https://ibb.co/Bcw7xZw evo moji nalazi
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Anny, slazem se sa tobom onaj ko ima mutaciju na MTHFR genu mora uzimati aktivni oblik, ali mislim da sam citala da je opcenito bolje uzimat aktivni u odnosu na sinteticki. Nakon tvog komentara potrazila sam navedenu stranicu na IGu i da ima dosta korisnih info, hvala ti sto si podijelila s nama. Sto se IR tice nista se nije spominjalo, kad sam ju otkrila dali su mi Siofor ili tako nekako, al ja ga nisam htjela pit, vec sam s prehranom bila regulirala i onda sam se bas zapustila unazad godinu ipo-dvije .. nisam vise to ni kontrolirala. Al sam citala da je inositol dobar za IR i PCOS i vec duze vrijeme pokusavam pronaci cisti myo inositol tu kod nas, ali bezuspjesno ..
Flowerson, jeeej kako lijepe vijesti. Zelim ti svu srecu svijeta da bude sve kako treba i da uskoro drzis svoju bebicu u rukama ❤️ Molim te samo za info vidim da imas neke mutacije za trombofiliju, dali se bockas heparinom ? Uzimas li jos neke lijekove ?
👩🏻🦱 29
🧔🏻♂️ 30
👼🏻 2017. 8 tt
👼🏻 2018. 22tt
👼🏻 2021. 11tt
💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G
Hvala vam ❤️
Lana, nalaz je ok. Ft4 bi ti mogao bit u gornjem rasponu, tako je zapravo idealno, al ti je tsh dobar tako da nećeš dobit terapiju..spolni hormoni isto izgledaju ok, samo je najbolje da ti dr. Komentira nalaz.
Angelmama, imam neki blaži oblik trombofilije, dr. Kaže da u normalnoj trudnoći ne bih dobila ništa za uzimat, al meni su dali andol da uzimam za svaki slučaj. I isto moram uzimat aktivnu folnu kiselinu.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flowerson čestitam od srca i želim urednu I mirnu trudnoću 🥰
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Cure, što se tiče bijelog isjetka prije ovulacije, koliko vama dana prije o krene?
Meni je danas 8dc i ovulacija je po kalendaru u ponedjeljak, a danas kao prvi dan plodnih dana😋
Iskreno, nisam pratila iscjedak prije O. Nego primijetim kada je O po egg iscjetku kojeg prije nisam baš imala, dok sada imam obilan otkako pijem Evine kapi. Btw ciklusi su mi sada normalni, 33 dana! To mi daje nadu da više šanse imam za ostvarenje trudnoće jer napokon imam normalne cikluse I ovulaciju.
Što se tiče odnosa , stekla sam dojam da što više sexa, to je manja šansa. Jer sve prijateljice oko mene, rodice itd su ostvarile trudnocu u kratkom roku prakticirajuci doslovno 1,2x sexa do kraja (oprostite na izrazu) . Očito mi pretjerujemo 🤣
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Btw danas mi je trebao biti termin poroda.. no dobro, život ide dalje 🙂
🚺 31
♡ A ♡ 21.01. ♡
Lana, meni to bude čak 4 dana prije ovulacije..Da podijelim s vama svoju sreću, danas sam napravila test i pozitivan je na trudnoću ❤️ nisam dugo morala čekati na novu sreću i na novu nadu, nadam se da će ovaj put biti sve u redu.
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Lana, meni to bude čak 4 dana prije ovulacije..Da podijelim s vama svoju sreću, danas sam napravila test i pozitivan je na trudnoću ❤️ nisam dugo morala čekati na novu sreću i na novu nadu, nadam se da će ovaj put biti sve u redu.
Božee pobjegoa mi post četitammm i neka bude školska 🤞🤞🤞💪💪💪
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pozdrav svima :)
Nažalost vidim da vas ima podosta na ovoj temi..
Uglavnom trudna sam 13 tjedana, prije točno tjedan dana sam prokrvarila, onako svježa krv, isti dan otišla u ginekologa, srce kuca, vjerojatno je hematom, a i posteljica je nisko.
Terapija 3x2 duphaston i malo se pripaziti (mirovanje, nema sexa itd.)
S obzirom da otpočetka nisam imala neke veće simptome, tu i tamo natečene grudi, pa splasnu, spavanje ( a spavalica sam svakako 🤣) cijelo vrijeme sam u nekom strahu da sve skupa nije kako treba.
Jučer sam imala nekakvu virozu? Povratila sam samu kiselinu, imala proljev i nisam apsolutno ništa mogla pojesti.
Danas sam se probudila kao nova.
Krvarenja nemam, osim na momente jako malo iscjetka kao zaostale krvi.
Iduća kontrola mi je 10.02., ali ja jednostavno imam osjećaj da nešto nije kako treba iako mi je tako od plusa.
Strah me je, ali sam ja netko tko se uvik spremi na najgore, pa ga iznenadi ono dobro 🙆
Cestitam, neka ova trudnoca bude dosadna i skolska 🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji