Odradila sam kariograme nekada u 12 mjesecu prosle godine i cekali smo nekih 3 mjeseca dok smo dosli na red, a nalazi su mi stigli doma za nekih mjesec i pol.
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Cure, kakvi su vam ciklusi bili nakon kiretaže?
Ja sam bila 11.8 nakon toga sam dobila prvu menstruaciju, i sada ništa kasni 15 dana.
Jel se kojoj desilo da se skroz premetilo?
Ciao Doris, meni je prva nakon kiretaze bila redovna, ne sjećam se točno dan ali tako 28-30, druga je došla 47.dan nakon 1 popijenog duphastona jer sam ga taman dobila da mi izazove..tako da rekla bih da zna to takoCure, meni je sad 3 tjedna od spontanog, sve je išlo prirodno, još uvijek 1-2 dnevnom gusti iscjedak pomiješan sa krvi. Jel to ok??
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Ciao Doris, meni je prva nakon kiretaze bila redovna, ne sjećam se točno dan ali tako 28-30, druga je došla 47.dan nakon 1 popijenog duphastona jer sam ga taman dobila da mi izazove..tako da rekla bih da zna to takoCure, meni je sad 3 tjedna od spontanog, sve je išlo prirodno, još uvijek 1-2 dnevnom gusti iscjedak pomiješan sa krvi. Jel to ok??
Nadam se da je do sada prestalo. Jesi provjerila s gin?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Aeono2, mislim da svi imamo takvih dana i da je normalno da mijenjamo sve te emocije, jer ovo je stvarno velika trauma, nije se lako nositi s time. Suosjecam s tvojom poznanicom, vjerujem da joj je strasno, nema rijeci koje mogu utjesiti i olaksati. Ja sam ti prvu menstruaciju nakon kiretaze dobila nakon nekih 30-ak dana, ali ima cura s razlicitim iskustvima, nadam se da ce doci stomlrije, da ti se tijelo pocme vracati u normalu i da se sto brze oporavi. Glava je pak skroz druga prica...
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Aeono žao mi je za tvoju prijateljicu 😥 ne znam što bi ti rekla, zaista po tom pitanju nisam nikad smatrala da sam "dobro prošla" s obzirom na to da je moglo biti gore. A naslušala sam se toga... Nemoj umanjivati svoju situaciju kako bi pokazala respekt drugome. Gubitak je ogroman bez obzira na tjedne. Nadam se da ćeš mengu dobiti uskoro, ja sam nakon 34 dana
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ja sam saznala da je do pobačaja došlo zbog upale , piše chorioamnionitis acuta. Brisevi 3 tjedna prije pobačaja sterilni. Papa uredan, urin sterilan. Pa kako? Ima li tko iskustva?
Kaže gin da ne trebam nikakve pretrage radit prije nove trudnoce osim briseva. To mi nema smisla, pa i sad su bili sterilni i sto su nam pomogli.. tako sam tuzna… sto učiniti dalje ja ne znam. Strah me da nešto ne ostane tinjat u maternici i da se ne daj Boze ne ponovi. Također gin kaže da mi sad ne trebaju antibiotici nikakvi. Bas mi je to sve čudno.
Ja sam saznala da je do pobačaja došlo zbog upale , piše chorioamnionitis acuta. Brisevi 3 tjedna prije pobačaja sterilni. Papa uredan, urin sterilan. Pa kako? Ima li tko iskustva?
Kaže gin da ne trebam nikakve pretrage radit prije nove trudnoce osim briseva. To mi nema smisla, pa i sad su bili sterilni i sto su nam pomogli.. tako sam tuzna… sto učiniti dalje ja ne znam. Strah me da nešto ne ostane tinjat u maternici i da se ne daj Boze ne ponovi. Također gin kaže da mi sad ne trebaju antibiotici nikakvi. Bas mi je to sve čudno.
Nebi te htjela plasit i stvarat dodatni stres ali ja sam imala ureaplasmu nakon prvog spontanog, rijesila se kao te ureaplasme, brisevi skroz cisti. Napravljena histeroskopija i nakon toga sam dobila ponovno antiobiotik jer je nadjena gore visoko negdje (tako mi je receno, ne znam stručan naziv).Barem neki antibiotik za svaki slucaj dan popijes? Nisam fan tableta ali bolje sprijeciti nego lijeciti...
Kaže gin da ne trebam nikakve pretrage radit prije nove trudnoce osim briseva. To mi nema smisla, pa i sad su bili sterilni i sto su nam pomogli.. tako sam tuzna… sto učiniti dalje ja ne znam. Strah me da nešto ne ostane tinjat u maternici i da se ne daj Boze ne ponovi. Također gin kaže da mi sad ne trebaju antibiotici nikakvi. Bas mi je to sve čudno.Nebi te htjela plasit i stvarat dodatni stres ali ja sam imala ureaplasmu nakon prvog spontanog, rijesila se kao te ureaplasme, brisevi skroz cisti. Napravljena histeroskopija i nakon toga sam dobila ponovno antiobiotik jer je nadjena gore visoko negdje (tako mi je receno, ne znam stručan naziv).Barem neki antibiotik za svaki slucaj dan popijes? Nisam fan tableta ali bolje sprijeciti nego lijeciti…
Thanks na iskustvu. O da popila bih ja sto god treba preventivno, ali bas mi je rekao da sad nema smisla..
zašto si išla na histeroskopiju?
Ja planiram svakako po još koje mišljenje o svemu. Jer ovo mi je bas nekako neozbiljno. U smislu a da, dogodi se, nikad nećemo saznati i sl.
Aeono žao mi je za tvoju prijateljicu 😥 ne znam što bi ti rekla, zaista po tom pitanju nisam nikad smatrala da sam "dobro prošla" s obzirom na to da je moglo biti gore. A naslušala sam se toga… Nemoj umanjivati svoju situaciju kako bi pokazala respekt drugome. Gubitak je ogroman bez obzira na tjedne. Nadam se da ćeš mengu dobiti uskoro, ja sam nakon 34 dana
Slažem se..
Normalno da ima i puno težih, gorih situacija, ali isto tako i ono što smo same doživjele je jednako teško i bolno.
Također nikada nisam smatrala da sam dobro prošla jer gubitak je gubitak. • Kod mene situacija klasika, zadnja M bila 17.09.
Testove sam posve izbacila uz upotrebe, za čudo niti jedan nisam koristila 😆
A po svim simptomima ,jucer je očito bila ovulacija, jer sam imala obilan iscjedak kakav treba biti kada je O i užasno me bolio lijevi jajnik. Uspjeli smo pokriti, tako da računam od jučerašnjeg dana +12 dana i onda ako M ne dođe, pravim test..
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji