Kk1109,molim te vise o tom brisu kavuma? Ja sam cervikalne radila bili su sterilni. Ove mi sada nitko ne spominje. Kada si taj bris obavila, gdje, jel moguće privatno, pila antibiotik? Vidim da si brzo nakon gubitka ostala trudna.
Tako me strah da se ne ponoviPa u principu mi smo poznavali doktoricu koja radi u Vinogradskoj i koja je bila taman gore tih dana kad mi se sve izdogadalo. Ona nam je preporucila to napraviti. Nisam sigurna dal se radi privatno, al znam da se kod soc gin to ne moze. Meni je moj soc gin poslao uputnicu i javila sam se u Vinogradsku. Prvo mi nije htio dat uputnicu jer kao sta ce mi to, al kad sam rekla ko me uputio na to zasutio je i poslao ju. Inace sam sada privatno kod te iste doktorice i ako ste iz Zagreba preporucila bi ju.
Bris je malo neugodan jer mora doc skroz u maternicu,al ne mogu rec da je bolan. Njima se utvrduje nalaze li se u maternici kakve bakterije koje nisu prisutne u cerviksuHvala ti! Ako nije problem, svakako bih voljela čuti preporuku, i onako planiram za zg po mišljenje kod podobnika (za sada kod njega).. znaci to je bas bris kavuma, ne biopsija endometrija?
I kada si bris uzimala, nakon 1. Menstruacije ili to nema veze?
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Kk1109,molim te vise o tom brisu kavuma? Ja sam cervikalne radila bili su sterilni. Ove mi sada nitko ne spominje. Kada si taj bris obavila, gdje, jel moguće privatno, pila antibiotik? Vidim da si brzo nakon gubitka ostala trudna.
Tako me strah da se ne ponoviPa u principu mi smo poznavali doktoricu koja radi u Vinogradskoj i koja je bila taman gore tih dana kad mi se sve izdogadalo. Ona nam je preporucila to napraviti. Nisam sigurna dal se radi privatno, al znam da se kod soc gin to ne moze. Meni je moj soc gin poslao uputnicu i javila sam se u Vinogradsku. Prvo mi nije htio dat uputnicu jer kao sta ce mi to, al kad sam rekla ko me uputio na to zasutio je i poslao ju. Inace sam sada privatno kod te iste doktorice i ako ste iz Zagreba preporucila bi ju.
Bris je malo neugodan jer mora doc skroz u maternicu,al ne mogu rec da je bolan. Njima se utvrduje nalaze li se u maternici kakve bakterije koje nisu prisutne u cerviksuHvala ti! Ako nije problem, svakako bih voljela čuti preporuku, i onako planiram za zg po mišljenje kod podobnika (za sada kod njega).. znaci to je bas bris kavuma, ne biopsija endometrija?I kada si bris uzimala, nakon 1. Menstruacije ili to nema veze?
To je obican bris, nije biopsija. Jedina razlika je sto prolazi kroz cerviks i bas se iz maternice uzima. Mali je nelagodno, al nista bolno.
Radila sam ga odmah nakon sto je krvarenje stalo, cca 2 tjedna nakon spontanog. Rezultati idu kao i obicni brisevi, kroz nekih tjedan dana.
Moje osobne preporuke za dr. Vesnu Gall. Ona radi privatno u poliklinici Fenix, a inace je u Vinogradskoj pa sam kod nje odmah i briseve te radila. Ona je prvo covjek pa onda doktor. Ima jako puno iskustva, nazalost svega se nagledala, al zato zna sto i kako napravit. Da ne spominjem da je uvijek dostupna za informacije, pazi na pacjente i ne prepusta stvar slucaju. Evo ja sam npr kroz ovu trudnocu jako uplasena bila dok nije proso taj 18tt. Svaki put kad me nesto probolo, zabililo , ako bi iscjedak primjetila nikad nije rekla ma proci ce, da dramim ili da me dolazim ako nema krvi (kao moj soc.gin.) nego svaki put pozove na pregled. Dosta puta ako je u Vinogradskoj tamo me pregleda, a da me spominjem da je puno bolji tretman ostalih doktora u bolnici kad kazem da kod nje vodim trudnocu.
Etoo, ako cete ic kod nje mislim da stvarno necete pozalit
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Lana joooj Bože, malo sam se naljutila na tu tvoju gin. Jako neprofesionalno i glupo nje. Folna nije sveto pismo! Neće odmoći, ali ništa nije garancija da će pomoći u prevenciji gubitka 🤦 i izjava da se to VJEROJATNO neće ponoviti, to tek neću komentirati… Da se razumijemo, daj Bože da se nikad više ne ponovi, ali ne možeš to reći ženi koja želi dijete bez obzira na njezine prethodne trudnoće, pogotovo ako iza sebe ima neuspjele trudnoće…
Razumijem tvoj strah, i sama sam to prošla. Danas sam htjela bebu, sutra nisam htjela i tako u krug. Prepustila sam stvari u Božje ruke i zahvalna sam na tome da sam se ipak usudila ostvariti novu trudnoću 🙏
Znam da je strah velik, ogroman je, ali ljubav i želja su jači od svega. Sretno! ❤️
Ista situacija je kod mene. Danas želim, sutra ne i tako u krug. Jako me sad strah ako bude ovaj mj plusić. Želim ga i želim bebu, ali ne znam kako da se nosim sa strahom
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Lana joooj Bože, malo sam se naljutila na tu tvoju gin. Jako neprofesionalno i glupo nje. Folna nije sveto pismo! Neće odmoći, ali ništa nije garancija da će pomoći u prevenciji gubitka 🤦 i izjava da se to VJEROJATNO neće ponoviti, to tek neću komentirati… Da se razumijemo, daj Bože da se nikad više ne ponovi, ali ne možeš to reći ženi koja želi dijete bez obzira na njezine prethodne trudnoće, pogotovo ako iza sebe ima neuspjele trudnoće…
Razumijem tvoj strah, i sama sam to prošla. Danas sam htjela bebu, sutra nisam htjela i tako u krug. Prepustila sam stvari u Božje ruke i zahvalna sam na tome da sam se ipak usudila ostvariti novu trudnoću 🙏
Znam da je strah velik, ogroman je, ali ljubav i želja su jači od svega. Sretno! ❤️Ista situacija je kod mene. Danas želim, sutra ne i tako u krug. Jako me sad strah ako bude ovaj mj plusić. Želim ga i želim bebu, ali ne znam kako da se nosim sa strahom
Ne znam, nemam nikakav savjet nažalost... Sve mi je došlo samo od sebe. Mislila sam da ću kad vidim plus da ću neutješno plakat, ali nisam. Bili smo presretni i muž i ja, tek su me kroz naredne tjedne lovili napadi panike. Za ovu trudnoću smo rekli starcima na prvom uzvu kad je gin utvrdio da je plod u maternici, a jedva da se i gv vidjela. Jednostavno nismo mogli sami prolaziti kroz to sve i trebali smo podršku od samog početka da nas podigne kad mi potonemo.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Kk1109, hvala ti, čula sam za nju, poslati ću mail. Samo tražim nekog tko će razumijeti i neće reci “događa se” i pripremit me da sto s manje strahova uđem ako Bog da u novu trudnoću. Dok čekam da vrijeme prođe, želim sve riješiti da ne gubim vrijeme. Hvala ti, imamo sličan slučaj pa se nadam da će znat sto će samnom..
Kk1109, hvala ti, čula sam za nju, poslati ću mail. Samo tražim nekog tko će razumijeti i neće reci “događa se” i pripremit me da sto s manje strahova uđem ako Bog da u novu trudnoću. Dok čekam da vrijeme prođe, želim sve riješiti da ne gubim vrijeme. Hvala ti, imamo sličan slučaj pa se nadam da će znat sto će samnom..
Nema na cemu, drago mi je ako sam bar nekako uspjela pomoc 🤗...sam osavjetujem nazvat sestru. Brze ces rijesit stvari i doci na red nego ako cekas mailom.
Ma dobit ces super tretman, evo ja dan dans na tjednoj bazi radim kks i crp i saljem joj rezultate cisto da vidi jel treba ista preventuvno krenut davat ili ne. Stvarno gin za pozeljet😊
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Kk1109, hvala ti, čula sam za nju, poslati ću mail. Samo tražim nekog tko će razumijeti i neće reci “događa se” i pripremit me da sto s manje strahova uđem ako Bog da u novu trudnoću. Dok čekam da vrijeme prođe, želim sve riješiti da ne gubim vrijeme. Hvala ti, imamo sličan slučaj pa se nadam da će znat sto će samnom..Nema na cemu, drago mi je ako sam bar nekako uspjela pomoc 🤗…sam osavjetujem nazvat sestru. Brze ces rijesit stvari i doci na red nego ako cekas mailom.
Ma dobit ces super tretman, evo ja dan dans na tjednoj bazi radim kks i crp i saljem joj rezultate cisto da vidi jel treba ista preventuvno krenut davat ili ne. Stvarno gin za pozeljet😊
Hvala, poslala sam mail, ali onda ću zvati ipak.
Dobro jutro dame❤️Od jutra sam išla 3 puta na wc i to ono ne mogu izdržati, a 3 kapi i stalno mi se spava. Za 2 dana trebam dobiti, a nikakvih simptoma pms-a osim lagane boli u trbuhu i naleta vrućine. Još danas idem kod gin na papu.
Test sam odlučila da ne radim do 40.dana ciklusa jer svakako pazim, ne pijem i ne pušim pa i da je nešto nemam šta promijeniti ako me razumijete. Folnu također već uzimam 2 mj pa eto😁 ne želim se bezveze stresirati i razočaravati
Kako ste mi vi?🤗
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Pozdrav cure! Nisam pisala punih tjedan dana al sam Vas zasto citala svakodnevno!
Drago mi je da pisete ovdje i da si jedna drugoj pomazemo! :)
Jutros sam se probudila i sanjala sam da moram opet izvaditi ureaplasmu ( zadnji put je bilo u 4 mj ove godine ) i onda dodem na forumu i vidim da je to aktualna tema, reko super! :D sta se tice doktorice kk1109 hvala na preporuci, svakako cu joj se i ja javiti. Ne znam kako su meni uzimali bris,nisam razmisljala jer iz maternice ili ne..
Ja sam dobro, bila sam kod hematologa u Vinogradskoj, rekao mi je da ne smijem ostat trudna sve dok nalazi trombofilije ponovno ne budu gotovi ( prvi put sam radila privatno ) , jer navodno ne razumije rezultate od privatnika.. ginekoloica soc mi je rekla prije posjeta hematologa da mogu krenuti i uputila me.. tako da ujedno sam i tuzna dok u drugom sam sretna,cudan neki osjecaj.. ugl, isla sam kod hematologa da vidim misljenje jel trebam fragmin prilikom sljedece trudnoce ( pai 1 - heterozigot 4g/5g ) , rekao je da bi mi preporucio s obzirom da sam imala dva spontana al da cemo vidjet po nalazima. Sve u svemu,dobro sam, radila na sebi i prihvacenju svemu ovome, trudim se koliko god mogu :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Ps, preporucio mi je imunologa, mozda neka preporuka u Vinogradskoj ili negdje gdje ste ga vi obavile?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧