Naručila sam si neke jeftine trakice za ovulaciju I hcg trakice pa kad stignu odma u akciju
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Beban, onda me razumijes o cemu pricam.. shvacam da i ovaj posao koji ja radim da nisam imala spontani bih komotno mogla odraditi do 12 tjedna, al iza dva spontana smatram da trebam odmah na komplikaciju, novci nisu problem, najveca mi je zelja da postanem mama i da moj divni i topao decko postane tata. Najveci mi je strah da se ponovno zadesi isto, gazde ne znaju za mene sta mi se desilo ( premda nesto pretpostavljaju radi papiri od bolovanje zadnjeg puta ) super je kada imas poslodavca kao kk1109 koji te razumije i mozes pricat s njim o tome, ja sam svojima maltene ne mogu.. svasta mi se vrti u glavu, sta im opet reci ako mi se zadesi isto.. kako se ponasati cim saznam da sam trudna,kada ic na pregled, kada ic na komplikacije, kako im to reci… realno, muci me dosta pitanja… prije vise od godinu dana ( kada se nije sve ovo zadesilo ) sam mislila da ce bit ovako, saznam da sam trudna al i dalje mogu raditi jer je mala trudnoca i nista se nece desiti ( jer sta se moze desiti maloj trudnoci?) i negdje cu na komplikacije kada vise ne budem mogla… a sad mi se vrti sta ako opet srce prestane kucat? sta onda? joj, grozna sam,izvinite.. trazim rjesenje a ni sama ne znam, strah me uopce i ostat trudna koliko god to htjela..
Moraš misliti pozitivno , jer negativnim mislima privlačiš negativu, a to ne želiš. Svi imamo milion pitanja koja nam se iz dana u dan motaju po glavi, svi imamo strahove i dane kada se dobro isplacemo ali idemo dalje, jače nego ikada!
Kada ostanes trudna ne dopusti da te to negativno sputava nego uzivaj u svakom trenutku tog blaženog stanja i sjeti se da bebica osjeća sve što i ti.
Želim ti sreću, da nam se čim prije javiš sa lijepim vijestima 🙏
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
PiaBuu cure su ti puno toga lijepog rekle i pridružujem se njihovim riječima 🤗 svaka trudnoća je za sebe. A što se tiče posla to bi svatko trebao razumjeti da tražiš poštedu na nekim težim fizičkim poslovima. Ali vidjet ćeš sve u hodu što ćeš i kako ćeš. Npr ja sam tako govorila da ako ikad više ostanem trudna da ću tražiti slobodan dan kad mi je pregled jer ću ja biti pod prevelikim stresom da bi dio vremena tog dana provela na poslu i strepila ili se nosila s lošim vijestima. Na kraju niti jednom nije bilo tako jer nisam imala potrebu za tim. Sad si prvo složi u glavi jesi li zaista spremna na nove pokušaje, a o poslu brini kasnije :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lana možda je tebi ono smeđarenje bila menga. Nije čudno da je menga čudna odmah nakon spontanog. Do sada bi se već nešto moralo pojaviti na testu da je trudnoća u pitanju, a i na uzvu bi se mogla vidjeti gv ako je to već 30dpo.
Ella javi nam sutra jel došla gadura ili nije 🤗
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pia buu svi smo ipak pazljiviji nakon losih iskustava, ja na primer ne ulazim u vrtic da ne pokpim neki virus ni slucajno a radim na dvoristu i u prodavnici da mi brze prolazi vreme, mada kad pocnu kise ulazicu u vrtic, nikad nisam bolesna dok ne ostanem trudna a eto u prethodnoj trudnoci sam imala temperaturu i nije dobro zavrsilo, pokusacu se pricuvati koliko mogu a ne mozemo ni pod stakleno zvono... jedva cekam da ti i Ella javite lepe vesti
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Lana možda je tebi ono smeđarenje bila menga. Nije čudno da je menga čudna odmah nakon spontanog. Do sada bi se već nešto moralo pojaviti na testu da je trudnoća u pitanju, a i na uzvu bi se mogla vidjeti gv ako je to već 30dpo.
Budem..
Iako sam pišnula test danas popodne i vidljivo je nešto (slikala sam kad se test već posušio) , a opet ne vjerujem ovim testovima jer su cure pisale da pokažu pozitivno, a ništa.
https://ibb.co/T1V47Ys
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
https://ibb.co/3sJQj4r
Evo iz daljeg, kažem ne vjerujem jer su svi imali loša iskustva s ovim testovima, a ja baš ove naručim ccc.
🚺 31
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pia buu svi smo ipak pazljiviji nakon losih iskustava, ja na primer ne ulazim u vrtic da ne pokpim neki virus ni slucajno a radim na dvoristu i u prodavnici da mi brze prolazi vreme, mada kad pocnu kise ulazicu u vrtic, nikad nisam bolesna dok ne ostanem trudna a eto u prethodnoj trudnoci sam imala temperaturu i nije dobro zavrsilo, pokusacu se pricuvati koliko mogu a ne mozemo ni pod stakleno zvono… jedva cekam da ti i Ella javite lepe vesti
Bit će sve dobro, ne sekiraj se previše..🤗
Nadam se da će nas što više uskoro javiti lijepe vijesti 🙏
🚺 31
♡ A ♡ 21.01. ♡
Da i ja sam to kasnije pomislila..ali ako je dobro smo pokrili ovaj mjesec pa sad čekam novu mengu
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
https://ibb.co/3sJQj4r
Evo iz daljeg, kažem ne vjerujem jer su svi imali loša iskustva s ovim testovima, a ja baš ove naručim ccc.
Ja vidiiim, tako je i moj prvi testic izgledao.
Koji si dpo?
Drzim fige da svaki dam bude sve tamnija i tamnijaa 🥰🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore