko god vam se sad sve čini mračno, uspjet ćete. Uvijek mislim na sve nas koje smo prošle ovaj užas i suosjećam...ali jednostavno nema odustajanja i dobit ćemo svoja blaga na kraju. ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pozdrav svima :)
Nažalost vidim da vas ima podosta na ovoj temi..
Uglavnom trudna sam 13 tjedana, prije točno tjedan dana sam prokrvarila, onako svježa krv, isti dan otišla u ginekologa, srce kuca, vjerojatno je hematom, a i posteljica je nisko.
Terapija 3x2 duphaston i malo se pripaziti (mirovanje, nema sexa itd.)
S obzirom da otpočetka nisam imala neke veće simptome, tu i tamo natečene grudi, pa splasnu, spavanje ( a spavalica sam svakako 🤣) cijelo vrijeme sam u nekom strahu da sve skupa nije kako treba.
Jučer sam imala nekakvu virozu? Povratila sam samu kiselinu, imala proljev i nisam apsolutno ništa mogla pojesti.
Danas sam se probudila kao nova.
Krvarenja nemam, osim na momente jako malo iscjetka kao zaostale krvi.
Iduća kontrola mi je 10.02., ali ja jednostavno imam osjećaj da nešto nije kako treba iako mi je tako od plusa.
Strah me je, ali sam ja netko tko se uvik spremi na najgore, pa ga iznenadi ono dobro 🙆Nadam se da te intuicija vara. Probaj se opustiti (znam lakše je reći nego napraviti) i ne gubiti nadu i razum u moru negativnih članaka. Okupiraj se nećim drugim. Bit će što bude. Neke žene prođu kroz krvarenja i rode, neke ne… Ne znaju ni ginekolozi, a kamoli mi. Ako ti na kraju bude ipak, ne daj Bože, trebala podrška tu smo. 🤗
Puno hvala na podršci 🤗
Otići ću privatno idući tjedan, da budem mirna 😊
Loza,ma kakvi zasmetati, ti si nam najveca hrabrost, tvoja pobjeda! :) draga nasa Loza, zelim Vam sve najbolje,neka je sretno i bezbrizno djetinstvo a tebi draga nasa MAMA, imas najvecu pobjedu u rukama,uzivajte i brz ti oporavak zelim. Bas mi je drago zbog vas, uzivajte i ljubite se, docekala si tj dan<3
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Drage moje zene lavice kako ste mi vi? neko vrijeme me nije bilo :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Ella, izdrzi! uredu je osjecati strah, i uredu je osjecat se kako se ti osjecas, prigrli te osjecaje i razmisli jer se trebas osjecat sad tako, saljem puno zagrljaja!
Kk1109, kako si mi ti?
netko je pisao za aktivni oblik folne, u svakom slucaju bolje je uzimat aktivni i preporuke su tko ima MTFR mutacije da ga uzima.. ima ga i u novalcu, koje vi koristite? ja sam trenutacno na novalcu,vit D od terranove,solgar Omega, i biorela probitoik te eurotirox 50mg, i decko isto pije od terranove vit D,profertil i Q10
PS, jel netko imao streptokok B? trenutacno sam na drugom antibiotiku
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Drage cure, nazalost i ja vam se pridruzujem na ovu temu. Do trudnoce sam jako tesko dosla. U petak je bebici srce prestalo da kuca sa 8+5.. Danas sam u bolnici, popila tablete i za razliku od nekih clanica mogu reci da sam dobro prosla barem za sad.. Dobila sam odmah 2 tablete od po 400mg, ubrzo su poceli grcevi, strasni, ali sam izdrala uz brufen I paracetamol, iako je ne podnosim bol nikako.. Skoro mi je uradjen prvi uzv I cini se ok, sad sam dobila jos jednu dozu tableta pa uzv u 6.. Kako ste vi podnijele gubitak bebice? Meni je prvi dan bilo uzasno, nisam mogla da vjerujem par dana prije sve ok I odjednom ne. Sta ste radile od pretraga? Da li ste saznale sta je bio razlog? Ja sam se nadala da ce uzeti uzorak ali mislim da ništa od toga.. jedino o čemu razmisljam jeste da mi se beta na pocetku jako duplala, ali na uzv je sve bilo ok.. milion pitanja 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji