Pozdrav cure, evo i mene (nazalost) na vašoj temi, nadam se da me primate.. 🥰
Čitam Vas vec danima i odlucila sam vam se pridružit. Imala sam drugi spontani prije 10 dana. I taman sam vas htjela pitat da li je kojoj od vas stalo krvarenje pa onda opet nakon 3 dana krenulo ali malo?
Lion zao mi je zbog tvog gubitka..
ako je bila kiretaža normalno je da se smiri pa krene pa tako u mahovima cca 14 dana..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Lion zao mi je zbog tvog gubitka..
ako je bila kiretaža normalno je da se smiri pa krene pa tako u mahovima cca 14 dana..
Hvala ti, i meni je žao zbog tvoje priče ❤️
Nije bila kiretaža, dobila sam tabletu jednu samo..
Ali vjerujem da je onda i zbog nje to normalno?
Pozdrav cure, evo i mene (nazalost) na vašoj temi, nadam se da me primate.. 🥰
Čitam Vas vec danima i odlucila sam vam se pridružit. Imala sam drugi spontani prije 10 dana.I taman sam vas htjela pitat da li je kojoj od vas stalo krvarenje pa onda opet nakon 3 dana krenulo ali malo?
Meni nakon 6 dana od prestanka krvarenjenja krenulo i trajalo 3 dana
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Lion zao mi je sto si s nama, no mozes racunati na nas i pokusat cemo ti biti podrska koliko god mozemo.❤️
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Hvala vam na odgovorima. ❤️
Iduci tjedan idem kod ginekologice na dogovore oko nalaza koje sada treba napravit.Znam da trebam nalaze trombofilije, tsh, vitamin D, ogtt.. sta da jos trazim da se provjeri, imate li kakav savjet?🥰
Dobra večer cure :)
Lion žao mi je što si dospjela na ovu našu tešku temu... Od srca ti želim sve dobro i da što lakše preživiš ove grozne dane pred sobom ❤️ ovo za nalaze što si pisala mi se čini ok, možda briseve eventualno još odraditi?
.
Netko je pisao da ćete nam dosaditi, ma kakvi! Ne javljam se stalno ali pratim barem jednom dnevno što se događa :) sve ste lijepo napisale, jako mi je žao što se susrećete s negativnim komentarima okolina koje podcjenjuju vaše situacije. Ah, i sama sam ih se naslušala. "Bolje sada nego kasnije". "Izgubila sam blizance, srce im nije kucalo na prvom pregledu. Ne znaš kako je teško izgubiti dvije bebe". "Što prije kreneš dalje, bit će ti lakše. Nemoj živit u tome i sažaljevat se". Itd itd...
Danas smo išli na groblje, prvi put sam zapalila svijeću za svog sina. Ponosna sam na sebe jer sam izdržala da se ne rasplačem, što se zaista rijetko događa kad mislim/pričam o njemu.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Dobra večer cure :)
Lion žao mi je što si dospjela na ovu našu tešku temu… Od srca ti želim sve dobro i da što lakše preživiš ove grozne dane pred sobom ❤️ ovo za nalaze što si pisala mi se čini ok, možda briseve eventualno još odraditi?
.
Netko je pisao da ćete nam dosaditi, ma kakvi! Ne javljam se stalno ali pratim barem jednom dnevno što se događa :) sve ste lijepo napisale, jako mi je žao što se susrećete s negativnim komentarima okolina koje podcjenjuju vaše situacije. Ah, i sama sam ih se naslušala. "Bolje sada nego kasnije". "Izgubila sam blizance, srce im nije kucalo na prvom pregledu. Ne znaš kako je teško izgubiti dvije bebe". "Što prije kreneš dalje, bit će ti lakše. Nemoj živit u tome i sažaljevat se". Itd itd…
Danas smo išli na groblje, prvi put sam zapalila svijeću za svog sina. Ponosna sam na sebe jer sam izdržala da se ne rasplačem, što se zaista rijetko događa kad mislim/pričam o njemu.
E super.. briseve sam radila prije 2 mjeseca i bili su dobri tako da cemo vidjet da li ce me ponovo poslati na to.. 😊Mene zivcira recenica "ali bar znas da mozes ostat trudna". Ne znam samo po cemu su zakljucili da cu zbog toga uspjet iznijeti trudnocu do kraja🤷♀️
Lion, ovo da mogu ostati trudna sam i ja cula toliko puta da mi je muka, kao da je to dovoljno, mi zelimo bebu, a ne da budem trudna par tjedana pa sok. Ljudi uopce ne razmisljaju.
Sto se nalaza tice, ja sam valjda napravila sve, sve briseve, trombofiliju, kariograme, oggt, ali onaj koji ti provjetava inzulin, odnosno inzulinsku rezistenciju stitanjacu, spolne hormone, torch, vitamin d, feritin, sigurno sam nesto i zaboravila od svega, imam cijeli registrator nalaza. Suprug je radio spermiograme i bakteriolosku analizu ejakukata.
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Lion, ovo da mogu ostati trudna sam i ja cula toliko puta da mi je muka, kao da je to dovoljno, mi zelimo bebu, a ne da budem trudna par tjedana pa sok. Ljudi uopce ne razmisljaju.
Sto se nalaza tice, ja sam valjda napravila sve, sve briseve, trombofiliju, kariograme, oggt, ali onaj koji ti provjetava inzulin, odnosno inzulinsku rezistenciju stitanjacu, spolne hormone, torch, vitamin d, feritin, sigurno sam nesto i zaboravila od svega, imam cijeli registrator nalaza. Suprug je radio spermiograme i bakteriolosku analizu ejakukata.
Bas to!! Ljudi ne razmisljaju..Koliko si cekala na kariograme? Ovo sto citam je da se mjesecima ceka na termin..
Sortiraj odgovore
Najstariji