Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    23. Rujan 2022. 16:38

U cetvrtak idem da mi pregleda nalaze krvi, hemostaziologa, geneticara i da mi uzme briseve., Loza sve sam sigurnija da osetim poneki udarac bas nisko izmedju jajnika ili golicanje po jajnicima, drago mi je da u ponedeljak vadim krv i urin posto sam evo dosla sa posla i imam temperaturu 37C, odlicno podnosim nego mi krivo sti nisam bila bolesna 15 godina, tacnije od kad drzim vrtic a evo u svakoj trudnoci se razbolim... 
    Kk dobro da mislis da su gasovi normalni jer bas je bilo bolno ali ako je u redu prezivecu!
    Hvala svima na podrsci!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Lana99
    23. Rujan 2022. 18:43

Loza 💙😇

Lana99

Kakva su vaša iskustva s tim tabletama?
    Ja sam pila duphaston za održavanje trudnoće. Ne znam što reći o iskustvu, nisam imala nikkavih posebnih nus pojava ili što već 😂

Ahaa, ja da potakne krvarenje..
    Samo daaa dobijem i da krenemo kako treba raditi na bebi❤
    Uzela sam danas folnu od solgara

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

anrim88
    26. Rujan 2022. 12:59

PiaBuu

Pozdrav cure, javljam vam se da znate da sam tu! Sve sta ste napisale neki dan, procitala sam sve i jedno napisano od vas vise puta i zato vam se zahvaljujem, vjerujem da ne znate koliko mi dajete smirenje i mir u meni! Hvala! <3 Kod mene je situacija ovakva ( moze li mi netko poslati onaj link da ubacim slike lh trakica ? ) razmisljam dal da idem na jos jedan pregled kod jednog privatnika prije nego sta krenem s trudnocom, tj tocnije da izvadim bris ureaplasme i provjeri stanje jel sve uredu te da vidim jos jedno misljenje ili smatrate da mi ne treba i da bez veze fantaziram? zadnji put sam bila pocetkom 7 mj kod dr i dala mi je zeleno svijetlo.. jedino sta mi je preostalo izvaditi antifoslipidni sindrom ne znam koliko je on vazan? jel netko vadio? u glavi mi je samo ono, sta ako nisam jos ovo, ono..

PiaBuu, zao mi je sto si tu, nitko ne bi trebao biti ovdje. Fosfolipidni sidrom se odnosi na trombofiliju, odnosno kada radis testove za trombofiliju radis i za njega. Barem sam ja tako.

👱‍♀️34
    🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto

anrim88
    26. Rujan 2022. 21:24

Curke, ja sam danas obavila pregled kod hematologa i obzirom da imam pai mutaciju i na sve ovo sto mi se izdogadjalo, ako ponovno ostvarim trudnocu, moram se javiti u bolnicu odmah nakon pozitivnog testa ili bete i bit cu na heparinu. Ako bi to bilo moje rjesenje nitko sretniji od mene.🙂
    No, da ne bude sve dobro i da dobijem neke odgovore, ja sam poucena prijasnjim iskustvom napravila test na trudnocu na kojem se i dalje vidi nekakva sjena, imam one osjetljive (10 ml) i sada mi je stvarno muka, pa je li moguce da nakon kiretaze od koje je proslo dva tjedna jos bude bete koju test moze uhvatiti, je li moguce da je nesto opet ostalo, beta je prije kiretaze bila 114, to nije nesto tako jako visoko, uglavnom vise ne znam nista, nadam se da nitko nece imati ovakvu situaciju, ali bilo kakva iskustva su dobrodosla, jeste li isle na pregled nakon kiretaze, vadile betu, kolika je bila, kada je pala. Zao mi je sto uopce o ovome svemu pricamo.😔

👱‍♀️34
    🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto

kk1109
    26. Rujan 2022. 21:30

anrim88

Curke, ja sam danas obavila pregled kod hematologa i obzirom da imam pai mutaciju i na sve ovo sto mi se izdogadjalo, ako ponovno ostvarim trudnocu, moram se javiti u bolnicu odmah nakon pozitivnog testa ili bete i bit cu na heparinu. Ako bi to bilo moje rjesenje nitko sretniji od mene.🙂
    No, da ne bude sve dobro i da dobijem neke odgovore, ja sam poucena prijasnjim iskustvom napravila test na trudnocu na kojem se i dalje vidi nekakva sjena, imam one osjetljive (10 ml) i sada mi je stvarno muka, pa je li moguce da nakon kiretaze od koje je proslo dva tjedna jos bude bete koju test moze uhvatiti, je li moguce da je nesto opet ostalo, beta je prije kiretaze bila 114, to nije nesto tako jako visoko, uglavnom vise ne znam nista, nadam se da nitko nece imati ovakvu situaciju, ali bilo kakva iskustva su dobrodosla, jeste li isle na pregled nakon kiretaze, vadile betu, kolika je bila, kada je pala. Zao mi je sto uopce o ovome svemu pricamo.😔

Drago mi je da ste na putu za nalazenje rijesenja i da imas plan za odrzavanje buduce trudnoce. Vjerujem da je to na neki nacin olaksanje kad znas sta i kako dalje 
    Kaj se tice bete stvarno ti ne znam, ja nakon spontanog nisam ni vadila betu niti radila testice tako da ti tu ne mogu pomoc.
    Imala sam redovne preglede. Prvi nakon 2 tjedna, a ostale neposredno nakon menstruacije. Ne znam je to uobicajna procedura ili sam to morala jer je moj spontani bio porod+kiritaza 🤷‍♀️
    Ako te muci, svakako se javi svom ginekologu i samoinicijativno odi na pregled da se smiris. Zelim ti sve najbolje, skoru urednu trudnocu i samo jako ❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

anrim88
    26. Rujan 2022. 21:55

kk1109

anrim88

Drago mi je da ste na putu za nalazenje rijesenja i da imas plan za odrzavanje buduce trudnoce. Vjerujem da je to na neki nacin olaksanje kad znas sta i kako dalje
    Kaj se tice bete stvarno ti ne znam, ja nakon spontanog nisam ni vadila betu niti radila testice tako da ti tu ne mogu pomoc.
    Imala sam redovne preglede. Prvi nakon 2 tjedna, a ostale neposredno nakon menstruacije. Ne znam je to uobicajna procedura ili sam to morala jer je moj spontani bio porod+kiritaza 🤷‍♀️
    Ako te muci, svakako se javi svom ginekologu i samoinicijativno odi na pregled da se smiris. Zelim ti sve najbolje, skoru urednu trudnocu i samo jako ❤️

Hvala, vec sam poslala mail ginekologu, pa vam javim sto ce reci.
    Divne ste, ne znam sto bih bez vas.❤️🥰

👱‍♀️34

• Lili14
    27. Rujan 2022. 17:40

Pozdrav svima, i ja se pridruzujem ovoj temi, u 8 tjednu saznajem da je plod ostao na 5+6 i beta koja se ne povecava, savjetovano da sacekam 14 dana da proces prirodno krene a ukoliko ne, dobiti cu tabletu za pobacaj. 
    Nakon prve uredne trudnoce ovo 😢Mene interesuje koliko dugo je krvarenje trajalo kod vas  da li ste radili neke pretrage na svoju ruku jer mi je receno da nema potrebe obzirom da sam imala vec jednu urednu trudnocu, te da je ovo “prirodna selekcija”  nakon koliko ste cekali na novi pokusaj.Hvala svima ❤️

Loza 💙😇
    27. Rujan 2022. 19:18

Anrim meni ovo za heparin zvuči kao dobra vijest u tome svemu :) a ovo za test, hm... Ja sam ga radila nekih 10ak dana nakon gubitka bebice i kiretaže i bio je negativan. Bog nek mi oprosti, ali bila sam tako sretna tada da mi barem taj oporavak ide kako treba kada već trudnoća nije opstala. A kolegica je imala medikametozni pobačaj i nakon toga vakuum jer se nije sve očistilo, i nakon 10ak dana joj je test i dalje bio blago pozitivan... Ona je izgubila bebicu u cca 7tt. Nakon toga je sve bilo ok, nakon 2 ciklusa je dobila zeleno svjetlo za novu trudnoću koju je kroz par mjeseci i ostvarila. želim reći da možda nije tako neuobičajeno da beta sporije opada... Svakako javi što ti je gin rekao :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    27. Rujan 2022. 19:26

Lili14 jako mi je žao zbog tvoje situacije 😥 nadam se da će pobačaj prirodno krenuti i prije da ta agonija što prije završi... Možda grubo za reći, ali nema više povratka 😥 drži se i ovdje smo kad god ti zatreba razgovor ❤️
    A većina nas je ovdje nakon gubitka radila pretrage briseva, tsh, trombofiliju, kariogram. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

anrim88
    27. Rujan 2022. 20:07

Loza 💙😇

Anrim meni ovo za heparin zvuči kao dobra vijest u tome svemu :) a ovo za test, hm… Ja sam ga radila nekih 10ak dana nakon gubitka bebice i kiretaže i bio je negativan. Bog nek mi oprosti, ali bila sam tako sretna tada da mi barem taj oporavak ide kako treba kada već trudnoća nije opstala. A kolegica je imala medikametozni pobačaj i nakon toga vakuum jer se nije sve očistilo, i nakon 10ak dana joj je test i dalje bio blago pozitivan… Ona je izgubila bebicu u cca 7tt. Nakon toga je sve bilo ok, nakon 2 ciklusa je dobila zeleno svjetlo za novu trudnoću koju je kroz par mjeseci i ostvarila. želim reći da možda nije tako neuobičajeno da beta sporije opada… Svakako javi što ti je gin rekao :)

Bok, javljam novosti, ginekolog je rekao da idem vaditi betu sljedeci tjedan, pa cemo vidjeti kakav ce biti nalaz i onda cemo odluciti sto dalje. 🤔Loza, totalno te razumijem za negativan test i meni bi to sada bilo olaksanje, ja sada samo zelim dobiti menstruaciju, nikada ju toliko nisam prizeljkivala, stvarno se stvari mogu totalno izokrenuti u trenu. Sto se heparina tice i ja sam sretna, ako je to rjesnje, to ce biti fenomenalno, morat cu jos kod imunologa jer su mi bila pozitivna ana antitijela, ali uopce se ne bunim, neka istraze sve i neka barem jednu trudnocu iznesem do kraja, dobijem tu malu bebicu i poslije neka bude kako bude. Kada toliko zelis to cudo, mozes sve podnijeti, prije sam padala u nesvijest kada su mi krv vadili, sada mi nije bad ni tri puta u jednom danu.🤣 Ova borba stvarno radi strasne zene.💪Neka nam se svima isplati na kraju.🙂🤞

👱‍♀️34

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.