Pozdrav cure,
Ja sam se samo došla javiti da sam okej i pocela sam jucer radit.. misli su mi sad barem malo skrenute iako evo citanjem sad Doninog posta i svega sve se vraca i suze teku same od sebe..
Jako mi je zao zbog tvog gubitka.. da ce biti lakse pa i nece bas, ali se nekako naucis zivjet s tim.. barem mislim..
Nadam se da ste sve dobro.. ❤️
trudnice nase nadam se da je kod vas sve super ❤️
Draga Nela, zao mi je da sam te rasplakala, i zao mi je da sve to razumijes iz iskustva..tesko je jako, nadam se da vrijeme lijeci pa da ce biti barem malo lakse, pogotovo kada ugledamo novi plusic.
Koliko god to zelim toliko s druge strane ne mogu trenutno niti razmisljati o tome a jos manje o strahu koji cu osjecati da se ovo nedaj Boze ne ponovi.. zato cu si svakako uzeti vremena prije nego ponovno pokusamo..
Nadam se da se kroz nekoliko mjeseci sve skupa druzimo na nekoj ljepsoj grupi od ove💕
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Drage cure, hvala vam svima na toplim rijecima podrske, znam da me razumijete💕
Evo pisem vam iz bolnice, upravo je sve zavrsilo…
Iako sam bila narucena sutra (tj danas) u 9 ujutro, oko 8 navecer sam pocela jako krvariti, vec doma na wc-u sam “izbacila” velik dio.. kad smo dosli na hitnu pregledali su me (najgori pregled u zivotu, u tijeku pregleda je samo izlazilo iz mene, uzasan osjecaj, buljila sam u strop kao hipnotizirana samo da ne gledam..”
Dobila sam prvu tabletu i krenuli su jaki grcevi, kako ste i opisale, kao menstrualni samo puno jaci.. dali su mi neku konjsku tabletu protiv bolova pa je malo popustilo. Otisla sam na wc i onda je “izletio” ostatak.. zavrtilo mi se kao nikad u zivotu, toliko sam blijeda bila da su me odmah spojili na infuziju..
maloprije na pregledu je utvrdjeno da je sve izaslo tako da sam prosla samo s jednom tabletom. Ujutro imam jos jedan pregled, nadam se da je to to..
Sve u svemu sreca u nesreci da je krenulo prirodno iako mi se to doma cinilo grozno, ali je krace trajalo..
Zene drage stvarno smo LAVICE! Ovo sve treba prezivjeti i fizicki i pshicki… iako bebicu zelim vise od iceg definitivno mi treba fizicki i pshicki oporavak prije nego krenemo u novi pokusaj.. nadam se brzo..
Mislim da ovaj vikend necu nikad zaboravit😢 ali sigurna sam da cim ako Bog da ugledam svoju bebicu da necu vise razmisljati o tome🙏
Puse svima i drzimo se, zajedno smo jace❤️Samo polako, uzmi si vremena koliko god ti treba za sve. Bilo to za druženje, povratak na posao, novu trudnoću, plakanje… Kako se god osjećaš to je sve u redu i imaš pravo na svaki taj osjećaj bez da se požuruješ da to zaboraviš ili preboliš jer to je uzaludno. To ne prolazi. Drži nam se, mi smo tu da te saslušamo uvijek ❤️
Hvala ti puno💕 iako mi je strasno tesko iz grupe “proljetne bebe 2023” preseliti u ovu, jako puno znaci ovako podijeliti iskustvo i cuti podrsku, iako se ne znamo i vjerojatno nikad necemo upoznati zblizila nas je tragedija i lakse je kad se medjusobno tjesimo❤️
Evo ja sam doma, na BO, lezim i odmaram i to je bas ono sto mi trenutno pase, osim muza i roditelja ne zelim nikoga gledati ni slusati..
💕
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Donna, vrijeme liječi rane ♥️
Danas bi trebala bit ovulacija, ili preciznije sutra, al kako me grlo jako boli krenula sam danas sa antibiotikom, sprejevima, čajevima, septoletama Itd… tako da razmišljam dal da krenemo ili ne, ne znam koja su iskustva sa antibiotikom i trudnoca
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Moram vam se pozaliti da kako dani odmicu strah je sve veci, ne znam da li umisljam ili lagano osetim bebicu ali ako mislim da dugo nisam briga me dovodi do ludila, inace sam malo k'o prehladjena, inhaliram se bosiljkom i nadam se najboljem...
Pia Buu upravo mi je prijateljica javila da su joj plodni dani i da je bolesna ali da joj lakse ide zacece ako joj padne imunitet
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Moram vam se pozaliti da kako dani odmicu strah je sve veci, ne znam da li umisljam ili lagano osetim bebicu ali ako mislim da dugo nisam briga me dovodi do ludila, inace sam malo k'o prehladjena, inhaliram se bosiljkom i nadam se najboljem…
Pia Buu upravo mi je prijateljica javila da su joj plodni dani i da je bolesna ali da joj lakse ide zacece ako joj padne imunitet
Moguće da osjetiš bebicu! Koji si tt? Ja sam sad bebača osjetila s 14tt, odma je dao do znanja da je to mali divljak 😂 nadam se da će te strah uskoro proći, ali razumijem te, i meni dođe na momente bez posebnog razloga ❤️ i slažem se s ovim vezano za začeće
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sutra sam punih 17, osecam da me hvata bolest a moram raditi, nocas su mi gasovi organe pomerali, sad sam dosla na pauzu pa se nadam da cu osetiti pokret da se umirim i tako u krug
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Sutra sam punih 17, osecam da me hvata bolest a moram raditi, nocas su mi gasovi organe pomerali, sad sam dosla na pauzu pa se nadam da cu osetiti pokret da se umirim i tako u krug
Jesi uspjela dobit neki termin raniji kod gin cisto da se smiris?
Ja vjerujem da je sve okeee i da samo proslost utjece na crne misli kad se pojave (i kod mene je tako)
Kaj se plinova tice i mene zna bas bolit kad sam naduta i to je normalnooo samo jako neugodno i bolno. Ja to rijesim dodatnim unosom vlakana tipa zobene, mozda i tebi pomognee 🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Kako ste curkee?
Ja sad završila s pregledom kod ginekologinje. Skroz je prisutan smeđi iscjedak i dala mi je duphaston da pijem 21 dan i da prestanem ako krene ranije krvarenje te je rekla da uzimam folnu kiselinu obavezno.. jajnici uredni i bez cisti, sve u najboljem redu kaže samo je došlo malo do poremećaja ciklusa zbog spontanog
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Kakva su vaša iskustva s tim tabletama?
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Kakva su vaša iskustva s tim tabletama?
Ja sam pila duphaston za održavanje trudnoće. Ne znam što reći o iskustvu, nisam imala nikkavih posebnih nus pojava ili što već 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji