Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lota 🌼
    01. Prosinac 2021. 13:53

teddylunel

Pozdrav cure, citam vas vec duze, odnosno od prvog spontanog u 6. mjesecu. Tada mi je na prvom pregledu u 8. tjednu rečeno da beba izgleda kao da je tek 5. tjedan sto s obzirom na moje neredovite cikluse i PCOS ni ne bi bilo cudno. Nazalost, nakon tjedan dana bilo je ocito da nije u redu, a kako nisam prokrvarila poslana sam u bolnicu i sve je odrađeno pomoću tableta, grozno i bolno iskustvo, fizicki, a psihicki vam ne moram ni govoriti nista. U 9. mjesecu smo odlucili krenuti s Duphastonom, Klomifenom i folikulometrijom tako da tocno znamo kakvo je stanje i uspjelo je, u 10. mjesecu sam ostala trudna. Cijela trudnoća je bila jako traumaticna, nakon vadenja bete u 4. tjednu sumnje na vanmatericnu, blizance, pa na to da je ostala samo jedna beba i na kraju dijagnoza blighted ovum u 7. tjednu. Jucer sam isla po prvu tabletu, sutra idu druge dvije. Zelimo cekati i dati si vremena, iscrpljeni smo psihicki i fizicki ali svaki mjesec cekanja vidim kao mjesec kada sam mogla biti trudna, a nisam. Grozno je, stvarno grozno 😔

Uh, uzasno mi je zao sto prolazis kroz ovo. 😪
    Zaista se nadam da cemo uskoro sve zavrsiti na nekoj sretnijoj temi tipa "jesenske bebe 2022" ili mozda zimke. 🤔😊
    Vidis svagdje je drugaciji sistem tih tableta, ja sam samo jednu dobila i to je to. Bas cudno, valjda ovisi o organizmu pojedinca. 
    Drzi se i bit ce sve dobro. 💕

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

teddylunel
    01. Prosinac 2021. 14:19

Lea06

teddylunel

Pozdrav cure, citam vas vec duze, odnosno od prvog spontanog u 6. mjesecu. Tada mi je na prvom pregledu u 8. tjednu rečeno da beba izgleda kao da je tek 5. tjedan sto s obzirom na moje neredovite cikluse i PCOS ni ne bi bilo cudno. Nazalost, nakon tjedan dana bilo je ocito da nije u redu, a kako nisam prokrvarila poslana sam u bolnicu i sve je odrađeno pomoću tableta, grozno i bolno iskustvo, fizicki, a psihicki vam ne moram ni govoriti nista. U 9. mjesecu smo odlucili krenuti s Duphastonom, Klomifenom i folikulometrijom tako da tocno znamo kakvo je stanje i uspjelo je, u 10. mjesecu sam ostala trudna. Cijela trudnoća je bila jako traumaticna, nakon vadenja bete u 4. tjednu sumnje na vanmatericnu, blizance, pa na to da je ostala samo jedna beba i na kraju dijagnoza blighted ovum u 7. tjednu. Jucer sam isla po prvu tabletu, sutra idu druge dvije. Zelimo cekati i dati si vremena, iscrpljeni smo psihicki i fizicki ali svaki mjesec cekanja vidim kao mjesec kada sam mogla biti trudna, a nisam. Grozno je, stvarno grozno 😔

Uh, uzasno mi je zao sto prolazis kroz ovo. 😪
    Zaista se nadam da cemo uskoro sve zavrsiti na nekoj sretnijoj temi tipa "jesenske bebe 2022" ili mozda zimke. 🤔😊
    Vidis svagdje je drugaciji sistem tih tableta, ja sam samo jednu dobila i to je to. Bas cudno, valjda ovisi o organizmu pojedinca.
    Drzi se i bit ce sve dobro. 💕

Hvala ti, drzim nam fige svima, samo neka nam bebice dodu zdrave 🥰
    A meni je rečeno da svakako moram doći po druge dvije, i prvi i ovaj put jer vecina zena slabije reagira na prvu (tako su mi rekli u bolnici), iako je kod mene bio suprotan slucaj i nakon prve je vec skoro sve bilo gotovo. U svakom slucaju, sutra samo zelim sto krace biti u bolnici, prosli put su me vec u 14h pustili doma, neka tako bude opet 👯

👩🏻 27
    🧔🏻 27
    6/21 missed ab 8tt
    11/21 blighted ovum 7tt

Lota 🌼
    02. Prosinac 2021. 09:26

IvKa

Lea06

Cure, koje su imale missed ab i cistile se tabletama, moze li mi koja reci kada su dobile menstruaciju nakon krvarenja ?
    Hvala. 🤗💕

Ja sam dobila nakon 40 dana od druge tablete, s tim da inace imam malo duze cikluse.

Hej sorry sto opet pitam, ali si mozgam sada, 40 dana bas od kad si popila tabletu ili kad si prestala krvariti od tablete ?
    😄 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    🌸 2/2023 - baby S 🌸

pingo
    02. Prosinac 2021. 12:39

Lea06

Cure, koje su imale missed ab i cistile se tabletama, moze li mi koja reci kada su dobile menstruaciju nakon krvarenja ?
    Hvala. 🤗💕

ja sam imala show, trebala bi stići nakon 4-6 tjedana, ja sam nakom 6 bila na uzv, pa je gin rekao, ajmo jos tjedan pričekat, samo ako ne dobiješ temperaturu (jer bi to značilo sepsu) jer se na uzv vidjelo žuto tjelo, pa je bilo za očekivati da će doći, ali da se javim za tjedan dana ako ne dođe da će mi dati Duphaston, tako je i bilo, nakon 6 dana tableta sam procurila, da nije ni tjedan nakon tableta krenulo, morala bi na kiretažu. Pripremi se da M neće biti kakva ke bila inaće, nekad bude oskudnija, ali često bude jača - i bude jako bolna, ja sam uzela g.o. jer je bio horor. Samo meni je do svega toga došlo zbog premalo tableta i nedovoljnog primarnog čišćenja (čitaj: u bolnici su štedili na lijekovima i skoro me doveli do sepse), ovo moje je najgori scenarij, držim fige da što prije procuris🤞🤞🤞

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

pingo
    02. Prosinac 2021. 12:40

usp nisam napisala prije... broji se od dana uzimanja tableta

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• IvKa
    02. Prosinac 2021. 19:45

Lea06

IvKa

Lea06

Hvala. 🤗💕

Ja sam dobila nakon 40 dana od druge tablete, s tim da inace imam malo duze cikluse.

Hej sorry sto opet pitam, ali si mozgam sada, 40 dana bas od kad si popila tabletu ili kad si prestala krvariti od tablete ?
    😄

40 dana od dana kad sam pila druge tablete tj otkad sam pocela krvariti

Pokusavamo od 9/2019
    1/2020 ureaplazma
    4/2021 histeroskopija polipa
    8/2021 trudnoca
    9/2021 missed ab.

teddylunel
    03. Prosinac 2021. 12:54

Lea06

Hvala. 🤗💕

meni je rečeno kako su mi ciklusi neredoviti da je moguće da ne dobijem odmah prvi mjesec nakon tableta, medutim ja nisam dobila tri mjeseca, a treci mjesec je endometrij i sve ukazivalo da trebam dobiti svaki dan. na kraju sam dobila duphastone da se to pokrene napokon i nakon tri dana sam napokon dobila. sada me opet strah da cu morati cekati dosta jer mi je receno da se na kontrolu javim nakon prve menstr, a kako na kraju ipak nisam dobila druge dvije tablete jer je dr na uzv zakljucila da se sve ocistilo od prve, nervozna sam i stalno se pitam nije li mozda ipak nesto ostalo, od svih stresova sad me i paranoja puca 🙄🙄

👩🏻 27
    🧔🏻 27
    6/21 missed ab 8tt
    11/21 blighted ovum 7tt

• mikimia
    05. Prosinac 2021. 00:41

Lea06

Hvala. 🤗💕

Pozdrav, ja sam dobila nakon 46 dana, ali ja i inače imam neredovite cikluse tako da ne mogu biti mjerilo. 

Lota 🌼
    05. Prosinac 2021. 09:05

Hej cure, evo upadam ja, hvala vam na odgovorima. 💕 
    Pisala sam o u grupu "tko planira na trudnocu" ali cu i ovdje, jer nisam pametna uopce. 
    Molim vas pomoc, kako sam imala taj spontani i popila prvu i jedinu tabketu za izazivanje, trajalo je cca 10ak dana krvarenje (ciscenje). Sad mjesec dana nakon, tocnije 29i dan pocelo se nesto dogadjati. Inace imam redovne ciklise od 29/30 dana.  Znaci krv je vise tamna, pa cak i crna, ali nije klasican drugi dan M, onako kao inace, obilan, vec kao ne znam opisat, ugl., manje skroz i tamno jako. Boli me kao za vrijeme M (malo manje), ali mi ni grudi nisu otecene. 
    Zbunjena sam, jer ne znam jel to M, a treci dan ciklusa moram vaditi krv za trombofiliju i hormone (znaci sutra) i sad ne znam da li da idem ili sta ? Pa eto, ako je netko prosao kroz slicno PUNOO bi mi pomoglo. Samo da me nisu zeznuli i da je ostalo nesto, tog me najvise strah (a sto i nije tako rijetko da se dogadja)

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    🌸 2/2023 - baby S 🌸

Hera✨
    05. Prosinac 2021. 11:11

Lea kod mene je prva menstruacija bila uobicajena kao i prije tako da nisam imala isto iskustvo. Ali znam da se prvi dan menstruacije racuna na dan kad bas za pravo prokrvatis pa ako je ovo oskudno i crno znaci da se radi o nekoj staroj krvi i ne bih to racunala kao prvi dan menstruacije. Ali mislim da ti je najpmetnije sutra ujutro pitati ginekologa ili ako nekas tu mogucnost otic na vadenje pa ih tamo pitati jel se to racuna. Mozda do sutra za pravo prokrvaris ako su bolovi tu. Ja sam isto pocela unazad par mjeseci inat menstrualne bolove nekoliko dana prije. Al eto ne bih ti zeljela krive info datavat pa najbolje doktora pitat.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.