Hej Frani jako mi je žao zbog tvog gubitka 😥 samo me zanima što je točno taj prvi gin uklanjao i čistio iz maternice kad tamo nije bilo ničega za maknuti, jel… Svašta. Mrzim kad ionako ružno i loše iskustvo postane još ružnije zbog ne pažnje drugih ljudi kojima vjeruješ da će ti pomoći! Baš sam se malo naljutila sada. Brz oporavak ti želim i uspješnu trudnoću ❤️
Hej Loza, naime cijelo vrijeme od samoga početka trudnoće, moj ginekolog je mislio da je trudnoća uredna, budući da je ultrazvukom ustanovljena gestacijska vrećica u kojoj se vidjela "točkica". Pretpostavka je bila da je to inicijalni plod, ali sumnja se pojavila već na drugom kontrolnom pregledu, gdje se taj inicijalni gestacijski mjehurić jednostavno nije vidljivo mijenjao, pojednostavljeno rečeno, nije bio ništa veći u odnosu na prvi pregled. I tada smo krenuli sa vađenjem bete koja je u dva uzeta uzorka uredno rasla, te je bila u referentnim vrijednostima kako i treba biti, te smo na kratko odahnuli misleći kako je trudnoća samo manja, no što se misli. Ali nakon cca 2 tjedna sam prokrvarila i doživjela napadaj boli koji me doslovno srušio od jačine, pa sam tako završila tu noć u bolnici. Oni su na brzinu zakljucili da je potrebna kiretaža i tako je to u biti ostalo nedijagnisticirano do pojave novih bolova. Tada mi je to otkrio taj drugi ginekolog.
Ja sam danas pišnula Viola test i vidi se crtica ali nije baš jaka. Mob sam jedva uhvatila, a uzivo vidljiva, kad muž kaže da se vidi onda je istina 🤣
https://ibb.co/wQCRWXx
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pozz svima, nakon mog spontanog, odnosno odumrle trudnoce i medikamentozng prekida iste sve se zakompliciralo. Znaci ja sam vam nakin 2 tjedna od pobacaja otisla na privatni pregled, kako bih utvrdila sto dalje, koje pretrage jos obaviti i slicno, izmedju ostalog tada mi je napravljen i ultrazvuk, na kojem je bila vidljiva rezidua, taj dio je dosta prokrvljen i visoko u maternici, beta isto dosta visoka i tako ja sada lezim u bolnici i cekam kiretazu. 😔Sve sto je moglo meni je poslo po zlu, toliko sam umorna i tuzna, samo zelim malo mira. Ne planiram neko vrijeme trudnoci, jer se moram oporaviti od svega… bas sam dotucena i ne znam kako krenuti dalje, jer se panicno bojim ovakvih ishoda.Pozdrav Anrim i svima ostalima, nažalost prosla sam slično kao i ti. Kod mene se nakon početne dijagnoze, odnosno kako su tada mislili, missed ab-a, te kiretaže, na kraju ipak ispostavilo da sam imala vanmateričnu trudnoću, koju nisu primjetili u bolnici, nego sam tek, nakon više od tjedan dana nakon što je učinjena kiretaža, zbog bolova i krvarenja otišla kod drugog ginekologa koji me odmah poslao u bolnicu, uočivši vanmateričnu trudnoću na ultrazvuku. Naravno, uklonjen mi je jajovod, budući da je već do tada bilo prisutno i unutarnje krvarenje uslijed pucanja jajovoda u kojem se razvijao plod. Nije tako davno to bilo…još se oporavljam, ali dobro sam sada kako je moglo biti. Zahvalna sam tom drugom ginekologu koji je vidio o čemu se radi, dok ginekolog u bolnici nije, koji je odradio kiretažu, na kraju se ispostavilo sasvim nepotrebno..ali tu smo gdje smo, sada u ovome trenutku. Nastojim misliti pozitivno i ići dalje, spremna za nove pokušaje, iako znam da uvijek postoji mogućnost za neželjene ishode, no vjerujem da će na kraju ipak biti sve u redu. Drži se, draga Anrim i sve ostale curke koje pokušavaju!
Znam u potpunosti kako ti je. Ja sam u Maju imala vanmatericnu i otklonjwn mi je desni jajovod laparaskopijom. Budi jaka i oporavi se za nove pobede. Zelim da se sto pre oporavis ❤️💐
Ja sam danas pišnula Viola test i vidi se crtica ali nije baš jaka. Mob sam jedva uhvatila, a uzivo vidljiva, kad muž kaže da se vidi onda je istina 🤣
https://ibb.co/wQCRWXx
Sretno, nadam se da će tamniti 🤗🤗❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozz svima, nakon mog spontanog, odnosno odumrle trudnoce i medikamentozng prekida iste sve se zakompliciralo. Znaci ja sam vam nakin 2 tjedna od pobacaja otisla na privatni pregled, kako bih utvrdila sto dalje, koje pretrage jos obaviti i slicno, izmedju ostalog tada mi je napravljen i ultrazvuk, na kojem je bila vidljiva rezidua, taj dio je dosta prokrvljen i visoko u maternici, beta isto dosta visoka i tako ja sada lezim u bolnici i cekam kiretazu. 😔Sve sto je moglo meni je poslo po zlu, toliko sam umorna i tuzna, samo zelim malo mira. Ne planiram neko vrijeme trudnoci, jer se moram oporaviti od svega… bas sam dotucena i ne znam kako krenuti dalje, jer se panicno bojim ovakvih ishoda.Pozdrav Anrim i svima ostalima, nažalost prosla sam slično kao i ti. Kod mene se nakon početne dijagnoze, odnosno kako su tada mislili, missed ab-a, te kiretaže, na kraju ipak ispostavilo da sam imala vanmateričnu trudnoću, koju nisu primjetili u bolnici, nego sam tek, nakon više od tjedan dana nakon što je učinjena kiretaža, zbog bolova i krvarenja otišla kod drugog ginekologa koji me odmah poslao u bolnicu, uočivši vanmateričnu trudnoću na ultrazvuku. Naravno, uklonjen mi je jajovod, budući da je već do tada bilo prisutno i unutarnje krvarenje uslijed pucanja jajovoda u kojem se razvijao plod. Nije tako davno to bilo…još se oporavljam, ali dobro sam sada kako je moglo biti. Zahvalna sam tom drugom ginekologu koji je vidio o čemu se radi, dok ginekolog u bolnici nije, koji je odradio kiretažu, na kraju se ispostavilo sasvim nepotrebno..ali tu smo gdje smo, sada u ovome trenutku. Nastojim misliti pozitivno i ići dalje, spremna za nove pokušaje, iako znam da uvijek postoji mogućnost za neželjene ishode, no vjerujem da će na kraju ipak biti sve u redu. Drži se, draga Anrim i sve ostale curke koje pokušavaju!Znam u potpunosti kako ti je. Ja sam u Maju imala vanmatericnu i otklonjwn mi je desni jajovod laparaskopijom. Budi jaka i oporavi se za nove pobede. Zelim da se sto pre oporavis ❤️💐
Hvala ti ❤️ i kod mene je desni jajovod bio u pitanju. Ide pomalo na bolje, ali jos ponekad osjetim bolove. Ne jako, ali onako umjerena bol. Koliko dugo je tebe boljelo nakon operacije?
Frani meni je tako nekis 10 dana bio taj bol ali najvise kad bi ustajala i sednula. A posle mi je pomodreo trbuh od pupka na dole. I to je trajalo nekih 2 nedelje
https://ibb.co/pb4GJGj
https://ibb.co/8cZ7Lcz
https://ibb.co/s1bHKQH
https://ibb.co/Ln6R9fV
Žene, mene je danas tokom dana stomak užasno bolio i pojavila mi se popodne roskasta fleka na ulosku , a sada 2 male smeđe fleke.. ne znam da li je početak M ili implantacijsko, saznat ću sutra 🤷♀️
Ne moram reći koliko sam razočarana bila kada sam ugledala, iako nisam imala prevelika očekivanja opet je nada postojala, isplakala sam svoje i aj dalje.. dat će Bog 🙏
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Žene, mene je danas tokom dana stomak užasno bolio i pojavila mi se popodne roskasta fleka na ulosku , a sada 2 male smeđe fleke.. ne znam da li je početak M ili implantacijsko, saznat ću sutra 🤷♀️
Ne moram reći koliko sam razočarana bila kada sam ugledala, iako nisam imala prevelika očekivanja opet je nada postojala, isplakala sam svoje i aj dalje.. dat će Bog 🙏
Polako mila nozda je implatacija, cekamo do sutra pa vidjet sta i kako 🍀🤞
I meni je danas tako. Isto me stomak grči kao da ću svaki tren dobiti I imala sam par fleka tokom dana. Bole me i leđa...užasan osjećaj.
Ako mi već treba doći m nek dođe jer mi je danas 44 dan bez menge nakon spontanog😪
Jedva čekam 23.8. Da idem kod ginekologinje 😪😪😪😪
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji