Lana i Ella žao mi je ako ishod ciklusa ipak nije dobar 😮💨
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Moja je M ipak došla jutros.. izmučila me zadnjih dana i psihički i fizički. Ali neka je bar došla napokon da mogu krenuti dalje , nove ture, nove avanture 🤣
Opet lh trakice u pripravu🤞😋
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ella mnoge smo imale biohemijse pre uspesne trudnoce, nek' se kaci pa jednom ce uspeti, puno srece u narednom ciklusu
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Drage cure,
Teska srca pridruzujem se ovoj temi. Jucer sam saznala da se nasa bebica vise ne razvija, ne kuca srce. Bila sam tocno 10 tt.
Osjetila sam lagane grceve u trbuhu kao menstrualne i imala smedji iscjedak.. otisla na hitnu i nazalost najgore moguce vijesti😢😢😢😢 u pon imam postupak pobacaja tabletom..
Osjecaj je strasan, sve koje ste to prosle razumijete.. ne mogu prestat plakat.. jedva cekam da prodje ponedjeljak pa da pokusam lagano naprijed..
Cure koje ste to prosle, nakon koliko ste dobile mengu i kada ste ponovno pokusale zatrudnijeti?
💋💕
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Drage cure,
Teska srca pridruzujem se ovoj temi. Jucer sam saznala da se nasa bebica vise ne razvija, ne kuca srce. Bila sam tocno 10 tt.
Osjetila sam lagane grceve u trbuhu kao menstrualne i imala smedji iscjedak.. otisla na hitnu i nazalost najgore moguce vijesti😢😢😢😢 u pon imam postupak pobacaja tabletom..
Osjecaj je strasan, sve koje ste to prosle razumijete.. ne mogu prestat plakat.. jedva cekam da prodje ponedjeljak pa da pokusam lagano naprijed..
Cure koje ste to prosle, nakon koliko ste dobile mengu i kada ste ponovno pokusale zatrudnijeti?
💋💕
Žao mi je što ti se to dogodilo i što to moraš proživljavati..
Želim da ti Bog da snage da izdržiš sve te teške trenutke, sva ona fizička bol nije nista naspram psihičke i duševne boli.. drži se 🙏❤️
Moja M nakon spontanog je došla 43.dan , a druga tek danas (74.dan). Ali kod mene su inače ciklusi duži i čudni pa ne vjerujem da će tako i tebi biti.
Što se tiče ponovnog pokušaja, čekala sam prvu M i onda opet krenuli u akciju, ali ja nisam imala kiretrazu pa sam mogla odmah. Iako to sve zavisi i od tebe same, kako de psihicki osjećaš i da li si spremna.. javljaj nam se
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Drage cure,
💋💕
Jako mi je zao sto si se pridruzila ovoj temi, nemam ti sta reci da ti bude bolje osim da ti kazem da te razumijem i da smo uz tebe ❤️
Sta se tice iduce trudnoce prvo dodi psihicki sebi i smiri se, lagala bi kad bi ti rekla da ce u ponedjeljak bit to to i da ces bit ko nova :/ evo ja dan danas imam dana kad placem ko kisna godina.
Druga stvar, najbolje ti ginekolog moze reci kada je sigurno ici na iducu trudnocu. Njvj ces imati preglede di ce se vidjet kakvo je stanje. Ja sam imala spontani u 18tt (porod+kiritaza) i nakon 2 mjeseca sam dobila zeleno svijetlo iako su mi pricali od 3 do 6 mjeseci nemoj nista.
Prva menga mi je dosla nakon tocno 30 dana, a trudnocu smo ostvarili odma prvi ciklus nakon sto smo dobili zeleno svijetlo od ginekologa.
Drzi see, kolko god sad bezizlazna situacija izgledala trenutno, mozes ti to. Bit ce tesko, bit ce suza,ljutnje, pomjesanih emocija...ali nakon kise dolazi sunce,zato samo hrabro i dopusti si da odzalujes ❤️❤️❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Drage cure,
💋💕
Žao mi je što ti se to dogodilo i što to moraš proživljavati..
Želim da ti Bog da snage da izdržiš sve te teške trenutke, sva ona fizička bol nije nista naspram psihičke i duševne boli.. drži se 🙏❤️
Moja M nakon spontanog je došla 43.dan , a druga tek danas (74.dan). Ali kod mene su inače ciklusi duži i čudni pa ne vjerujem da će tako i tebi biti.
Što se tiče ponovnog pokušaja, čekala sam prvu M i onda opet krenuli u akciju, ali ja nisam imala kiretrazu pa sam mogla odmah. Iako to sve zavisi i od tebe same, kako de psihicki osjećaš i da li si spremna.. javljaj nam se
Draga Ella,
Puno ti hvala na lijepim rijecima❤️
Svjesna sam da je sve to individualno.. nakon prvog soka i placa sad samo zelim da taj ponedjeljak dodje i prodje cim prije, naravno da se dodatno sve lose izdogadja vikendom pa nisam mogla odmah iduci dan na postupak.. trenutno osjecam grceve kao menstrualne, popila sam tabletu protiv bolova, imam smedje-rozi isjedak.. iskreno se nadam da nece krvarenje krenuti prije pon jer ne zelim jos taj stres da mi se to dogadja doma bez nadzora doktora.. takodje ne idem na kiretazu nego tablete, nadam se da ce dobro proci barem to🙏
Javim svakako💕
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Drage cure,
💋💕
Jako mi je zao sto si se pridruzila ovoj temi, nemam ti sta reci da ti bude bolje osim da ti kazem da te razumijem i da smo uz tebe ❤️
Sta se tice iduce trudnoce prvo dodi psihicki sebi i smiri se, lagala bi kad bi ti rekla da ce u ponedjeljak bit to to i da ces bit ko nova :/ evo ja dan danas imam dana kad placem ko kisna godina.
Druga stvar, najbolje ti ginekolog moze reci kada je sigurno ici na iducu trudnocu. Njvj ces imati preglede di ce se vidjet kakvo je stanje. Ja sam imala spontani u 18tt (porod+kiritaza) i nakon 2 mjeseca sam dobila zeleno svijetlo iako su mi pricali od 3 do 6 mjeseci nemoj nista.
Prva menga mi je dosla nakon tocno 30 dana, a trudnocu smo ostvarili odma prvi ciklus nakon sto smo dobili zeleno svijetlo od ginekologa.
Drzi see, kolko god sad bezizlazna situacija izgledala trenutno, mozes ti to. Bit ce tesko, bit ce suza,ljutnje, pomjesanih emocija…ali nakon kise dolazi sunce,zato samo hrabro i dopusti si da odzalujes ❤️❤️❤️
Hvala ti na lijepim rijecima. Zapravo nas ima jako puno koje to prolazimo ili su prosle, iznenadio me broj postova u ovoj grupi.. kazu cak da realna statistika skoro 50% prvih trudnoca zavrsi spontanim.. ali naravno da o tome ne zelimo razmisljasti dok se ne dogodi😢 trenutno mi je najgore, cudim se da imam vise suza za isplakat, samo teku😢😢 i naravno da ce trebati fizicki i psihicki oporavak prije iduceg pokusaja. Ali zelim nasu bebicu cim prije drazati u rukama tako da su mi osjecaji strasno zbrkani..
Vrijeme ce nadam se napraviti svoje pa ce biti malo lakse❤️
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Donna jako mi je zao sto to moraš prolaziti 🥺 želim ti svu sreću da sve prođe kako je i meni prije tjedan dana. Podjelit ću svoje iskustvo. Došla sam u bolnicu u 10 ostavili su me u dnevnoj bolnici, presvukla se u spavaćicu i u 11:30 dobila prve dvije tablete. Nakon 20min sam prokrvarila lagano, i imala sam groznicu bilo mi je strašno zima (nuspojava od tableta). Nakon sat vremena je prošla groznica. Krvarenje i dalje lagano. U 14:30 dobila sam sljedeće 2 tablete, krvarenje i dalje ali bez ičega. U 16:00 počeli bolovi dosta jaki poput menstrualnih ali jači. U 17:30 dobila zadnje 2 tablete i cuclajuci zadnju tabletu otisla u wc gdje je sve izašlo van i u tom trenutku prestali i bolovi. Pobacila sam u 17:45. Sve prošlo uredu. 🥺❤ ostavili su me da prenocim i ujutro na uzv da vide da nije nešto ostalo. Na svu sreću bilo je sve ok, sve je izašlo 🥺😪 dobila sam ručak i posto sam negativna krvna grupa rogam injekciju i puštena sam kući. Sretno ❤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Domna2022 jako mi je žao i drži se, jake smo mi i slobodno nam piši sve svoje emocije ovdje. Izbaci sve iz sebe, plači i pričaj. Nemoj se samo zatvoriti u sebe kao što sam ja napravila i doslovno se uništila. Znam da ti sada ni jedna riječ ne znači i da ne liječi tugu, ali vrijeme hoće.❤
Ja sam imala spontani u 7tt i sva sreća prošlo je bez kiretaže, ali sam svojim očima sve vidjela i samo vrištali i pritom naletila na užasno doktore koji su samo rekli "ma mladi ste, ne brini događa se, sad bar znaš da možete????"
Bila sam slomljena, ali sada mjesec ipo dana kasnije sam bolje.. i dalje se sjetim i dođe mi teško ali eto..
Meni prva menstruacija i dalje nije došla. Spontani je bio 5.8. Ali idem za 5 dana napokon kod ginekologinje pa ću vidjeti zašto 😑
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji