PiaBuu i meni je hematolog iz Vinogradske preporucio imunologa, da te razveselim termin sam dobila 2024., tako da cu ici privatno, kada pribavim jos neke stvari. Savjetujem i tebi isto, jer od ovoga preko zdravstvenog se neces usreciti. Mogu ti reci da i trombofiliju odradis u vinogradskoj, ja sam tamo radila i dobila sam nalaze i prije isteka roka od mjesec dana. Sretno.
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Isto sam bila u Vinogradskoj i isto sam dobila 2024, kada sam dobila termin u Vinogradskoj vise mi nitko ne odgovara vjerovatno vide u sustav da sam dobila termin. Zasto se toliko ceka na imunologa?
Vidim da ti imas hashimoto, na kojoj si dozi? dal mozda izbjegavas gluten?
Bas me zanima hoce li na mojoj dijagnozi mi dat fragmin
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Pozdrav cure,
Evo mog nazalaza trombofilije poslala sam odma mail ginekologici al dok ona ne odgovori, ako se neka mozda iz vlastitog iskustva razumije da me barem malo smiri za ovo “sta ne valja”..
Factor V Leiden (G1691A): NEGATIVE
Factor II - Prothrombin (G20210A): NEGATIVE
MTHFR (C677T): HOMOZYGOTE MTHFR (A1298C): NEGATIVE PAI-1 (Del/Ins 4G/5G): 5G/5G
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
PiaBuu, meni ti je TSH dobar, pa ne pijem nista za hashimota, antitijela se ne mogu lijeciti, tako da nemam terapiju za to. A sto se tice imunologa, njih je lutrija dobiti svagdje, nema ih, a puno je posla,rekla mi je frendica koja radi na rebru da ne dolaze ni na preglede na odjel u bolnici, a kada ih pozovu obvezni su doci u nekih dva dana, ako se ne varam. Uglavnom, tu se vidi sva bijeda naseg zdravstvenog sustava. Ja cekam jos nesto sto nema veze s ovim mojim primarnim problemom, a moglo bi zanimati imunologa i onda cu se naruciti privatno.
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Kako mislis sta su mi dali od nalaza?
Ja sam ti panel od 5 mutacija na trombofiliju radila privatno jer moja soc ginekologica nije htjela dat uputnicu nakon samo jednog spontanog
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Pozdrav svima,Vidim da mucite muku sa terminima ja za hematologa/trombofiliju nisam uspjela ni dobiti nista nema slobodmo 🤷🏻♀️ A privatno nalazi 140 eura + pregled hematologa 🤦🏼♀️ I hormone nisam dobila uput jer kako Dr kaze da imam problem sa hormonima ne bi ostala trudna.. Malo mi to glupo zvuci ali ok valjda oni znaju..
Iduce sedmice radim papa i kolposkopiju briseve, nalaze na ureaplazmu clamidiju i jos neku bestiju zaboravila sam ime. I jos su mi dali da uradim torch nalaze. Ali par dana prije spontanog sam radila krvnu sliku i sve je bilo ok osim hemoglobina koje je bilo blizu 90.
Inace ova menga skroz ok kao i prije, nisam primjetila nista drugcije cak me stomak nikako nije bolio🤷🏻♀️
Isto to je i meni moj gin rekao, da postoji neki problem s hormonima, ne bih ni ostala trudna. Rekoh aj valjda on zna, međutim sada mi je žao što nisam inzistirala da to provjerim, ali nije isključeno da neću.
Samo ti provjeri sve što možeš provjeriti 🙂
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Meni je gin također dao za trombofiliju. Ima li to smisla, kad imam dvije normalne trudnoce? Jel se to može sta promijenit? Ne kužim se u to ni malo.
Danas sam bila na transfuziji to vadit, jedno 5 epruveta. Ajde ako mi to netko može pojasnit, ja nemam pojma sta sam radila, sta će dokazati time i sl. Kaos mi je u glavi. Rekli su mi samo za mjesec dana najranije nalazi kod mog Gina i kod doktora opće prakse. O čemu se radi? 🙉
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
PiaBuu, meni ti je TSH dobar, pa ne pijem nista za hashimota, antitijela se ne mogu lijeciti, tako da nemam terapiju za to. A sto se tice imunologa, njih je lutrija dobiti svagdje, nema ih, a puno je posla,rekla mi je frendica koja radi na rebru da ne dolaze ni na preglede na odjel u bolnici, a kada ih pozovu obvezni su doci u nekih dva dana, ako se ne varam. Uglavnom, tu se vidi sva bijeda naseg zdravstvenog sustava. Ja cekam jos nesto sto nema veze s ovim mojim primarnim problemom, a moglo bi zanimati imunologa i onda cu se naruciti privatno.
Koliko ti je TSH? meni je 3 i nesto, nista strasno al kako planiram trudnocu stavili su me na eurotirox...
Jesi pronasla imunologa?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Nela, a da pokusas kod dr opce prakse? ona ti moze izdat sve nalaze osim spolne hormone
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Pozdrav cure, evo ja sam dobila uputnicu za trombofiliju, vitamin D , amh, i kompletni nalazi stitnjace.
Kod imunologa cekam termin 6 mj, narucena sam iduce godine u 2.mj. tako da cu sveukupono cekat skoro 10 mj na termin..Da vas pitam i na ovoj temi.
Da li je koja imala problema sa sukrvicama prije M? Ja ju imam svaki mjesec vec 2 godine 🙄😔
Sortiraj odgovore
Najstariji