Pozdrav cure, evo ja sam dobila uputnicu za trombofiliju, vitamin D , amh, i kompletni nalazi stitnjace.
Kod imunologa cekam termin 6 mj, narucena sam iduce godine u 2.mj. tako da cu sveukupono cekat skoro 10 mj na termin..Da vas pitam i na ovoj temi.
Da li je koja imala problema sa sukrvicama prije M? Ja ju imam svaki mjesec vec 2 godine 🙄😔
Pozdrav draga, ja uvijek prije M imam smeđi iscjedak i onda pređe u krvarenje..
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Pozdrav cure, evo ja sam dobila uputnicu za trombofiliju, vitamin D , amh, i kompletni nalazi stitnjace.
Kod imunologa cekam termin 6 mj, narucena sam iduce godine u 2.mj. tako da cu sveukupono cekat skoro 10 mj na termin..Da vas pitam i na ovoj temi.
Da li je koja imala problema sa sukrvicama prije M? Ja ju imam svaki mjesec vec 2 godine 🙄😔Pozdrav draga, ja uvijek prije M imam smeđi iscjedak i onda pređe u krvarenje..
Koliko dana prije? Ja bas imam krvarenje.. progesteron je dobar.. uopce ne znam sta vise napravit ili da samo ignoriram
Pia Buu, jos se nisam narucila imunologu, jer cekam nesto drugo, kada to obavim sa svime cu ici imunologu, ovo sto cekam nema veze s trudnocom, ali moze zanimati imunologa. Moj tsh ti je 1.95, to mi je vadjeno prije nekih dva tjedna na sistematskom, to je ok tsh i za trudnocu pa nisam na terapiji, a za antitijela ionako nista ne mogu dobiti. Kada nadjem imunologa, javim gdje i kako je bilo.
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Koliko dana prije? Ja bas imam krvarenje.. progesteron je dobar.. uopce ne znam sta vise napravit ili da samo ignoriram
Nekad zna biti i 3-4 dana prije m, a nekada mi i bude svijetla krv doslovno da mislim da je samo implatacija i pređe u krvarenje nakon par dana..
Nisam provjeravala progesteron nikada
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Koliko dana prije? Ja bas imam krvarenje.. progesteron je dobar.. uopce ne znam sta vise napravit ili da samo ignoriramNekad zna biti i 3-4 dana prije m, a nekada mi i bude svijetla krv doslovno da mislim da je samo implatacija i pređe u krvarenje nakon par dana..
Nisam provjeravala progesteron nikada
Znaci jako slicno kao i meni.. nisu ti doktori nikad nista rekli za to?
Znaci jako slicno kao i meni.. nisu ti doktori nikad nista rekli za to?
Nisam nikada ni rekla doktorici to jer mi je otkad sam dobila tako..25 dana nakon spontanog sam 7 dana imala smeđi iscjedak i gin mi rekla da je to menstruacija a zapravo sam prvu dobila tek 15.10.
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Moram se izjadati, danas mi je užasan dan.. jučer sam se osjećala ok, išla sam vaditi krv za te trobofilije , osjećala sam se ok, Ajde nešto poduzimam, nešto se događa.. jutros.. kao prvo nemam pojma sto znaci sto sam jučer vadila, ne znam sto mi to nosi ako ne bude ok, nemam pojma ništa- čista anksioznost, onda, situacija s djecom gdje sam dobila komentar od jednog roditelja “joj lako vašoj djeci kad imaju tako brižnu i toplu mamicu”, i onda mi dođe misao kao strijela u srce.. jako sam brižna i topla kad bi ti znao, nisam svoje mrtvorođeno dijete mogla pogledati, poljubiti, oprostiti se od njega..ma bilo sto.. osjećam se užasno. Osjećam se kao promašaj ..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Moram se izjadati, danas mi je užasan dan.. jučer sam se osjećala ok, išla sam vaditi krv za te trobofilije , osjećala sam se ok, Ajde nešto poduzimam, nešto se događa.. jutros.. kao prvo nemam pojma sto znaci sto sam jučer vadila, ne znam sto mi to nosi ako ne bude ok, nemam pojma ništa- čista anksioznost, onda, situacija s djecom gdje sam dobila komentar od jednog roditelja “joj lako vašoj djeci kad imaju tako brižnu i toplu mamicu”, i onda mi dođe misao kao strijela u srce.. jako sam brižna i topla kad bi ti znao, nisam svoje mrtvorođeno dijete mogla pogledati, poljubiti, oprostiti se od njega..ma bilo sto.. osjećam se užasno. Osjećam se kao promašaj ..
Ajme ne smijes tako mislit!! Znam da je najlakse reci.. ne znam tvoju priču, samo vidim iz potpisa da si izgubila bebicu u 18.tjednu..
Nitko od nas ne zna da li bi isto tako kao ti napravio ili bi napravile suprotno i uzele bebicu u narucje.. najlakse je reci dok nisi u toj koži..
Danas je takav dan, sjedni, isplaci se i sutra hrabro dalje.. nemoj posustat❤️
Nela, razumijem za nalaze nego da li isla hematologu privatno pa ti on dao sta da uradis ili si “na svoju ruku” odradila sve, pitam jer ako ce mi hematolog samo reci uradi sve da ne idem privatno vec samo odradim nalaze i to je to.
Draga Marko, kao sto kaze Lion ne smijes tako razmisljati, danas je samo takav dan, i sigurna sam da si bas divna majka i u tom trenutku traume ti si tako reagovala i to je skroz u redu, i ne odredjuje kakva si majka. Ne muci se! Saljem puno zagrljaja
Ja sam ti prvo otisla svojoj soc gin koja je nije htjela nj cut za ikakve pretrage nego je rekla a desi se to tako, nadat cemo se da se u sljd trudnoci nece ponovit..
Sto je meni nezamislivo.. i otisla sam privatno i on mi je napisao sta bi sve trebala obavit.
Trombofilija, kariotip, ogtt, tsh, torch, briseve
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Marko slažem se s curama, ne smiješ tako razmišljati i misliti o sebi. Ti si učinila ono što si tada mislila da je najispravnije, uostalom to je ogroman šok i kojem ne razmišljamo racionalno iako je tvoj potez sasvim razumljiv. Ja prva isto nisam mogla pogledati, srce mi je pucalo
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji