Frani meni je tako nekis 10 dana bio taj bol ali najvise kad bi ustajala i sednula. A posle mi je pomodreo trbuh od pupka na dole. I to je trajalo nekih 2 nedelje
https://ibb.co/pb4GJGj
https://ibb.co/8cZ7Lcz
https://ibb.co/s1bHKQH
https://ibb.co/Ln6R9fV
Tako i ja, osjetim bol kod pokreta, jos uvijek, a proslo je 18 dana od operacije. Nisam sigurna koliko dugo ce to jos potrajati, ali valjda ce i to uskoro prestati. Ja nisam imala modrice po trbuhu, malo samo na mjestima gdje su mi savovi.
Donna jako mi je žao zbog tvog gubitka 😥 na ovoj temi mi je najgore vidjeti kad se nove cure jave... Cure su ti već rekle sve to što i ja mislim. Ja sam izgubila bebicu u 16tt, počela mi je curiti plodna voda i morala sam pobaciti. Nakon poroda sam morala na kiretažu jer posteljica nije izašla. Prvu menstruaciju sam dobila nakon 34 dana i odmah u tom prvom ciklusu sam ostala trudna.
Sreća u toj nesreći je pa nisam imala nikakve komplikacije nakon toga. Hvala Bogu, ova trudnoća je uredna 🙏 iako sam sad već 25tt, moje iskustvo je ostavilo ogroman trag na meni. Povremeno imam napade panike i plakanja što zbog tuge za izgubljenom bebom i straha za ovu bebicu iako je sve ok, ali ipak, trauma je trauma.
Tako da ti ne mogu reći da će nekad kasnije biti bolje, samo ćeš se naučiti živjeti i nositi s tim. Bebe nisu zamjene za bebe, ja se svaku večer Bogu pomolim i zahvalim na obje moje bebice, jednu mazim a za drugom ronim suze.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozdrav cure, javljam vam se da znate da sam tu! Sve sta ste napisale neki dan, procitala sam sve i jedno napisano od vas vise puta i zato vam se zahvaljujem, vjerujem da ne znate koliko mi dajete smirenje i mir u meni! Hvala! <3 Kod mene je situacija ovakva ( moze li mi netko poslati onaj link da ubacim slike lh trakica ? ) razmisljam dal da idem na jos jedan pregled kod jednog privatnika prije nego sta krenem s trudnocom, tj tocnije da izvadim bris ureaplasme i provjeri stanje jel sve uredu te da vidim jos jedno misljenje ili smatrate da mi ne treba i da bez veze fantaziram? zadnji put sam bila pocetkom 7 mj kod dr i dala mi je zeleno svijetlo.. jedino sta mi je preostalo izvaditi antifoslipidni sindrom ne znam koliko je on vazan? jel netko vadio? u glavi mi je samo ono, sta ako nisam jos ovo, ono..
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Donna, zao mi je sta si nam se pridruzila na ovoj temi, znaj da nisi sama i da ovdje mozes pronaci podrsku kakvoj ti i treba. Pisi nam i saljem puno zagrljaja,znaj da nisi sama!
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Pozdrav cure, javljam vam se da znate da sam tu! Sve sta ste napisale neki dan, procitala sam sve i jedno napisano od vas vise puta i zato vam se zahvaljujem, vjerujem da ne znate koliko mi dajete smirenje i mir u meni! Hvala! <3 Kod mene je situacija ovakva ( moze li mi netko poslati onaj link da ubacim slike lh trakica ? ) razmisljam dal da idem na jos jedan pregled kod jednog privatnika prije nego sta krenem s trudnocom, tj tocnije da izvadim bris ureaplasme i provjeri stanje jel sve uredu te da vidim jos jedno misljenje ili smatrate da mi ne treba i da bez veze fantaziram? zadnji put sam bila pocetkom 7 mj kod dr i dala mi je zeleno svijetlo.. jedino sta mi je preostalo izvaditi antifoslipidni sindrom ne znam koliko je on vazan? jel netko vadio? u glavi mi je samo ono, sta ako nisam jos ovo, ono..
Sličicu na img bb, za taj antifosfolipidni sindrom nisam sigurna, ni ne znam što je to... A brisevi, a ne znam, kako želiš, možda nema potrebe
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Drage cure, hvala vam svima na toplim rijecima podrske, znam da me razumijete💕
Evo pisem vam iz bolnice, upravo je sve zavrsilo…
Iako sam bila narucena sutra (tj danas) u 9 ujutro, oko 8 navecer sam pocela jako krvariti, vec doma na wc-u sam “izbacila” velik dio.. kad smo dosli na hitnu pregledali su me (najgori pregled u zivotu, u tijeku pregleda je samo izlazilo iz mene, uzasan osjecaj, buljila sam u strop kao hipnotizirana samo da ne gledam..”
Dobila sam prvu tabletu i krenuli su jaki grcevi, kako ste i opisale, kao menstrualni samo puno jaci.. dali su mi neku konjsku tabletu protiv bolova pa je malo popustilo. Otisla sam na wc i onda je “izletio” ostatak.. zavrtilo mi se kao nikad u zivotu, toliko sam blijeda bila da su me odmah spojili na infuziju..
maloprije na pregledu je utvrdjeno da je sve izaslo tako da sam prosla samo s jednom tabletom. Ujutro imam jos jedan pregled, nadam se da je to to..
Sve u svemu sreca u nesreci da je krenulo prirodno iako mi se to doma cinilo grozno, ali je krace trajalo..
Zene drage stvarno smo LAVICE! Ovo sve treba prezivjeti i fizicki i pshicki… iako bebicu zelim vise od iceg definitivno mi treba fizicki i pshicki oporavak prije nego krenemo u novi pokusaj.. nadam se brzo..
Mislim da ovaj vikend necu nikad zaboravit😢 ali sigurna sam da cim ako Bog da ugledam svoju bebicu da necu vise razmisljati o tome🙏
Puse svima i drzimo se, zajedno smo jace❤️
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Drage cure, hvala vam svima na toplim rijecima podrske, znam da me razumijete💕
Evo pisem vam iz bolnice, upravo je sve zavrsilo…
Iako sam bila narucena sutra (tj danas) u 9 ujutro, oko 8 navecer sam pocela jako krvariti, vec doma na wc-u sam “izbacila” velik dio.. kad smo dosli na hitnu pregledali su me (najgori pregled u zivotu, u tijeku pregleda je samo izlazilo iz mene, uzasan osjecaj, buljila sam u strop kao hipnotizirana samo da ne gledam..”
Dobila sam prvu tabletu i krenuli su jaki grcevi, kako ste i opisale, kao menstrualni samo puno jaci.. dali su mi neku konjsku tabletu protiv bolova pa je malo popustilo. Otisla sam na wc i onda je “izletio” ostatak.. zavrtilo mi se kao nikad u zivotu, toliko sam blijeda bila da su me odmah spojili na infuziju..
maloprije na pregledu je utvrdjeno da je sve izaslo tako da sam prosla samo s jednom tabletom. Ujutro imam jos jedan pregled, nadam se da je to to..
Sve u svemu sreca u nesreci da je krenulo prirodno iako mi se to doma cinilo grozno, ali je krace trajalo..
Zene drage stvarno smo LAVICE! Ovo sve treba prezivjeti i fizicki i pshicki… iako bebicu zelim vise od iceg definitivno mi treba fizicki i pshicki oporavak prije nego krenemo u novi pokusaj.. nadam se brzo..
Mislim da ovaj vikend necu nikad zaboravit😢 ali sigurna sam da cim ako Bog da ugledam svoju bebicu da necu vise razmisljati o tome🙏
Puse svima i drzimo se, zajedno smo jace❤️
Samo polako, uzmi si vremena koliko god ti treba za sve. Bilo to za druženje, povratak na posao, novu trudnoću, plakanje... Kako se god osjećaš to je sve u redu i imaš pravo na svaki taj osjećaj bez da se požuruješ da to zaboraviš ili preboliš jer to je uzaludno. To ne prolazi. Drži nam se, mi smo tu da te saslušamo uvijek ❤️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Pozdrav, bila sma na uzv nakon 2 m (dr je bila no god), sve je otišlo hvala Bogu. Ali radila sam briseve i namjena je escherihija. A već me i jedno 3tjedna jako peče dole. Dr mi je dala geonistin vaginalete, ali ništa mi nije bolje. Sad sam radila urinokulturu, pa čekam nalaz. Nije mi rekla da li i muž mora piti antibiotik, tako da sam baš razočarana i na početku svega
Pozdrav, bila sma na uzv nakon 2 m (dr je bila no god), sve je otišlo hvala Bogu. Ali radila sam briseve i namjena je escherihija. A već me i jedno 3tjedna jako peče dole. Dr mi je dala geonistin vaginalete, ali ništa mi nije bolje. Sad sam radila urinokulturu, pa čekam nalaz. Nije mi rekla da li i muž mora piti antibiotik, tako da sam baš razočarana i na početku svega
Hmm, možda da ti se muž javi svom doktoru opće prakse i pita za mišljenje treba li i on piti atb na temelju tvog nalaza? Makar ja kad sam imala ranije situaciju sa streptokokom, gin mi je sam rekao da mi i muž mora piti atb.
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Pozdrav cure,
Ja sam se samo došla javiti da sam okej i pocela sam jucer radit.. misli su mi sad barem malo skrenute iako evo citanjem sad Doninog posta i svega sve se vraca i suze teku same od sebe..
Jako mi je zao zbog tvog gubitka.. da ce biti lakse pa i nece bas, ali se nekako naucis zivjet s tim.. barem mislim..
Nadam se da ste sve dobro.. ❤️
trudnice nase nadam se da je kod vas sve super ❤️
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji