Draga Freyaa, evo da i ja podjelim svoje iskustvo. Imala sam missed ab u 9/22, 10.tt, kao i vecini, dogodilo se naglo, neocekivano, srce prestalo kucati😔 ciscenje je krenulo samo, dovrseno s jednom tabletom, nakon toga sam cca 10-ak dana lagano krvarila/smedjarila i na 36. dc dobila iducu M. Od gin smo dobili zeleno svjetlo da mozemo odmah iza tog ciklusa krenjti u nove pokusaje. Nije nas poslao na nikakve pretrage, osim
Pape i briseva, bila je prva T, ali sam ja svejedno isla napraviti kompletnu krvnu sliku i ustanovljen mi je povecan TSH za trudnocu, tako da sam sad na terapiji Euthyrox, trenutno je 2,5 ali po uputi endokrin jos mora malo pasti. Iza nas su 4 ciklusa bez uspjeha, nadamo se da cemo uskoro ugledati plusic. Nije dugo vremena proslo, znam, ali svaki ciklus nakon missed ab-a odnosno svaki puta kada dobijem M Me tako grozno rastuzi, puno jace nego prije T😔
Drugi tjedan idem preventivno, opet na svoju ruku, napraviti pretrage na trombofiliju cisto da budem mirna.
Drzimo se, mozemo mi to❤️Bas sam i ja to komentarisala, cini mi se da mi je puno lakse bilo dok nisam ostala trudna, ne ide i ne ide, ovako sam se iznenadila bas, radovala se, sve bilo ok i sok.. Ja za 10 dana imam kontrolu da vidim da li je sve dobro proslo, pocela sam malo jace da krvarim i ugrusci su ponovo tu. Vjerovatno ce me poslati na papu I briseve poslije menstruacije, ali ja zelim i hsg, obzirom da su mi bili neprohodni jajovodi, i sl ciklus se desila trudnoca, jako me strah i vanmatericne posebno poslije ovih tableta, mislim da ce se samo jos vise zatvoriti.. Definitivno nije lako ali moramo ici naprijed.. Da barem imam jedno dijete lakse bih sve ovo podnijela cini mi se.. Moj m kad sam mu spomenula drugu trudnoću, mislim da je napad panike dobio, odmah ne stvaraj pritisak, bla bla bla..
Slažem se, lakse je sve bilo dok nisam ostala trudna. Kao što kažeš, sreća i iznenađenje, nevjerica i onda opet šok ali negativni. Nisam se ni kako treba radovala, već se dogodilo najgore.
I također se slažem s tim da imamo bar jedno dijete, sve bi bilo drugačije.. dat će Bog i nama 🙏
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Slažem se, lakse je sve bilo dok nisam ostala trudna. Kao što kažeš, sreća i iznenađenje, nevjerica i onda opet šok ali negativni. Nisam se ni kako treba radovala, već se dogodilo najgore.
I također se slažem s tim da imamo bar jedno dijete, sve bi bilo drugačije.. dat će Bog i nama 🙏
Koliko ste vi ono pokusavali? Pratile smo se na LH trakicama, ali sam malo zaboravila, I nisam od onog uzasnog HSG ni bila toliko na forumu. Jesi li odradila dodatne nalaze? Ja planiram poslije menstruacije papu i briseve ponovo, a i HSG, obzirom na cijelu moju situaciju. Borit cemo se pa dat će Bog I nama.. Moj M nije za IVF, posebno poslije ovog sto je bilo, taj stres ne zeli vise, tako da jedino mi to ostaje. Ja sam I na LH trakicama pricala za maslinovo ulje I smokve, što mi je dala sestra u Medjugorju, kažu da je kako dobro za hormone I sve, pa možda I to da pokušaš. Ja sam vec pripremila pa kad dobijem pocinjem ponovo sa tim..
Lana vidim da ni ovaj ciklus ništa, žao mi je 😥😥
Možda bude ovaj, možda sljedeći.. bit će💕
Kako se ti snalaziš u najljepšoj ulozi?😍Marko1811 kako si ti, ima li šta novo? Ne javljaš se
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Pozdrav cure, nisam se javljala neko vrijeme, jer sam bila bas u nekoj losoj fazi, htjela sam se odmaknuti od svega, a onda mi je krenula neka ludnica na poslu i sve se poklopilo. Uglavnom, ja sam imala dogovoren ivf s menstruacijom koja je trebala doci 30.1., cijeli dana sam ju cekala, lijekovi doma, mislim si ja, ma kao pod stresom sam od svega, zato ne dolazi, navecer dosla doma s treninga, M jos nemam, kako imam 100 testova s e baya, ne budi mi tesko ja napravim jedan i ono crtica, vec sam ga htjela i baciti, jer kao nista se ne pojavljuje na njemu, kada sam to vidjela, nisam bila ni sretna, nego mi je reakcija bila k vragu ja to ne mogu opet. Vadila sam betu koja je bila 203 na 16.dana od ovulacije, taj dan se javlja neki smeckasti iscjedak, javljam se doktorici sva u panici, vadimo betu za dva dana rezultat 533. To je bi petak i dalo mi ne nadu, iscjetka nije bilo u toj kolicini, vise neka naznaka smeckastog kada se obrisem, no jucer mi se pojavila onako zilica smedjeg, pomijesana sa sluzi, ako me razumijete, takav iscjedak sam inace imala kod spontanih i tako te "zilice"su mi se javljale prije i na kraju menstruacije, ja sam sada luda. Kao plan je bio da cekam uzv i ne vadim betu, jer je bio uredan porast, a sada ne znam sto bih, mislim da bi mi bilo lakse ako nije dobro da vidim da nije dobro, nego da se ubijam do uzva, koristim utrogestane, pa me muci sto ce i oni odgoditi spontani, ako do njega treba doci, znam da zvucim uzasno, ali ja vise nemam snage cekati i prolaziti ovo iznova i iznova. Dajem si heparin svaki dan, psihicki sam se pripremila na postupak i ako ovo ne ide na dobro samo mi se cini da gubim vrijeme i da bi mi bilo bolje u postupku. Vidite da mi je u glavi kaos. Ako je tko od vas imao taj smeckasti iscjedak, kakav je bio, jeste imale te zilice u sluzi? Bilo kakvo vase iskustvo ce mi pomoci, jer mislim da cu iz koze iskociti.
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Pozdrav cure, nisam se javljala neko vrijeme, jer sam bila bas u nekoj losoj fazi, htjela sam se odmaknuti od svega, a onda mi je krenula neka ludnica na poslu i sve se poklopilo. Uglavnom, ja sam imala dogovoren ivf s menstruacijom koja je trebala doci 30.1., cijeli dana sam ju cekala, lijekovi doma, mislim si ja, ma kao pod stresom sam od svega, zato ne dolazi, navecer dosla doma s treninga, M jos nemam, kako imam 100 testova s e baya, ne budi mi tesko ja napravim jedan i ono crtica, vec sam ga htjela i baciti, jer kao nista se ne pojavljuje na njemu, kada sam to vidjela, nisam bila ni sretna, nego mi je reakcija bila k vragu ja to ne mogu opet. Vadila sam betu koja je bila 203 na 16.dana od ovulacije, taj dan se javlja neki smeckasti iscjedak, javljam se doktorici sva u panici, vadimo betu za dva dana rezultat 533. To je bi petak i dalo mi ne nadu, iscjetka nije bilo u toj kolicini, vise neka naznaka smeckastog kada se obrisem, no jucer mi se pojavila onako zilica smedjeg, pomijesana sa sluzi, ako me razumijete, takav iscjedak sam inace imala kod spontanih i tako te "zilice"su mi se javljale prije i na kraju menstruacije, ja sam sada luda. Kao plan je bio da cekam uzv i ne vadim betu, jer je bio uredan porast, a sada ne znam sto bih, mislim da bi mi bilo lakse ako nije dobro da vidim da nije dobro, nego da se ubijam do uzva, koristim utrogestane, pa me muci sto ce i oni odgoditi spontani, ako do njega treba doci, znam da zvucim uzasno, ali ja vise nemam snage cekati i prolaziti ovo iznova i iznova. Dajem si heparin svaki dan, psihicki sam se pripremila na postupak i ako ovo ne ide na dobro samo mi se cini da gubim vrijeme i da bi mi bilo bolje u postupku. Vidite da mi je u glavi kaos. Ako je tko od vas imao taj smeckasti iscjedak, kakav je bio, jeste imale te zilice u sluzi? Bilo kakvo vase iskustvo ce mi pomoci, jer mislim da cu iz koze iskociti.
Povremeno svratim na ovu temu jer mi je u jednom trenu bila bliska... Pa evo da te utjesim.
Vidis u mom potpisu tri trudnoce, dvije su završile sretno i u sve tri sam oko 7.tjedna imala identican iscjedak kakav opisujes. Tako da ima nade 💛 drzi se i vjeruj u svoju mrvu 💪🤞
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Hvala. Ne znam sto bih ti rekla, stvarno inace nisam plasljiva i dosta se dobro nosim sa stvarima vezanim uz zdravlje, ali ovo od mene radi cudoviste, sama sebe ne prepoznajem, uzasno se bojim.☹️imala si bas te zilice u sluzi? Koliko ti je to trajalo?
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Hvala. Ne znam sto bih ti rekla, stvarno inace nisam plasljiva i dosta se dobro nosim sa stvarima vezanim uz zdravlje, ali ovo od mene radi cudoviste, sama sebe ne prepoznajem, uzasno se bojim.☹️imala si bas te zilice u sluzi? Koliko ti je to trajalo?
Poznat mi je taj osjecaj. Vjeruj mi, normlano je da se tako osjecas...
Imala sam bas te smede zilice i sluz, trajalo bi mi po par dana, koristila sam Utrogestan. Poslije kroz trudnoce se vise nije javljalo...
To doslovno ne mora značiti nista, a moze znaciti sve. Najgore je to iscekivanje 🥺
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
U pravu si, to iscekivanje ubija. Samo proucavam sto se dogadja, kakve je boje, koliko toga ima, uzas.
Hvala ti.❤️
👱♀️34
Ja sam bas u srijedu imala takav iscjedak pomijesan sa tim zilama i sva u panici zovem ginekologicu, i sve je super, beba super napreduje. Iako mi se jos tu i tam pojavi smedi iscjedak. Onda sam bila 8+6.. Rekla mi je da do toga dolazi ak sam se taj dan vise naprezala ili dizala nesto tesko. Mislim da ne moras odmah misliti na najgore, makar sam i ja pomislila. Sve bude oke. 🥰
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
U pravu si, to iscekivanje ubija. Samo proucavam sto se dogadja, kakve je boje, koliko toga ima, uzas.
Hvala ti.❤️
Hvala ti.❤️
Ja sam nazalost imala taj iscjedak od 4 tjedna, pored utrogestana i depo progesterona i mirovanja, nije ga bilo puno, obično ujutro, kod mene se završilo tako kako se završilo, dok kod moje sestre prvih 3 mjeseca je imala isto to čak i obilnije i dobro je završilo. Takodjer od m rodica je sad trudna u 7 je mjesecu, sve do 4 mjeseca je imala to.. tako da ništa ne mora da znaci, pokušaj se opustiti i pozitivno misliti, pokrivena si sa terapijom. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji