![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Pozdrav cure vec sam bila na ovoj temi u 3 mj
Bio je spontani i mislim da ovaj puta isto,6 +4 beta ne raste kako treba…
a ne opet😭😭😭, budi pozitivna🤞🤞🤞 kako mislis ne raste? nije ni blizu ili?
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Pozdrav zenice,hocu da podijelim iskustvo sa vama. Pisala sam ranije o tome kako mi doktorica nije vidjela nista pa sam se bringt 3 sedmice. I konacno prosle sedmice u cetvrak odem i ona meni potvrdi sve super lijepo se formiralo jos se ne cuje srcana radnja a i to ce biti za dvije sedmice. Kao 6 sedmica sam. Medutim,sinoc dobijem roskasto kravrenje,nisam imala nikakve bolove. Mislila sam hajd ok normlano,do podne gdje pocelo da bude tamnije . Da bi nazvala svoju Dr.ali ona je na godisnjem odem kod njenog zamjenika. Tu dok sam cekala osjecala sam neku vrelinu u donjem dijelu otisla sam u wc kad tamo tamno crna krv. U tome sam dosla na red i objasnila situaciju gdje je Dr.rekla to je normalno u ranoj trudnoci hajde da pogledamo. Dr u ulrazvuk pa u mene da bi me pitala cekaj tebi receno da si 6 sedmica reko da ali ti si po svojoj mestruaciji 11 sedmica da sam se sokirala. Kaze krenulo ke vec izlaziti. Nije se dovoljno ni formiralo nit je bilo srcane radnje. Poslala me za bolnicu. Tamo su mi isto to potvrdili. I po racunanju su rekli kad sam prvi put otisla kod Dr.da ssm bila u 7 sedmici sto je ona precutala i sto me do prosle sedmice lagala da je sve ok. Nemogu da vjerujem i moja mala bebica je nestala koju sam cekala toliko dugo…. zeljala sam sa podijelim sa vama. Budi te zdrave i pazite se. Ja se nadam da cu opet imat priliku za novi pokusaj.😔
Pozdrav cure vec sam bila na ovoj temi u 3 mj
Bio je spontani i mislim da ovaj puta isto,6 +4 beta ne raste kako treba…
a ne opet😭😭😭, budi pozitivna🤞🤞🤞 kako mislis ne raste? nije ni blizu ili?
Raste beta,al se ne dupla
Isto ko i prosli put😭
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Pozdrav zenice,hocu da podijelim iskustvo sa vama. Pisala sam ranije o tome kako mi doktorica nije vidjela nista pa sam se bringt 3 sedmice. I konacno prosle sedmice u cetvrak odem i ona meni potvrdi sve super lijepo se formiralo jos se ne cuje srcana radnja a i to ce biti za dvije sedmice. Kao 6 sedmica sam. Medutim,sinoc dobijem roskasto kravrenje,nisam imala nikakve bolove. Mislila sam hajd ok normlano,do podne gdje pocelo da bude tamnije . Da bi nazvala svoju Dr.ali ona je na godisnjem odem kod njenog zamjenika. Tu dok sam cekala osjecala sam neku vrelinu u donjem dijelu otisla sam u wc kad tamo tamno crna krv. U tome sam dosla na red i objasnila situaciju gdje je Dr.rekla to je normalno u ranoj trudnoci hajde da pogledamo. Dr u ulrazvuk pa u mene da bi me pitala cekaj tebi receno da si 6 sedmica reko da ali ti si po svojoj mestruaciji 11 sedmica da sam se sokirala. Kaze krenulo ke vec izlaziti. Nije se dovoljno ni formiralo nit je bilo srcane radnje. Poslala me za bolnicu. Tamo su mi isto to potvrdili. I po racunanju su rekli kad sam prvi put otisla kod Dr.da ssm bila u 7 sedmici sto je ona precutala i sto me do prosle sedmice lagala da je sve ok. Nemogu da vjerujem i moja mala bebica je nestala koju sam cekala toliko dugo…. zeljala sam sa podijelim sa vama. Budi te zdrave i pazite se. Ja se nadam da cu opet imat priliku za novi pokusaj.😔
Zao mi je,evo ja vec drugi puz prolazim kroz to,al imam nade da bude jednog dana sve okej❤🙏
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Drage zene, sretan Božić i blagdani vama i vasim obiteljima, da ih provedete sretno i radosno ♥️♥️♥️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Pozdrav cure,bila bih zahvalna kad bi me neko malo ohrabrio,i prepoznao moju situaciju..
20.12.bila sam 6+1 i na ultrazvuku se culo srce 💕
22.12 neki svijetlo smedji iscjedak popodne i kroz noc.
23.12 odem kod ginekologa na ultrazvuk-plod napreduje sve ok necuje se srce 💔.
Dobila uputnicu za bolnicu u slucaju jakog krvarenja i/ili bolova. Sve ok se nastavlja.
Jucer na Bozic,prokrvarim svjezu krv,svijetlo crveno..ono na dnevnom ulosku promjera 2,5-3 cm,popodne,do navecer jos koja kap,bolovi minimalni,zvala u bolnicu objasnila situaciju kaze dokt da to je priprema za spontani,i da dodjem kad pocne jako da sad jos nema smisla..ja se mislim pa kako me vidi kroz telefon? Ajd dobro smirim se ja..
Nocas noc mirna bez krvi nikakvi bolovi nista,a ginekolog mi rekao da ako ne prokrvarim da dodjem u utorak da vidimo cuje li se srce ako ne kiretaza..
Pomagajte zene.. Jako sam uplasena
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Anna, želim te ohrabriti, ali stvarno ne znam što pametno napisati😢
jednostavno ne razumijem, ne može biti sve ok, a da se otkucaji koji su se čuli više ne čuju!? opusti se miruj sutra opet na pregled, pa ako se čuje na mirovanje, ako ne, onda nažalost, tu kod nas u čopor na tješenje.
Drži se, držim fige da sve bude ok🤞🤞🤞🤞🤞😘
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Pozdrav svima! Nisam sigurna sto radim ovdje, forumi su mi dosta strani zadnjih 15ak godina.
Mozda trazim neku notu sigurnosti i ili razumijevanja..ili necega..ne znam..
Naime, na badnjak smo izgubili nasu curicu. 21 tjedan trudnoce, problemi od samog starta, ispalo je da ima ekstremno rijetku kromosomsku gresku i receno nam je da ima jako male sanse da prezivi do termina, a nakon bi -u najboljem slucaju- bila dozivotno (kratko) ovisna o nama.. i tako smo odlucili na prekid trudnoce.. i cijelo vrijeme razmisljam da smo joj mozda ipak trebali dat sansu.. ne znam koja mi je opcija sebicnija.. a ona dva dana u bolnici sanjam, i mislim da cu sanjati jos neko vrijeme.. nitko me nije pripremio da ce mi tijelo nastavit reagirat kao da sam ju rodila zivu.. ne znam kud bi sa mlijekom, ne znam kako da se postavim..gleznjevi mi oticu.. mog covika sam sinoc gurnula ca od sebe u strahu- kroz polusan sam mislila da je opet doktor da provjeri koliko sam otvorena.. rucno su mi busili vodenjak.. 6 tableta, 12 bocica infuzije i dvije glukoze, nisam mogla epiduralnu dobit jer mi nisu mogli dic tlak iznad 85/45, zakuhala sa febrom, u radjaoni sam bila od 19h, a moju malenu sam napustila tek u 5.30 ujutro..cijelo tijelo mi se borilo protiv toga da ju pusti..
Ne znam ni zasto ovo pisem.. kao, mozda ce biti lakse..
Kazu nam da smo oboje zdravi, da mozemo lako ponovo.. i fakat smo je lako dobili, prakticki na prvi konkretan pokusaj..samo eto, dogodila se greska u diobi nesto nakon sto se ulovila.. i nase male Gusterice vise nema.. i obliju me grozni valovi tuge.. hvala svemu, imam njega, moj covik je stvarno toliko vise od najviseg cemu sam se ikad usudila nadat..al ne znam kako za dalje.. ne znam kako se nositi..
Po ovom sto citam, ovaj forum je pun hrabrih zena koje ustraju ili su uspjesno ustrajale.. mozda cu ubrat kako ponovo stati na noge.. evo ne znam..
I da. Unatoc mom usranom badnjaku i nekom ispraznom bozicu, stvarno vam zelim jepe i ugodne blagdane.
Pozdrav svima 🙂
Nova sam ovdje. Citam sve komentare i divno koliko ste svi ovdje jedni drugima podrska.
Ja sam ima pobacaj u cetvrtak s tabletama u 10. tjednu 😔 tesko mi je sve to psihicki jos uvijek prihvatit i posloziti u glavi da je tako jednostavno moralo bit. Uopce nisam imala neko jako krvarenje po tabletama, a danas mi je maltene krvarenje skroz prestala. Zvala sam bolnicu i rekli su da je to sve ok i da dodem na pregled po dogovoru. Iskreno ja se nekako sve bojim da pobacaj nije uspio jer je krvarenje tako slabo🥺.
Pozdrav svima 🙂
Nova sam ovdje. Citam sve komentare i divno koliko ste svi ovdje jedni drugima podrska.
Ja sam ima pobacaj u cetvrtak s tabletama u 10. tjednu 😔 tesko mi je sve to psihicki jos uvijek prihvatit i posloziti u glavi da je tako jednostavno moralo bit. Uopce nisam imala neko jako krvarenje po tabletama, a danas mi je maltene krvarenje skroz prestala. Zvala sam bolnicu i rekli su da je to sve ok i da dodem na pregled po dogovoru. Iskreno ja se nekako sve bojim da pobacaj nije uspio jer je krvarenje tako slabo🥺.
I ja sam to prosla u 3 mj sa tabletama
I isto sam alabo krvarila,nije bilo ni nes bolno,al svejedno je bilo sve uredu i ocitilo se
I evo opet me to sad ceka kroz tjedab dana po drugi put,nadam se da bude isto tako bez bolno i s malo krvarenja zavrsilo
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji