Ella, nadamo se sa tobom, javljaj, nista me ne raduje kao nova nada...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Ja sam saznala da je do pobačaja došlo zbog upale , piše chorioamnionitis acuta. Brisevi 3 tjedna prije pobačaja sterilni. Papa uredan, urin sterilan. Pa kako? Ima li tko iskustva?
Kaže gin da ne trebam nikakve pretrage radit prije nove trudnoce osim briseva. To mi nema smisla, pa i sad su bili sterilni i sto su nam pomogli.. tako sam tuzna… sto učiniti dalje ja ne znam. Strah me da nešto ne ostane tinjat u maternici i da se ne daj Boze ne ponovi. Također gin kaže da mi sad ne trebaju antibiotici nikakvi. Bas mi je to sve čudno.Nebi te htjela plasit i stvarat dodatni stres ali ja sam imala ureaplasmu nakon prvog spontanog, rijesila se kao te ureaplasme, brisevi skroz cisti. Napravljena histeroskopija i nakon toga sam dobila ponovno antiobiotik jer je nadjena gore visoko negdje (tako mi je receno, ne znam stručan naziv).Barem neki antibiotik za svaki slucaj dan popijes? Nisam fan tableta ali bolje sprijeciti nego lijeciti…Thanks na iskustvu. O da popila bih ja sto god treba preventivno, ali bas mi je rekao da sad nema smisla..
zašto si išla na histeroskopiju?
Ja planiram svakako po još koje mišljenje o svemu. Jer ovo mi je bas nekako neozbiljno. U smislu a da, dogodi se, nikad nećemo saznati i sl.
Takoder sam imala ureaplazmu i znog tog se porodila u 18tt, doslo je do snazne upale. Obavi bris kavuma, moguce da se baktrija povukla do maternice
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Meni je čak jedna prijateljica rekla da ovo drugo ni nije spontani jer je bila blight ovum i da to ni nije bila beba..
Gubitak je gubitak... Marko1811 išla sam na histeroskopiju jer sam od prvog spontanog svaki mjesec 6 dana prije M pocela krvarit (bas onako dosta kao oskudnija M) i onda nakon toga jos 5-6 dana imala M. Nisu znali sta bi samnom jer su hormoni u savrsenom redu i nikakva terapija nije pomagala za ta krvarenja. I onda su me malo poslali na histeroskopiju i tamo nasli tu ureaplasmu.
Ne znam da li je pomogla ali ciklus nakon toga sam ostala trudna.Aeon02 tada se vade hormoni, da.😊 samo progesteron ne :)
Kk1109,molim te vise o tom brisu kavuma? Ja sam cervikalne radila bili su sterilni. Ove mi sada nitko ne spominje. Kada si taj bris obavila, gdje, jel moguće privatno, pila antibiotik? Vidim da si brzo nakon gubitka ostala trudna.
Tako me strah da se ne ponovi
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Večer cure
Kako ste?
Baš čitam o svim pretragama koje obavljate, a moja ginekologinja samo papu zahtjeva. Napravila sam kks i štitnjaču i sve je uredu, ali me jako strah nove trudnoće jer mi samo tupi da sam mlada i da se vjerojatno neće ponoviti i da pripremljenija uđem u to i od početka folna što je po meni jako neprofesionalno....
15.10.sam imala prošlu m i od tada odnose svaka 2 dana, mislim da mi je jučer bila ovulacija jer sam imala baš onaj ljepljivi rastezljivi iscjedak karakterističan za ovulaciju. Pokrili smo srijedu i jučer isto.
I sad čekam 10ak dana za test i s jedne strane jako želim da sam trudna, a s druge strane me izjeda neopisiv strah i zbog toga ne želim. Jeste li se vi tako osjećale?
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Što više vremena prolazi mene je više strah. Samo mi je u glavi šta ako se ponovi, kako ću se nositi s tim.
Ne znam kako bi se smirila i opustila u novoj trudnoći ako se dogodi. Jako me strah..
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Što više vremena prolazi mene je više strah. Samo mi je u glavi šta ako se ponovi, kako ću se nositi s tim.
Ne znam kako bi se smirila i opustila u novoj trudnoći ako se dogodi. Jako me strah..
Lana, isto isto sve isto, samo sto mene stišću i godine pa je tim još i složenije , najradije bih recimo da imam 26 a ne 36 pa da uzmem predah od svega 2-3 godine.. ovako si to ne mogu priuštiti, zelja je velika, neopisiva, i moram gurat i prerazići taj strah želim li još jednom držati bebicu u rukama..
A ovo sto ti govori mlada si neće se ponovit, ma joj najlakše je tako reci, vjerojatno u najboljoj namjeri to govori ali da je neka utjeha i nije. Jer događa se i vise puta i tko god je ma i jednom prošao to, svijestan je tih nesretnih mogućnosti..
Ja ti želim bez obzira na tvoj strah da već ovaj mjesec ugledaš svoj sretni plus .. biti će ok…mora biti!
Lana joooj Bože, malo sam se naljutila na tu tvoju gin. Jako neprofesionalno i glupo nje. Folna nije sveto pismo! Neće odmoći, ali ništa nije garancija da će pomoći u prevenciji gubitka 🤦 i izjava da se to VJEROJATNO neće ponoviti, to tek neću komentirati... Da se razumijemo, daj Bože da se nikad više ne ponovi, ali ne možeš to reći ženi koja želi dijete bez obzira na njezine prethodne trudnoće, pogotovo ako iza sebe ima neuspjele trudnoće...
Razumijem tvoj strah, i sama sam to prošla. Danas sam htjela bebu, sutra nisam htjela i tako u krug. Prepustila sam stvari u Božje ruke i zahvalna sam na tome da sam se ipak usudila ostvariti novu trudnoću 🙏
Znam da je strah velik, ogroman je, ali ljubav i želja su jači od svega. Sretno! ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Kk1109,molim te vise o tom brisu kavuma? Ja sam cervikalne radila bili su sterilni. Ove mi sada nitko ne spominje. Kada si taj bris obavila, gdje, jel moguće privatno, pila antibiotik? Vidim da si brzo nakon gubitka ostala trudna.
Tako me strah da se ne ponovi
Pa u principu mi smo poznavali doktoricu koja radi u Vinogradskoj i koja je bila taman gore tih dana kad mi se sve izdogadalo. Ona nam je preporucila to napraviti. Nisam sigurna dal se radi privatno, al znam da se kod soc gin to ne moze. Meni je moj soc gin poslao uputnicu i javila sam se u Vinogradsku. Prvo mi nije htio dat uputnicu jer kao sta ce mi to, al kad sam rekla ko me uputio na to zasutio je i poslao ju. Inace sam sada privatno kod te iste doktorice i ako ste iz Zagreba preporucila bi ju.
Bris je malo neugodan jer mora doc skroz u maternicu,al ne mogu rec da je bolan. Njima se utvrduje nalaze li se u maternici kakve bakterije koje nisu prisutne u cerviksu
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Tako me strah da se ne ponoviPa u principu mi smo poznavali doktoricu koja radi u Vinogradskoj i koja je bila taman gore tih dana kad mi se sve izdogadalo. Ona nam je preporucila to napraviti. Nisam sigurna dal se radi privatno, al znam da se kod soc gin to ne moze. Meni je moj soc gin poslao uputnicu i javila sam se u Vinogradsku. Prvo mi nije htio dat uputnicu jer kao sta ce mi to, al kad sam rekla ko me uputio na to zasutio je i poslao ju. Inace sam sada privatno kod te iste doktorice i ako ste iz Zagreba preporucila bi ju.
Bris je malo neugodan jer mora doc skroz u maternicu,al ne mogu rec da je bolan. Njima se utvrduje nalaze li se u maternici kakve bakterije koje nisu prisutne u cerviksu
Hvala ti! Ako nije problem, svakako bih voljela čuti preporuku, i onako planiram za zg po mišljenje kod podobnika (za sada kod njega).. znaci to je bas bris kavuma, ne biopsija endometrija?
Sortiraj odgovore
Najstariji