Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Irri
    27. Prosinac 2021. 18:09

zoeeuzoee

Irri

Pozdrav svima 🙂
    Nova sam ovdje. Citam sve komentare i divno koliko ste svi ovdje jedni drugima podrska.
    Ja sam ima pobacaj u cetvrtak s tabletama u 10. tjednu 😔 tesko mi je sve to psihicki jos uvijek prihvatit i posloziti u glavi da je tako jednostavno moralo bit. Uopce nisam imala neko jako krvarenje po tabletama, a danas mi je maltene krvarenje skroz prestala. Zvala sam bolnicu i rekli su da je to sve ok i da dodem na pregled po dogovoru. Iskreno ja se nekako sve bojim da pobacaj nije uspio jer je krvarenje tako slabo🥺.

I ja sam to prosla u 3 mj sa tabletama
    I isto sam alabo krvarila,nije bilo ni nes bolno,al svejedno je bilo sve uredu i ocitilo se
    I evo opet me to sad ceka kroz tjedab dana po drugi put,nadam se da bude isto tako bez bolno i s malo krvarenja zavrsilo

Ocekivala sam puno gore po pricama pa sam bas zabrinuta bila. Hvala na odgovoru, malo me to sad smirilo. Zao mi je sto prolazis opet to sve. Drzim fige da ti jednako bude bezbolno kao prvi put🙏 

zoeeuzoee
    27. Prosinac 2021. 19:38

Irri

zoeeuzoee

Irri

Pozdrav svima 🙂
    Nova sam ovdje. Citam sve komentare i divno koliko ste svi ovdje jedni drugima podrska.
    Ja sam ima pobacaj u cetvrtak s tabletama u 10. tjednu 😔 tesko mi je sve to psihicki jos uvijek prihvatit i posloziti u glavi da je tako jednostavno moralo bit. Uopce nisam imala neko jako krvarenje po tabletama, a danas mi je maltene krvarenje skroz prestala. Zvala sam bolnicu i rekli su da je to sve ok i da dodem na pregled po dogovoru. Iskreno ja se nekako sve bojim da pobacaj nije uspio jer je krvarenje tako slabo🥺.

I isto sam alabo krvarila,nije bilo ni nes bolno,al svejedno je bilo sve uredu i ocitilo se
    I evo opet me to sad ceka kroz tjedab dana po drugi put,nadam se da bude isto tako bez bolno i s malo krvarenja zavrsilo

Ocekivala sam puno gore po pricama pa sam bas zabrinuta bila. Hvala na odgovoru, malo me to sad smirilo. Zao mi je sto prolazis opet to sve. Drzim fige da ti jednako bude bezbolno kao prvi put🙏

I ja isto,ali svo smo drugaciji
    Ja sam manje krvarila nego kad imam mengu tak da sve ce to biti uredu,nije svima lose iskustvo,ja bi uvijek prwporucila te tablete
    Pij puno tekucine
    Hvala ti🙏

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Irri
    27. Prosinac 2021. 21:23

zoeeuzoee

Irri

zoeeuzoee

Irri

Pozdrav svima 🙂

Ja sam manje krvarila nego kad imam mengu tak da sve ce to biti uredu,nije svima lose iskustvo,ja bi uvijek prwporucila te tablete
    Pij puno tekucine
    Hvala ti🙏

Sad mi je tek maloprije izasao ogroman ugrusak, velicine sake. Na prvu sam se uplasila i nisam se par sekundi micala. Neugodan osjecaj. Ali sad barem znam da je krenulo sigurno ciscenje. Hvala tebi na odgovorima i savjetima🙂

jelenas
    27. Prosinac 2021. 23:39

Drage cure, želim vam svima da bol otupi čim prije i da čim poželite imate novo malo srce u sebi. 
    Iznimno ste hrabre! Uskoro će godina dana kako sam izgubila svoju bebu, suze idu jako ovih dana, strah me tog datuma jer znam da ću biti slomljena. Suze idu evo i sada. Držite se i hrabrite, mene je ovaj forum digao iz mrtvih. ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

zoeeuzoee
    28. Prosinac 2021. 15:05

Irri

zoeeuzoee

Irri

zoeeuzoee

Irri

Pozdrav svima 🙂

Pij puno tekucine
    Hvala ti🙏

Sad mi je tek maloprije izasao ogroman ugrusak, velicine sake. Na prvu sam se uplasila i nisam se par sekundi micala. Neugodan osjecaj. Ali sad barem znam da je krenulo sigurno ciscenje. Hvala tebi na odgovorima i savjetima🙂

Da tak je i meni i nakon toga je bilo jako slabo krvarenje opet,sve je to uredu
    Drzi se

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    28. Prosinac 2021. 15:15

jelenas

Drage cure, želim vam svima da bol otupi čim prije i da čim poželite imate novo malo srce u sebi.
    Iznimno ste hrabre! Uskoro će godina dana kako sam izgubila svoju bebu, suze idu jako ovih dana, strah me tog datuma jer znam da ću biti slomljena. Suze idu evo i sada. Držite se i hrabrite, mene je ovaj forum digao iz mrtvih. ❤️

Zao mi jee❤
    Sretno ,vidim da uskoro stize curica🥰

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

jelenas
    28. Prosinac 2021. 22:14

zoeeuzoee

jelenas

Zao mi jee❤
    Sretno ,vidim da uskoro stize curica🥰

Daaaa, stiže nam mali curetak, naša dugica, moj mali podsjetnik da ipak život nosi dobro ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Aniram21
    29. Prosinac 2021. 14:29

Pozdrav svima, 

Lijepo je vidjeti koliko je ovdje podrske i ohrabrenja.
    U 9 tt srce mog andela je stalo i morala sam na kiretazu.  Koliko vremena vam je bilo potrebno da se bar koliko toliko psihicki oporavite i krenete u ponovno planiranje trudnice? 

Da li netko mozda ima informaciju da li se doznake od bolovanja predaju na hzzo ili poslodavcu? 

Svima vama koji ,na zalost, prolazite isto zelim da se sto prije oporavite i da se u iducoj godini druzimo na veselijim temama

Lida 🍀
    29. Prosinac 2021. 19:01

Marina88

Pozdrav svima,

U 9 tt srce mog andela je stalo i morala sam na kiretazu. Koliko vremena vam je bilo potrebno da se bar koliko toliko psihicki oporavite i krenete u ponovno planiranje trudnice?

Da li netko mozda ima informaciju da li se doznake od bolovanja predaju na hzzo ili poslodavcu?

Svima vama koji ,na zalost, prolazite isto zelim da se sto prije oporavite i da se u iducoj godini druzimo na veselijim temama

Pozdrav, zao mi je sto si to morala proci....
    Evo meni je proslo mjesec i pol dana od kiretaze, prosli tjedan sam dobila i prvu mengu...
    Nekako su mi ovi blagdani bas tesko pali, trebala sam osjetiti svoju bebicu u stomaku a ono menga i nosenje ulozaka 😔 jedva čekam novu godinu i da ovu zaboravim, jos uvijek se oporavljam psihicki... Mi planiramo na proljece ponovno pokusavati, samo ne znam kako jer je muz dobio ponudu za vanka i bit ce na terenu. 🙄😬
    Zelim ti brz oporavak ♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

zoeeuzoee
    30. Prosinac 2021. 13:26

Lida 🌼

Marina88

Pozdrav svima,

U 9 tt srce mog andela je stalo i morala sam na kiretazu. Koliko vremena vam je bilo potrebno da se bar koliko toliko psihicki oporavite i krenete u ponovno planiranje trudnice?

Pozdrav, zao mi je sto si to morala proci….
    Evo meni je proslo mjesec i pol dana od kiretaze, prosli tjedan sam dobila i prvu mengu…
    Nekako su mi ovi blagdani bas tesko pali, trebala sam osjetiti svoju bebicu u stomaku a ono menga i nosenje ulozaka 😔 jedva čekam novu godinu i da ovu zaboravim, jos uvijek se oporavljam psihicki… Mi planiramo na proljece ponovno pokusavati, samo ne znam kako jer je muz dobio ponudu za vanka i bit ce na terenu. 🙄😬
    Zelim ti brz oporavak ♥️

Hej,imam pitanje
    Meni je ovo drugi spontani u 8 tj
    Zanima me ako ste radili kakve pretrage?
    Sretbo svima cure i budite jake❤🙏

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.