Pozdrav svima, i ja se pridruzujem ovoj temi, u 8 tjednu saznajem da je plod ostao na 5+6 i beta koja se ne povecava, savjetovano da sacekam 14 dana da proces prirodno krene a ukoliko ne, dobiti cu tabletu za pobacaj.
Nakon prve uredne trudnoce ovo 😢Mene interesuje koliko dugo je krvarenje trajalo kod vas da li ste radili neke pretrage na svoju ruku jer mi je receno da nema potrebe obzirom da sam imala vec jednu urednu trudnocu, te da je ovo “prirodna selekcija” nakon koliko ste cekali na novi pokusaj.Hvala svima ❤️
Lili14, samo hrabro, nadam se sa ce sve sto prije krenuti samo i da ce proci bez ikakvih komplikacija. Saljem pozitivnu energiju.🙂❤️
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Pozdrav svima, i ja se pridruzujem ovoj temi, u 8 tjednu saznajem da je plod ostao na 5+6 i beta koja se ne povecava, savjetovano da sacekam 14 dana da proces prirodno krene a ukoliko ne, dobiti cu tabletu za pobacaj.
Nakon prve uredne trudnoce ovo 😢Mene interesuje koliko dugo je krvarenje trajalo kod vas da li ste radili neke pretrage na svoju ruku jer mi je receno da nema potrebe obzirom da sam imala vec jednu urednu trudnocu, te da je ovo “prirodna selekcija” nakon koliko ste cekali na novi pokusaj.Hvala svima ❤️Pozdrav draga Lili, ja sam upravo danas bila na pregledu. 9+1 sam, a beba je ostala na 6+2 i prestalo joj je kucati srceko. ☹️
Isto mi je doktorica savjetovala da pricekam 2 tjedna da prirodno prokrvarim, a ako ne, idem u bolnicu isto na tablete, preporucuje to vise nego kiretazu.
Isto me zanima koliko cesto zene uspiju prirodno prokrvariti i koliko fizicki traje oporavak. ☹️ Vjerujem da je psihicki puno tezi…
Žao mi je što ti se to dogodilo i što se uopće nalaziš na ovoj temi 😔
Neka ti Bog da punoooo snage , jer trebat će ti..psihicki najviše..
Drži se i slobodno piši ako ti je tako lakše..
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Nakon prve uredne trudnoce ovo 😢Mene interesuje koliko dugo je krvarenje trajalo kod vas da li ste radili neke pretrage na svoju ruku jer mi je receno da nema potrebe obzirom da sam imala vec jednu urednu trudnocu, te da je ovo “prirodna selekcija” nakon koliko ste cekali na novi pokusaj.Hvala svima ❤️Pozdrav draga Lili, ja sam upravo danas bila na pregledu. 9+1 sam, a beba je ostala na 6+2 i prestalo joj je kucati srceko. ☹️
Isto mi je doktorica savjetovala da pricekam 2 tjedna da prirodno prokrvarim, a ako ne, idem u bolnicu isto na tablete, preporucuje to vise nego kiretazu.
Isto me zanima koliko cesto zene uspiju prirodno prokrvariti i koliko fizicki traje oporavak. ☹️ Vjerujem da je psihicki puno tezi…Žao mi je što ti se to dogodilo i što se uopće nalaziš na ovoj temi 😔
Drži se i slobodno piši ako ti je tako lakše..Hvala ti puno, Ella. ❤️
Da, jos sam nekako u soku i koliko god mi je tesko bilo doci na ovu temu, toliko je opet nekako lakse znajuci da postoji podrska i da ne moram biti sama. ☹️
Ova beba je dugo zeljena pa namjne time i teze sve ovo palo. Znam da nije lako prihvatiti nijedan gubitak, ali sad cu se usmjeriti da ovaj period nekako prezivim, a onda da se tijelo vrati u normalu. Jos mi je nestvarno.
Znam sve..pogotovo kada nešto dugo čekaš i svim srcem želiš, pa to izgubis, teško je pomiriti se s tim.
I samoj mi je tako bilo, mislila sam da sanjam, da se to meni ne događa ali nažalost dogodilo se.
Isplaci se, izbaci to iz sebe jer moraš, moraš da bi bila jača! Meni je molitva dosta pomogla i suprug naravno.. 🙏
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Inamorana jako mi je žao..drži se. Nisi sama❤ i baš kao što Ela kaže isplači se koliko god i slobodno ovdje piši emocije jer ako te itko razumije to su onda žene koje su prošle i trenutno prolaze isto. Uz tebe smo i sve će proći.
Ella kako si? Kakvo je stanje kod tebe?
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Isto me zanima koliko cesto zene uspiju prirodno prokrvariti i koliko fizicki traje oporavak. ☹️ Vjerujem da je psihicki puno tezi…Žao mi je što ti se to dogodilo i što se uopće nalaziš na ovoj temi 😔
Drži se i slobodno piši ako ti je tako lakše..Hvala ti puno, Ella. ❤️
Da, jos sam nekako u soku i koliko god mi je tesko bilo doci na ovu temu, toliko je opet nekako lakse znajuci da postoji podrska i da ne moram biti sama. ☹️
Ova beba je dugo zeljena pa namjne time i teze sve ovo palo. Znam da nije lako prihvatiti nijedan gubitak, ali sad cu se usmjeriti da ovaj period nekako prezivim, a onda da se tijelo vrati u normalu. Jos mi je nestvarno.
Draga vidla sam i na proljetnicama sta ti se desilo i strasno mi je zao. Htjedoh ti jos jednom reci da izbacis sve negativne emocije iz sebe, isplaces se, odzalujes i oprostis se sa svojom bebom. Znam da je grozno, zauvijek ces se tog sjecat, al moras baucit zivjet s tim. Da ce bit teskoo....oo daa, evo ja sam prije skoro 6 mj imala spontani u 18tt, rodila i gledala svoju bebicu kako mi umire na rukama. I dan danas ima dana kada placem, ali moramo daljee, zbog njih, zbog nas, zbog bebica koje ce doci. Trebat ce neko vrijeme da se ponovo pocnes smijat i da sode dan bez suza, al mozes too....imas tu i nas koje smo uz tebe. Ceka te tvoja beba duga, a kolko god sad zvuci glupo...sve se dogada s nekim razlogom i s ciljem da nesto iz toga naucimo. Nadam se da ce ovaj period proci sto prije i znam da ces izac iz svega jos jaca. Drzi se ❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Inamorana jako mi je žao..drži se. Nisi sama❤ i baš kao što Ela kaže isplači se koliko god i slobodno ovdje piši emocije jer ako te itko razumije to su onda žene koje su prošle i trenutno prolaze isto. Uz tebe smo i sve će proći.
Ellakako si? Kakvo je stanje kod tebe?
Kod mene je stanje korone 😅
Na bolovanju sam i patim se s korona simptomima, iako je jučer i danas dosta bolje nego prethodnih dana. Nadam se da mi to neće utjecati na O jer ovih dana bi trebala biti O.
Kod tebe?
🚺 31
♡ A ♡ 21.01. ♡
Kod mene svi imali koronu samo se ja izvukla
Sestricna je u razmaku 2 dana bila pozitivna na koronu i hcg..nadajmo se i kod tebe najboljem.
Ma kod mene i dalje isto. Dobila duphaston da potakne krvarenje i dobila grozne nuspojave (ubrzani otkucaji, mučnine i grozna vrtoglavica) pa prestala piti. Uzela vrkutu i čekam 🙂
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Kod mene svi imali koronu samo se ja izvukla
Sestricna je u razmaku 2 dana bila pozitivna na koronu i hcg..nadajmo se i kod tebe najboljem.
Ma kod mene i dalje isto. Dobila duphaston da potakne krvarenje i dobila grozne nuspojave (ubrzani otkucaji, mučnine i grozna vrtoglavica) pa prestala piti. Uzela vrkutu i čekam 🙂
Ma opusteno, doći će M , mora doći kad tad. Samo eto zbog svega se to oduzilo malo. Samo strpljivo 🤗
🚺 31
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ma znam.. treba vremena da dođe na svoje. Bit će sve uredu
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Drage zene, trebala bih vasu pomoc. ❤️
Pisala sam i na proljetnice… pa kopiram i tu.Danas sam se malo raspitivala i odlucila da je kiretaza najbolji izbor za mene. Ubija me cekanje da prirodno prokrvarim jer jos uvijek imam sve simptome trudnoce pa je pitanje kad ce tijelo prepoznati da je beba umrla. I bas mi je to jako neugodan osjecaj. ☹️
Isto tako, iskreno mislim da bi me proganjale slike i mucenje (drhtavica, temperatura, slabost, grcevi) ako uzmem tablete i ako ne prodje dobro, opet cu zavrsiti na kiretazi.
Htjela bih opcu anesteziju i u bolnici rijesiti to da sam sto manje svjesna i da se sto manje sjecam jer je i ovako bol prevelika. 😞
Kazu da se nakon kiretaze najmanje krvari pa nekako mislim da bi mi se tako tijelo i hormoni poceli cim prije vracati u normalu. Vjerojatno cu ici na Sv. Duh (ZG). Pokusavam se raspitati koliko su otvoreni opcoj anesteziji.
Ima li tko iskustva kakva je procedura?
Privatni ginekolog napise preporuku, ja proslijedim socijalnom i on mi da uputnicu? Bolnicu nazovem da mi daju termin ili moram bas ici tamo?
Ja sam imala identicnu situaciju i vidim da vas dosta ne zna i za trecu i najbolju opciju a to je manuelna vakum aspiracija. Doduse radi se samo privatno ,mozes da biras lokalnu ili opstu, nema sirenja grlica kako kod kiretaze , potpuno je neinvazivno… uvuku ti malu cjevcicu i isisaju gestacijsku, a materica se sama odmah pocne ljustiti i sve bude gotovo za 5-6 dana…klasicna kiretaza se vise skoro nigdje u razvijenim zemljama ne radi, to je zastarjela metoda i stanjuje endometrij…u Hrvatskoj radi par klinika ovaj tip abortusa i sama sam ga prosla i sve je bilo gotovo za 10 min, kuci sam odmah otisla i krvarila kao klasicna M…najbolje od svega sljedeci ciklus mozes odmah na bebu…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji