Donna, dijelim tvoja osjećanja. Jutros krv. Izgleda da je uranila M ovaj mjesec, tek mi je 26.dc. Nisam ju još očekivala, bar do 28.. inače imam oko 30.og.
Potajno sam se nadala. Ovaj tren se osjećam da ću odustati od svega ovog. Realno, sto mi je..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Donna, Marko1811 pridružujem se vašim osjećajima i moram priznati da je mene ova M ubila. Koliko god sam pričala kako bi bila sretna da dobijem bar kako treba, istovremeno sam u dubini sebe imala nadu da sam trudna uz to još i 101 simptom i kašnjenje 2 tjedna.
Isplakala sam dušu, pričala sam sa svojom izgubljenim bebom navečer, u tišini. Da to kažem nekome mislili bi da sam luda.. već danima sam jako razdražljiva i svaka sitnica me rasplače.
Nadam se od sveg srca da ćemo svi uskoro ugledati najveće plusiće i preći na vedrije teme🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Drage žene, točno znam taj osjećaj ,osjećaj tuge, razocarenja kada ugledate krv, a u dubini duše ste se nadale da neće doći. Sve mi govorimo da se ne nadamo, da nam je da dođe čim prije pa da krenemo u novi pokusaj, a kada dođe to nas slomi na bezbroj komadića i onda sastavljaš sve te dijelove i tjesis samu sebe , kao pravis se da je sve ok, a dobro znaš da nije.
Onda uz to sve oko sebe na svakom koraku vidiš neku trudnicu, bebu, čuješ da je netko iz tvoje okoline trudna, pa te to dodatno dokrajči.
Ja ne mogu reći da sam loše, ali normalno da imam svoje dane kada me slomi. Za 5 dana mi je trebao biti termin , a prije nekoliko dana je rodila od muzevog brata žena. Osjećaji su mi ni na nebu ni na zemlji ali što mogu, idemo dalje! Držite se, držat ćemo i mi naše čudo u rukama 🥰
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Marko1811, Lana99, Ella lakse je kad znamo da nismo jedine, naravno sve mi imamo bliske osobe oko sebe koje nas tjese ali samo mi znamo kakav je osjecaj..
Meni isto M uranila 2 dana, a zadnjih par dana sam osjecala laganu mucninu i vec se ponadala kad ono jutros stigne😔😔
Ella upravo to, od muzevog frenda zena nedavno rodila i uskoro cemo morati ici u posjetu, oni nisu znali da sam bila trudna, pa niti za missed, tako da moram glumiti, a samo kupovanje poklona za bebu me vec bacilo u depru, a kamoli ta posjeta..
Ali moramo biti jake, doci ce i nas plusic kako kazete, mora🙏
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Hej cure, nadam se da vam neće smetati, ali s obzirom da ste mi bile stvarno ogromna podrška i spas u meni najgorim trenucima, htjela sam podijeliti s vama svoju sreću. Stigla je moja dugica u petak, ne mogu vjerovati da je već tjedan dana prošlo. Sreća do neba, moja najveća pobjeda 💙
Molim se za vas i mislim na vas, čvrsto vjerujem da će i vas takva sreća dočekati! 🙏
Draga moja cestitaaaaam. Prekrasne vjestiiii🥰🥰🥰💙💙💙💙
Sami uzivaj, grli i ljubi bebicu i tebi zelim sto brzi oporavak 🥰🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Hej cure, nadam se da vam neće smetati, ali s obzirom da ste mi bile stvarno ogromna podrška i spas u meni najgorim trenucima, htjela sam podijeliti s vama svoju sreću. Stigla je moja dugica u petak, ne mogu vjerovati da je već tjedan dana prošlo. Sreća do neba, moja najveća pobjeda 💙
Molim se za vas i mislim na vas, čvrsto vjerujem da će i vas takva sreća dočekati! 🙏
Nek je sa srecom i da ste zivi i zdravi i srecni. Pa ovo je prekrasna vjest. Drago mi je da je sve ilu redu i da ste oboje dobro. 💐🎂🎁🥂
Meni moja menga još nije krenula, neki spoting evo već drugi dan.. koma.. valjda će krenut. Izgleda da su se i meni hormoni poremetili.. samo Nek krene pa jurim opet na pregled
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Loza, jeeeej iskrene cestitke od srca ! Presretna sam zbog tebe, da ste zdravi, sretni i voljeni zauvijek ❤️
Lana, nisam iznenadena pristupom jer sam i sama naletavala na takve gin. samo mi je bas tuzno da pored boli zbog gubitka bebice zena dozivi jos takvi pristup, zalosno … javi rezultate.
Cure koje ocekuju/su dobile M, suosjecam se s vama i znam da je svaka M nova bol i razocarenje, al jednom ce i ona izostat, a sto se hormona tice nije ni cudo od tolikih emocija da se poremete ..
Imam pitanje, jesu li vasi decki/muzevi radili spermiogram ? Procitala sam neka istrazivanja da ‘losa sperma’ (tj njihova morfologija) moze biti uzrok spontanih sto ima smisla, pa bi ja svog poslala da to napravi.
👩🏻🦱 29
🧔🏻♂️ 30
👼🏻 2017. 8 tt
👼🏻 2018. 22tt
👼🏻 2021. 11tt
💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G
AngelMama žao mi je što si i ti naletila na takve nehumane liječnike, ali sve će biti dobro. Moramo biti jake..mene je spontani potaknuo da krenem zdravo jesti, šetati..sve u cilju zdravijeg organizma i što prije plusića. Sad će tjedan da koristim sve preparate😊
Probajte se i vi malo fokusirati na sebe ako niste do sada, malo će vas možda podićiProbajte napraviti spermiogram. Može itekako biti uzrok i ja sam to čitala još prije ali nismo nikada pričali o tome jer je mlad i zdrav pa nam nije padalo napamet..ali evo sada bi dobro došlo da i on sebe prekontrolira jer ne dolazi do trudnoće već 6 mjeseci.
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Loza, jeeeej iskrene cestitke od srca ! Presretna sam zbog tebe, da ste zdravi, sretni i voljeni zauvijek ❤️
Lana, nisam iznenadena pristupom jer sam i sama naletavala na takve gin. samo mi je bas tuzno da pored boli zbog gubitka bebice zena dozivi jos takvi pristup, zalosno … javi rezultate.
Cure koje ocekuju/su dobile M, suosjecam se s vama i znam da je svaka M nova bol i razocarenje, al jednom ce i ona izostat, a sto se hormona tice nije ni cudo od tolikih emocija da se poremete ..
Imam pitanje, jesu li vasi decki/muzevi radili spermiogram ? Procitala sam neka istrazivanja da ‘losa sperma’ (tj njihova morfologija) moze biti uzrok spontanih sto ima smisla, pa bi ja svog poslala da to napravi.
Draga AngelMama hvala ti na podrsci, svima nam treba a vidim i tebi, zao mi je sto si sve to prosla i to nekoliko puta😔
Ja sam prije 4 mj imala missed Ab, to mi je bila prva trudnoca i 2 razlicita gin su mi rekli da se nakon prvog u pravilu ne rade nikakve posebne obrade. Ja sam na svoju ruku radila kompletnu krvnu sliku i hormone stitnjace, ustanovljen mi je lagano povisen TSH pa sam na Euthyroxu. Druge pretrage osim pape nisam radila, kao niti muz. S jedne strane me uhvati panika i htjela bi sve zivo napraviti a s druge sam svjesna da cu se samo jos vise opteretiti ako krenemo po pretragama. Ali da mi se nedaj Boze dogodi ponovni pobacaj svakako bi napravila sve, ukljucujuc muz spermogram, tako da ti je moj savjet, obzirom da si prosla to vec vise puta, svakako napravite sve sto mozete.
Citam dosta u zadnje vrijeme o trombofiliji kao uzroku pobacaja, razmisljam svakako to napraviti prije ili cim saznam da sam daj Boze ponovno trudna..
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Sortiraj odgovore
Najstariji