https://ibb.co/3sJQj4r
Evo iz daljeg, kažem ne vjerujem jer su svi imali loša iskustva s ovim testovima, a ja baš ove naručim ccc.Ja vidiiim, tako je i moj prvi testic izgledao.
Koji si dpo?
Drzim fige da svaki dam bude sve tamnija i tamnijaa 🥰🥰
Da , vidi se ali ne znam jel istina, jer kažem, dosta žena je reklo da ovaj test One Step pokaze krivo 🤷♀️
Danas mi je 12dpo , sutra bih kao trebala dobiti , vidjet ćemo. Nadam se da je to to 🙏🤗
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Evo iz daljeg, kažem ne vjerujem jer su svi imali loša iskustva s ovim testovima, a ja baš ove naručim ccc.
Sretno, meni ovo izgleda u redu i imam pozitivno iskustvo s tim testovima 😁🙏
Al i mene su takvw sjenice mučile u ovoj trudnoći, na kraju sam poludila i kupila digitalni da ne razmišljam više tamni li
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Evo iz daljeg, kažem ne vjerujem jer su svi imali loša iskustva s ovim testovima, a ja baš ove naručim ccc.Sretno, meni ovo izgleda u redu i imam pozitivno iskustvo s tim testovima 😁🙏
Al i mene su takvw sjenice mučile u ovoj trudnoći, na kraju sam poludila i kupila digitalni da ne razmišljam više tamni li
Ma ja iskreno ne vjerujem ovim testovima jer očito stalno bacaju sjene. Žene su pisale da je na vodu bio pozitivan, tako da ako danas M ne dođe, kupit ću neki drugi test i gotovo. Jer očito više ne postoji pouzdan test, svi bacaju neke sjene i evap, strašno!
Stomak me boli tako da očekujem da M i dođe 🙄
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ella ovako je i meni bilo, sve sam naprezala oči da vidim tu sjenu i vidjela sam je jedva... napravila sljedeće jutro bila ista, otisla po drugi test gdje se lijepse vidjelo 🙂 držim fige 🤞
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ella nadam se da ce biti uredna trudnoca, javljaj
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Evo iz daljeg, kažem ne vjerujem jer su svi imali loša iskustva s ovim testovima, a ja baš ove naručim ccc.
Ja vidim sjenu na obs testica mila. Samo nek se crticica crveni jer te je to 🥰🍀🤞
Vidjet ćemo, ne nadam se ničemu
Zadnja 2 dana imam bolove dolje, kao da ću svaki tren dobiti, ali nisam još. Dojke također bolne 🤷♀️
Danas moram u nabavku testa pa javim kad (ako) pišnem
🚺 31
♡ A ♡ 21.01. ♡
Vidjet ćemo, ne nadam se ničemu
Zadnja 2 dana imam bolove dolje, kao da ću svaki tren dobiti, ali nisam još. Dojke također bolne 🤷♀️
Danas moram u nabavku testa pa javim kad (ako) pišnem
Bolovi mogu biti i u trudnoci a po testu tebi nema menge sve do godine. Ajd pisni pa javi u medjuvremenu 😘
Pozz svima, nakon mog spontanog, odnosno odumrle trudnoce i medikamentozng prekida iste sve se zakompliciralo. Znaci ja sam vam nakin 2 tjedna od pobacaja otisla na privatni pregled, kako bih utvrdila sto dalje, koje pretrage jos obaviti i slicno, izmedju ostalog tada mi je napravljen i ultrazvuk, na kojem je bila vidljiva rezidua, taj dio je dosta prokrvljen i visoko u maternici, beta isto dosta visoka i tako ja sada lezim u bolnici i cekam kiretazu. 😔Sve sto je moglo meni je poslo po zlu, toliko sam umorna i tuzna, samo zelim malo mira. Ne planiram neko vrijeme trudnoci, jer se moram oporaviti od svega… bas sam dotucena i ne znam kako krenuti dalje, jer se panicno bojim ovakvih ishoda.
Pozdrav Anrim i svima ostalima, nažalost prosla sam slično kao i ti. Kod mene se nakon početne dijagnoze, odnosno kako su tada mislili, missed ab-a, te kiretaže, na kraju ipak ispostavilo da sam imala vanmateričnu trudnoću, koju nisu primjetili u bolnici, nego sam tek, nakon više od tjedan dana nakon što je učinjena kiretaža, zbog bolova i krvarenja otišla kod drugog ginekologa koji me odmah poslao u bolnicu, uočivši vanmateričnu trudnoću na ultrazvuku. Naravno, uklonjen mi je jajovod, budući da je već do tada bilo prisutno i unutarnje krvarenje uslijed pucanja jajovoda u kojem se razvijao plod. Nije tako davno to bilo...još se oporavljam, ali dobro sam sada kako je moglo biti. Zahvalna sam tom drugom ginekologu koji je vidio o čemu se radi, dok ginekolog u bolnici nije, koji je odradio kiretažu, na kraju se ispostavilo sasvim nepotrebno..ali tu smo gdje smo, sada u ovome trenutku. Nastojim misliti pozitivno i ići dalje, spremna za nove pokušaje, iako znam da uvijek postoji mogućnost za neželjene ishode, no vjerujem da će na kraju ipak biti sve u redu. Drži se, draga Anrim i sve ostale curke koje pokušavaju!
Hej Frani jako mi je žao zbog tvog gubitka 😥 samo me zanima što je točno taj prvi gin uklanjao i čistio iz maternice kad tamo nije bilo ničega za maknuti, jel... Svašta. Mrzim kad ionako ružno i loše iskustvo postane još ružnije zbog ne pažnje drugih ljudi kojima vjeruješ da će ti pomoći! Baš sam se malo naljutila sada. Brz oporavak ti želim i uspješnu trudnoću ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji