Marko da, ja sam htjela odmah i evo već skoro 3mj ne ide i kako prolazi vrijeme strah me nove trudnoće .
A i za novu mengu ne uzimaj druga iskustva zdravo za gotovo jer sam ja tako pa bila samo pod stresom.
Kod mene su menge npr redovne i nakon spontanog mi gin rekla da će doći sigurno kroz 30 dana i nije.
Prvu m sam dobila nakon 70 dana, a rodica isto spontani u 7tt i dobila za 3 tjedna..
Svako tijelo drugačije reagira i nekom treba duže ga oporavak, a nekom kraće. Mama je nakon spontanog u 6mj dobila nakon mjesec ipo..
Opusti se i ne razmišljaj o tome jer će ti biti samo stres. Glavu gore i idemo dalje💗
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Mikice našla sam ime doktorice s transfuziologije, Svjetlana Barbir :)
Marko ja sam prvu menstruaciju dobila nakon 34 dana, trajala je 6 dana i bila je normalna.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Loza, hvala najljepša,pišem :* :)
Marko1811, 35-42 dana nakon kiretaže mi je došla poslije one dvije,a sada ćemo vidjeti. Meni je to jako dugo, već me hormoni počnu lupat baš gadno😄
Lana99 Apsolutno svaki liječnik tepe svoje,više ne znaš tko pije a tko plaća.U bolnici su mi svaki put rekli 6 mj poslije kiretaže a moja ginekologinja kaže poslije 2 menstruacije.Možda najbolje po nekom svom osjećaju, ne znam.
01/21 - missed hb 10+1 (tablete + kiretaža)
09/21 - missed hb 10+6 (kiretaža)10/22 - missed hb 15 tj (kiretaža)
Lana99Apsolutno svaki liječnik tepe svoje,više ne znaš tko pije a tko plaća.U bolnici su mi svaki put rekli 6 mj poslije kiretaže a moja ginekologinja kaže poslije 2 menstruacije.Možda najbolje po nekom svom osjećaju, ne znam.
Pa upravo to, meni su rekli odmah mogu i pokušavali smo čak sam i uhvatila ovulaciju trakicama odmah i imali smo odnoste tad, ali nije uspjelo. Tijelo očito nije bilo spremno
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jel se kojoj od vas događa nakon spontanog da u vrijeme ovulacije i prije m ima užasne vrtoglavice i mučnine?
Inače i od prije imam problema s vrtoglavicama u određenim danima ciklusa, ali ovo sada mi je užasno
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja sam ostala trudna odmah nakon spontanog bez da sam dobila M, jer su mi isto to rekli da ako tijelo ne bude spremno da do T neće doći. Nakon sto je i ta T završila sa spontanim, bilo je tijelo nije spremno. Nemaju pojma. Dobro je jednom jedan doktor meni rekao, svaka trudnoća je mačak u vreći, nikad ne znaš sto ćeš dobiti ni kada ni kako.
Meni osobno sad treba psihički odmor najprije jer T je bila već velika, od onog ranog spontanog sam se nekako brzo povratila. Ovaj sad me je dotukao psihički skroz a bome i fizički sam sva nikakva. 4 mjeseca sam off, 6 mi se čini too much jer imam godine. Jedva čekam taj menzes nekako ću znati da je restart krenuo. Ali već vidim da ću biti luda od iščekivanja, i meni čim malo kasni hormoni podivljaju. Bas mi je potrebna ona ravnoteža, Ah.. samo strpljenje..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Aeono i ja mislim da ako tijelo nije spremno da do trudnoće neće doći. Ali Marko moje laičko mišljenje je da tvoja ova trudnoća nema veze s tim jer si ipak bila u visokom tjednu kada se to dogodilo. Nekako bi to još mogla prihvatiti kao "razlog" da se to dogodilo u ranoj fazi, ne umanjujem bol i tragediju pri tome, ali ovako ne mogu to povezati 🤷
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
anrim88-kako ide postupak ivf-a? ja sam jucer bila kod gin,osjecala sam isto kao i ti ovulaciju. Zapravo to osjecam sad pod zadnje, tj tocnije od drugog spontanog osjecam kada je ovulacija i isto sam rekla gin da je sigurno to i da je s desne strane... samo ju nisam pitala jel to dobro ili lose, sad me svega strah trenutacno... i isto me bole grudi kao i tebe, to mi je prvi pokazatelj. ugl, sve isto kao i ti.. kod hematologa pretpostavljam da si bila kod Rincica?
kk1109- hvala ti! <3 iskreno, jedva cekam da podjelim s vama sve ovo, veseli me sta ste i vi tu. Dajete mi dozu sigurnosti u samoj pomisli da nisam sama! :)
Loza,kupnja djecjih stvari radi to sve realisticno i priblizuje ti sve ovo,bas mi je drago zbog tebe :) i ime je predivno!
Mikica212, meni je rekla gin ako mi se ponovno desi to, da cu dobiti heparin u sljedecoj trudnoci i krecemo s umjetnom ali da ne mora znaciti nuzno da moram na umjetnu jer sama lako ostvarim trudnocu, al da cu dobiti heparin na heterozigot pai 1- 4g/5g, uskoro idem hematologu pa cu vise znati.
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Evo napravila sam svoj potpis.. 2 anđela na zemlji 3 na nebu.
Jutro mi je teško krenulo, stigla mi je naručena trudnička jakna. .. bome nemam ju snage ni otvoriti, ni vratiti ni ništa. Spremljena na dno odmara s ostalim sitnicama koje sam počela lagano spremati za svoju bebu.. držite se cure, moramo izdržati , druge nemamo..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Ja cu vam biti iskrena… ako na tren ne razmisljam o bebi, pomislim - ajme, sto ako misli da sam ju zaboravila… Ako razmisljam 24/7 o njoj, slomi me sama misao da je mozda sad negdje na nebu i gleda nas… Nema tocne misli, nema tocnog osjecaja, doslovno iz dana u dan balansiram izmedju ekstrema, ali tako je kako je. 😞
Nove me trudnoce nije strah donekle, hvala Bogu, nemam traume od zahvata pa sam nekako tu u redu, iako ako dublje razmisljam da samo jos jednom moram proci ovaj strah - sva protrnem.. Kad ginekologica da zeleno svjetlo, nadam se da cemo moci pokusati, iako me strah same pomisli na odnos. Bojim se da cu se raspasti i da ce me emocije i suze previse preplaviti…Marko1811- dobro nam dosla, iako mi je zao svakoga tko se ovdje nadje jer znam da nosi u sebi ogromnu bol. Ali tu smo da razumijemo, zagrlimo i prihvatimo jedni druge. 💗Loza- meni je dnevnik spas, pisem ga u biljeznicu, pisem na e-mail, pisem u notes na mobitelu… gdje god stignem jer me uhvati u raznim trenucima. Nekad izbacim stranice, nekad samo dvije recenice. Meni je to spas. 📖
Lana99 - apsolutno da… potpora je jako bitna, pogotovo razumijevanje i potpora partnera. Ipak ste vas dvoje oni koji su stvorili to prekrasno bice i zajedno na neki nacin nosite tu bol gubitka, kao sto ste nosili u pocetku radost stvaranja. I da cijeli svijet ne razumije kako je, a vas dvoje da, to je jedino bitno. 👫🏻
Ella - uh, koliko bi toga mogla o tabu stvarima. Ono “ne daj Boze da netko sazna”, “nemoj da drugi znaju” i slicne recenice uz koje smo svi odgajani… umjesto da se kaze zenama - da, tu smo, i ja sam to prosla, dogadja se, znam kako ti je, smijes osjecati to sto osjecas, nisi kriva… hvala Bogu pa se polako svijest mijenja i sve vise zena pocinje otvoreno pricati o onome sto se dogadja… nije sramota izgubiti bebu, nema potrebe za osjecajem krivnje… zenama treba ljubavi i razumijevanja vise nego ikad, a naucene smo nazalost da nas se gura pod tepih…
Potpisujem svaku napisanu riječ
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji